Yhdysvallat lupaa jokaiselle matkailijalle jotakin, olipa kyseessä sitten yksinäinen kulkija, joka suosii syrjäisiä paikkoja rannalla, tai yökyöpelit (nocturnal), jotka metsästävät paikkoja, joissa he voivat asua läpi yön, kun he torkkuvat päivällä. Syvimmältä Atlantin valtamereltä toiselle puolelle seesteisimpään ja rauhallisimpaan Tyyneen valtamereen toiselle puolelle, Yhdysvallat lupaa aavikoita, rantoja, vuoria, metsiä, urbaaneja viidakoita, betonia, hiekkaa jaTuristit käyttävät maassa enemmän rahaa kuin missään muualla maailmassa, ja se on Ranskan jälkeen maailman toiseksi suosituin matkailumaa.

Top 10 -kohteiden listaaminen Yhdysvalloissa on ollut vaikeaa, mutta nyt olemme keksineet sinulle yhden. Katso! Top 10 -kohteet Yhdysvalloissa.

  10. Las Vegas, Nevada

  Legendan mukaan Vegasissa voi karata kotoaan jäämättä kiinni, mennä naimisiin, vaikka ei ole täysi-ikäinen, käyttää huumeita ja melkein mitä tahansa, sillä "mitä Vegasissa tapahtuu, pysyy Vegasissa", kaiken kattava iskulause kaupungista on ansaittu ja syystäkin. The Hangover pyrkii kyllä saamaan kiinni ripauksen elämästä, joka Vegasissa tapahtuu, mutta saadakseen täyden kuvan maailmanluokan viihdettä, onkaupungin nähtävyydet ovat muuten ristiriidassa muslimien opetusten kanssa, mutta he sanovat, että Vegasissa ei ole sääntöjä (tuskin).

  Nykyään Yhdysvalloissa on suuri määrä nähtävyyksiä huvipuistojen, golfkenttien, hotellien, festivaalien, museoiden, gallerioiden, ravintoloiden, kylpylöiden ja urheilun muodossa. Wikipedian mukaan vuonna 2014-2015 matkailijoita oli yli 700 000.

  9. San Francisco, Kalifornia

  Kalifornian osavaltio kuuluu Yhdysvaltojen korkeimpien veronmaksajien joukkoon, ja siellä on kallista asua ja tehdä ostoksia. Verot ovat melko korkeat, mutta silti matkailijoille on tarjolla vertaansa vailla olevia maalauksellisia maisemia, San Franciscon silta, maukasta ruokaa ravintoloissa, oopperaa, museoita ja vilkkaita baareja.

  Alcatrazin saari, joka on esiintynyt kuuluisassa The Rock -elokuvassa, on pakko nähdä, jos pidät sota- ja rikostrillereistä. Vierailu sateella lisäisi tunnetta siitä, miten kurja tämä vankila on ollut. 45 minuutin ajomatkan päässä San Franista sijaitsevat Sutro Baths, joka tarjoaa upeat näkymät aurinkoisena päivänä. Lombard Street, Kalifornian rannikko ja Golden Gate Bridge pitäisi päästä sinunlista kaupungilla tehtävistä asioista.

  8. Chicago, Illinois

  Chicagon taideinstituutti, musiikin pyörre, moderni taide, hieno ruokailu ja Field Museum ovat vain muutamia asioita, joita paikka tarjoaa sinulle. Chicago vilisee energiaa vuorokauden ympäri, seitsemänä päivänä viikossa. Olipa kyse sitten Chicagon horisontista tai Millennium Parkista, kaupunki on täysin käveltävissä! Se tarkoittaa, että kaiken ruokailun jälkeen sinulla on runsaasti liikkumavaraa päästää irtiMitä muuta voisit toivoa lomalta, joka on sekä antoisa että terveellinen!

  7. New York City

  Lyhyesti sanottuna NYC, sanotaan, että kaupunki ei nuku koskaan! Se maksaisi noin 70 dollaria päivässä, vaikka istuisit ja et tekisi mitään, joten se ei ole kovin säästäväinen paikka. Silti kaupunki kuhisee viihdettä ja energiaa koko päivän. Jos kaipaat voileipää neljältä aamuyöllä, kaupunki tarjoaa sitä sinulle, ja siksi yöeläimet pitävät siitä.

  Iso Omena pääsi kymmenen parhaan joukkoon Times Squaren ja maailman suurimman LED-näytöksen, shoppailumahdollisuuksien ja ihmisten tarkkailun vuoksi. New York on paikka niille, jotka haluavat elää joka hetki. Seurapiirimaiset rakastavat tätä paikkaa varmasti.

  6. Seattle, Washington

  Sen kirjakaupan lisäksi, jossa Twilightin Bella Swan halusi käydä, uskomme, että Seattlella on paljon muutakin tarjottavaa kuin saalista yöllä ryömiville vampyyreille. Space Needle on Seattlen ykkösnähtävyys, ja ihmiset kerääntyvät tänne katselemaan kaupungin horisonttiin yöllä.

  Pike's Place Market ja vuoristomaisemat yhdistettynä elävään musiikkiin ovat yhdistelmä seesteistä retkeä ja viihdettä. Seattle sijaitsee yhdellä Yhdysvaltojen sateisimmista alueista, ja se tarjoaa runsaasti varjoa niille, jotka haluavat olla poissa auringonvalolta ja kuumuudelta (kyllä, opin tämän Twilightista).

  5. Napa, Kalifornia

  Jos haluat asettua vuorten väliin, Napan leipä ja aamiainen on sinulle oikea kohde. Se sijaitsee vuorten syleilyssä kuin salainen Toscana ja tarjoaa herkullisia ruokia, jotka sopivat yhteen hienoimman viinin kanssa. Ihmisille, jotka etsivät rauhaa ja hiljaisuutta, Napa on paikka, jossa kannattaa olla. Ylellisyyttä keskellä maisemia, jotka huokuvat rauhaa ja tyyneyttä, että jokainen kaupunkiin kyllästynythakkaa voisi haluta, Napa on paikka, jossa on monia maineikkaita viinitarhoja ja luonnonpuistoja. Se on paikka, jonka luonto on rakentanut itse luontoa rakastamaan. Uskonnolliset uskomukset saattavat estää viininmaistelun retkillä, siitä huolimatta se on paikka, joka on tarkoitettu rentoutumiseen.

  4. Portland, Oregon

  Vaikka Portland on suuri kaupunki Oregonissa, se tarjoaa ekologisuutta, jota monet eivät odottaisi siellä olevan. Kun olet kerran Portlandissa, seurallisen ihmisen on vaikea lähteä sieltä pois, sillä kyytiin nouseminen on niin jännittävää ja tervetulleeksi toivottavaa, että haluat jatkaa nauttimista, varsinkin jos tulet maailman vilkkaista kaupungeista. Huolimatta kävelyretkistä puistossa, jotka voisivat olla virkistäviä, Portlandissatarjoaa vauhdikasta yöelämää.

  Päästäkää päivällä hiilidioksidi ulos kävelemällä tai pyöräilemällä kaupungin puutarhoissa - International Rose Test Garden ja Portlandin japanilainen puutarha ovat erittäin suositeltavia - ja nauttikaa vilkkaan ja vilkkaan yöelämän tarjoamasta energiasta.

  3. Honolulu, Havaiji

  Jos on yksi syy, miksi Honolulussa kannattaa käydä, se on Pearl Harbourin muistot. Moni meistä muistaa Josh Hartnettin ja Ben Affleckin blockbusterin, joka perustuu japanilaisten Pearl Harbourin pommitukseen, mutta paikassa on muutakin. Todelliset muistot USS Arizonasta ja WWII Pacific National Monument ovat kaksi suosituinta kohdetta historian ystävien keskuudessa. Jos rakastat historiaa, tuletNäissä historiallisissa kohteissa tuntuu helposti, että aika kuluu kuin siivillä.

  Jos joku matkaseurueesi jäsenistä kuuluu samaan aikakauteen, koet varmasti uudelleen nuo hetket, kun he muistelevat, mitä tuona päivänä tapahtui. Pearl Harbor -muistojen lisäksi Honolulu tarjoaa matkailijoille paljon muutakin. Hämmästyttävän kauniit rannat ja puistot tarjoavat kävijöille henkeäsalpaavan näkymän. Siellä on aktiviteetteja, kuten snorklausta, surffausta, melontaa ja ratsastusta, ja sen lisäksi voit katsella live-ohjelmia.Havaiji on myös suosittu kuvauspaikka, joten saatat törmätä myös julkkiksiin!

  2. Sedona, Arizona

  Kun sanoimme, että Amerikka tarjoaa jokaiselle matkailijalle jotakin, tarkoitimme sitä. Jos perheessänne on taivaantarkkailijoita ja tähtien katselijoita, Sedona saattaa olla hyvä paikka yöpyä. Kuin jalokivi aavikolla, paikka heijastaa kimaltelevaa kiiltoaan taivaalle yöllä, kun taivas on täynnä tähtiä, galakseja ja planeettoja, jotka näkyvät paljain silmin! Älkää jättäkö väliin päiväretkeä kohteeseenRock Country, kun olet siellä Sedonassa. Tyydytä sisimmässäsi oleva tutkimusmatkailija Grand Canyonissa.

  1. New Orleans, Louisiana

  Vaikka se kärsi takaiskun Katrina-myrskyn jälkeen, se on edelleen yksi Yhdysvaltojen suosituimmista turistikohteista, ja siksi se on myös meidän listamme kärjessä. Kreolimusiikkia ja ruokaa on joka nurkalla, ja tässä kaupungissa on sielua säästöön: "Oi, menit Louisianaan, vain nähdäkseni Susianasi, joka laulaa polly wolly doodlea koko matkan. Hyvää jatkoa!".

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden