Aivot ovat ihmiskehon salaperäisin osa. Ne ovat elimistömme olennaisin osa. Mutta mitä aivoissa oikeastaan on, että toiset ihmiset näyttävät olevan niin älykkäitä? Jotkut kutsuvat niitä epänormaaleiksi, mutta toiset pitävät niitä lahjana. Älykkäimpiä ihmisiä on paljon ympäri maailmaa. Meidät on jätetty hämmästyneinä ja kiinnostuneina selvittämään, ketkä ovat maailman älykkäimpiä ihmisiä? jamitä he ovat saaneet aikaan.

Tutustutaanpa ihmisiin, joilla on kaikkien aikojen korkein älykkyysosamäärä. Maailman 10 älykkäintä ihmistä.

  10. Garri Kasparov

  Garri Kasparovin älykkyysosamäärän väitetään olevan 190.

  Kasparov on hämmästyttänyt maailman täysin, kun hän pelasi tasapelin shakkitietokonetta vastaan, joka pystyi laskemaan kolme miljoonaa asemaa sekunnissa, vuonna 2003. Hän on venäläinen shakin suurmestari. 22-vuotiaana hänestä tuli nuorin kiistaton maailmanmestari voittamalla silloisen mestarin Anatoli Karpovin.

  9. Philip Emeagwali

  Emeagwalin älykkyysosamäärän väitetään olevan 190.

  Philip Emeagwali on nigerialaissyntyinen insinööri, matemaatikko, tietojenkäsittelytieteilijä ja geologi. Hän oli toinen kahdesta IEEE:n Gordon Bell -palkinnon saajasta vuonna 1989, kun hän käytti Connection Machine -supertietokonetta öljykenttien etsinnässä.

  8. Marilyn vos Savant

  Marilyn vos Savantin todennettu ÄO on 190.

  Vuonna 1985 Guinnessin ennätysten kirja hyväksyi vos Savantin älykkyysosamääräksi 190. marilynvossavant.com-sivuston mukaan; hänet kruunattiin naiseksi, jolla on korkein älykkyysosamäärä viitenä peräkkäisenä vuonna. Hän on testannut eri älykkyystesteissä jopa 228. Lisäksi hän on suosittu kolumnisti Parade-lehdessä. "Kysy Marilynilta" -lehden kautta lukijat voivat lähettää arvoituksia ja kysymyksiä eri aiheista vos Savantille.Savant ratkaista ja vastata.

  7. Mislav Predavec

  Mislav Predavecin älykkyysosamäärän väitetään olevan 192.

  Kroatialainen matematiikan professori Mislav Predavec sijoittui maailman 10 älykkäimmän ihmisen listalla sijalle 7. Hän on maailman älykkäimpien ihmisten eliittijärjestön GenerIQ Societyn perustaja ja puheenjohtaja. Hän on myös kauppayhtiön omistaja ja johtaja.

  6. Rick Rosner

  Rick Rosnerin älykkyysosamäärän väitetään olevan 192.

  Hänellä on hämmästyttävä älykkyysosamäärä 192. Pelkän ulkonäön perusteella Rick Rosneria ei luulisi yhdeksi maailman älykkäimmistä ihmisistä. Hänellä on karkea ja kova käytös, sillä hän on toiminut useita vuosia baariportsarina. Hän on yhdysvaltalainen televisiotuottaja, joka tunnetaan parhaiten televisiosarjan CHiPs luojana. Rosner kehitti myöhemmin kannettavan satelliittitelevision yhdessä DirecTV:n kanssa.

  5. Christopher Langan

  Christopher Michael Langanin vahvistettu ÄO on 195.

  Langan on yhdysvaltalainen autodidakti, jonka ÄO:n kerrotaan olevan 195-210. Media on kuvaillut häntä "Amerikan älykkäimmäksi mieheksi" sekä "maailman älykkäimmäksi mieheksi". Hän alkoi puhua kuuden kuukauden ikäisenä. Lisäksi hän opetti itsensä lukemaan jo kolmevuotiaana. Langan on kehittänyt "teorian mielen ja todellisuuden välisestä suhteesta", jota hän kutsuu nimellä "Cognitive-Theoretic Model of the Universe" (CTMU).

  4. Tohtori Evangelos Katsioulis

  Evangelos Katsioulisin älykkyysosamäärän väitetään olevan 198.

  Tunnettu korkeista älykkyystestipistemääristään. Tohtori Evangelos Katsioulis on Kreikan kansalainen, joka työskentelee lääkärinä ja psykiatrina. Hän on suorittanut filosofian, lääketieteellisen tutkimustekniikan ja psykofarmakologian tutkinnot. Hän on World Intelligence Network (WIN) -järjestön perustaja; korkean älykkyysosamäärän omaavien yhdistysten kansainvälinen järjestö. Hän perusti myös järjestön AAAA.GR, joka on edelläkävijä vapaaehtoisessa toiminnassa.Katsioulis on myös hyvä taidemaalari ja kunnon uimari.

  3. Kim Ung-Yong

  Kim Ung-Yongin todennettu ÄO on 210.

  Korealaista rakennusinsinööriä Ung Yongia, jonka todennettu älykkyysosamäärä on 210, pidetään ihmelapsen mestarina. 6 kuukauden iässä hän pystyi puhumaan ja ymmärtämään koreaa ja muita kieliä. 3-vuotiaana hän pystyi jo lukemaan useita kieliä, mukaan lukien koreaa, japania, saksaa ja englantia, sekä ratkaisemaan monimutkaisia laskutehtäviä Japanin televisiossa suorassa lähetyksessä esitettynä. Hänet mainittiin luettelossaGuinnessin ennätysten kirjaan "Korkein älykkyysosamäärä".

  2. Christopher Hirata

  Hiratan todennettu ÄO on 225.

  Christopher Hirata oli lapsesta asti nero. Jo 13-vuotiaana hän herätti huomiota saamalla kultamitalin kansainvälisissä fysiikan olympialaisissa. 16-vuotiaana hän työskenteli NASA:n kanssa sen Marsin valloitusoperaatiossa. 22-vuotiaana hän väitteli tohtoriksi Princetonin yliopistossa. Hirata on hyväksytty lapsinero. Hän on yhdysvaltalainen kosmologi ja astrofyysikko. Tällä hetkellä hän opettaaastrofysiikan tutkimus OSU:n kosmologian ja astrohiukkasfysiikan keskuksessa (CCAPP).

  1. Terence Tao

  Terrence Taon todennettu ÄO on 230.

  Terence Tao, jolla on hämmästyttävä älykkyysosamäärä 230, on maailman älykkäimpien ihmisten listalla sijalla 1. Hän on australialaissyntyinen kiinalais-amerikkalainen matemaatikko. Hän työskentelee harmonisen analyysin, osittaisdifferentiaaliyhtälöiden, additiivisen kombinatoriikan, ergodisen Ramseyn teorian, sattumanvaraisten matriisien teorian ja analyyttisen lukuteorian parissa. Vain 8-vuotiaana Tao saavutti 760 pisteen älykkyysosamäärässä.Ennen vuoden 1995 SAT-tutkintoa hän väitteli tohtoriksi Princetonin yliopistosta 20-vuotiaana, ja 24-vuotiaana hänestä tuli UCLA:n nuorin professori. Hän on saanut innostavia palkintoja, kuten savitutkimuspalkinnon vuonna 2003, Bôcherin muistopalkinnon vuonna 2002 ja Salem-palkinnon vuonna 2000, jotka ovat vain muutamia niistä.

  Älykkäimmät ihmiset tietävät, että aina on jotain opittavaa. Yleensä he ovat tietoisia kaikista asioista, joita he eivät tiedä. Lisäksi heidän mielipiteensä ovat tietoisempia ja vähemmän konkreettisia. Edellä luetellut ovat joitakin maailman älykkäimmistä ihmisistä. He kaikki ovat tunnetusti maailman älykkäimpiä ihmisiä.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden