Olemme kasvaneet katsomalla suosikki piirrettyjä ja komediasarjoja Disneyltä. Itse asiassa, kun ajattelemme Disneyn prinsessoja, muistelemme rakastetuimpia hahmojamme, olivatpa ne sitten Ariel, Lumikki, Tuhkimo jne. Mutta entä tosielämän Disney-prinsessat? Kyllä, söpöistä Disney-tähdistä on nykyään kasvanut kuuluisia julkkiksia, jotka ovat voittaneet tunnustuksia aloiltaan. Heidän faninsa ovat olleetItse asiassa jotkut heistä ovat jopa luopuneet naapurintytön imagostaan ja nousseet iltapäivälehtien kuumimmiksi tähdiksi.

Tässä on luettelo 10 todellisesta Disney-prinsessasta, jotka ovat nyt menestyneitä julkkiksia.

  10. Dove Olivia Cameron (Liv & Maddie)

  Tammikuun 15. päivänä 1996 syntynyt hurmaava ja ihastuttava Dove Olivia Cameron nousi sensaatioksi, kun hän debytoi kaksoishahmoisena Disneyn menestyssarjassa Liv ja Maddie. Dove näytteli myös alkuperäisessä Disney-elokuvassa Cloud 9, jossa hän näytteli Kayla Morganin hahmoa. Hän julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2014, jossa yksi kappaleista nousi Billboardin ykkössijalle.laulukaavio.

  9. Zendaya (Shake it up)

  Zendaya Maree Stoermer Coleman, s. 1. syyskuuta 1996, on yhdysvaltalainen näyttelijä, laulaja ja tanssija, joka aiheutti ensimmäisen kerran myrskyn viihdemaailmassa Disney-superhittisarjallaan Shake it up. Hän aloitti viihdeuransa jo teini-iässä. Valmistuttuaan hän teki mallintöitä Macy'sille ja Old Navylle ja esiintyi Kidz Bopin versiossa Katy Perryn hittisinglestä "Hot n Cold".

  8. Raven Symone (That's so Raven).

  Raven Symone on yhdysvaltalainen näyttelijä, koomikko, malli, laulaja, lauluntekijä, tanssija ja televisiotuottaja. Hän kasvatti suosiotaan hitti-tv-sarjassa "That's so Raven" sekä lauloi hittibiisejä ja -numeroita eri albumeilla.

  7. Vanessa Hudgens (High School Musical)

  Disneyn hittisarjan High School Musical (HSM) suloisen ja kauniin Gabriella Montezin roolia ei olisi voinut tehdä paremmin kuin upea Vanessa Anne Hudgens. 14. joulukuuta 1988 syntynyt Vanessa on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja, joka nousi kuuluisuuteen HSM:n myötä. Sen jälkeen hän esiintyi monissa teinidraamaelokuvissa ja oli parrasvaloissa suhteensa vuoksi Zac Efronin kanssa. OnMusiikkirintamalla Vanessa on laulanut listaykköseksi nousevia numeroita, jotka ovat jopa nousseet BillBoard Hot 100 -listalle.

  6. Ashley Tisdale (Jackin ja Codyn sviittielämä)

  High School Musicalin aina viehättävä, nokkela ja silti vihattava "Sharpay" ei voi jättää tätä listaa väliin. 2. heinäkuuta 1985 syntynyt Tisdale on tunnettu yhdysvaltalainen näyttelijä, laulaja ja tuottaja. Paljon ennen High School Musicalia hän näytteli Maddie Fitzpatrickia Disney-kanavan The Suite Life of Zack & Cody -ohjelmassa vuonna 2004. HSM:n menestyksensä jälkeen hänen suosionsa johti levyjen allekirjoittamiseen jahänen studioalbumiensa julkaisu, jotka keräsivät suuren myynnin.

  5. Hilary Duff (Lizzie McGuire)

  Teini-idoliksi leimattu Hilary Erhard Duff on ollut nuorten teinityttöjen idoli debytoituaan Disney-hittisarjassa Lizzie McGuire. 28. syyskuuta 1987 syntynyt yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja työskenteli musiikkilevyillä, jotka saivat sekä kriittistä että kaupallista menestystä. Menestys sekä näyttelemisen että musiikin saralla teki hänestä tunnetun nimen. Hänen hahmonsa antoi hänelle valtavan tähteyden niinpaljon siitä, että Lizzie McGuire -nukkeja, -vaatteita ja -tuoksuja julkaistaan edelleen.

  4. Anne Hathaway (Prinsessapäiväkirjat)

  Poikkeuksellisen näyttelijäntaitonsa ja upean ulkonäkönsä ansiosta Anne Jacqueline Hathaway on aiheuttanut melkoisen myrskyn ja kuuluu nykyään Hollywoodin A-luokan näyttelijättärien joukkoon. 12. marraskuuta 1982 syntynyt amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja tuottaja tuli tunnetuksi Prinsessapäiväkirjojen ja sen jatko-osan Mia Thermopolis -elokuvan myötä. Hän näytteli myöhemmin monissa Oscar-palkituissa elokuvissa.Hän on voittanut useita arvostettuja palkintoja, kuten Golden Globe -palkinnon, parhaan miessivuosan Oscar-palkinnon ja BAFTA-palkinnon.

  3. Demi Lovato (Sonny with a chance)

  Demi Lovato debytoi Disneyn lapsinäyttelijänä elokuvassa Barney and Friends yhdessä Selenan kanssa. Myöhemmin hän nousi julkisuuteen näyttelemällä Sonnyn kuplivaa hahmoa maineikkaassa Disney-sarjassa Sonnyn kanssa. 20. elokuuta 1992 syntynyt Demi, yhdysvaltalainen näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä, on nykyään juhlittu tähti, jolla on ennätyksiä luoneet listaykkösen musiikkialbumit. Tämä ihastuttava tyttönen on olluton tuottanut äänimusiikkia, jota yleisö arvostaa maailmanlaajuisesti. Hänen kappaleensa ovat olleet ehdolla useiden palkintojen saajiksi.

  2. Selena Gomez (Wizards of Waverly Place)

  Kuka voi unohtaa hänen nokkelat dialoginsa Barney ja kaverit -sarjasta, jossa hän teki ensimmäisen pienen tv-esiintymisensä? Selena Marie Gomez, syntynyt Teksasissa 22. heinäkuuta 1992, on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja. Useiden pienten roolien jälkeen lyhyissä tv-esiintymisissä hän pussitti päähenkilö Alex Russon Disneyn menestyksekkäässä televisiosarjassa Wizards of Waverly Place. Sen jälkeen hän perusti bändinsä, jossa hänoli laulaja ja teki useita hittialbumeita.

  Gomez nimettiin yhdeksi maailman kauneimmista naisista juuri nyt. Hänellä on valtava naispuolinen fanijoukko söpön ulkonäkönsä, loistavan näyttelemisensä, hyväntekeväisyystyönsä UNICEFin kanssa ja musiikkikiertueidensa ansiosta. Tämä maailmankuulu julkkis on kohdannut paljon mediaspekulaatioita hänen myrskyisästä suhteestaan on/off-poikaystävänsä Justin Bieberin kanssa.

  1. Miley Cyrus (Hannah Montana)

  Miley Cyrus syntyi nimellä Destiny Hope Cyrus 23. marraskuuta 1992 ja on menestyvä ja varakas yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä. Esitettyään useita pieniä rooleja ja käytyään läpi useita koe-esiintymisiä Cyrus nousi kuuluisuuteen vuonna 2006 paljon huomiota saaneella roolisuorituksellaan Miley Stewart suositussa Disneyn sarjassa Hannah Montana. Monilahjakas näyttelijä allekirjoitti myös levytyssopimuksenHollywood Records vuonna 2007 ja julkaisi debyytti-studioalbuminsa. Nykyään hän kuuluu kuumimpiin laulusenaatioihin ja tuottaa platinaa myyviä albumeja, ja hänellä on valtava fanijoukko huolimatta kiistoista, jotka ympäröivät hänen "paha tyttö" -imagoaan. Vuonna 2011 hänet nimettiin Hollywoodin 10 rikkaimman teinin listan ensimmäiseksi 120 miljoonalla dollarilla.

  Nämä kuumat ja kauniit tosielämän Disney-prinsessat ovat valloittaneet miljoonien ihmisten sydämet kaikkialla maailmassa, ja ne hallitsevat edelleen viihdeteollisuutta.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden