Barbie-nuket ovat olleet tyttöjen idoli jo melko pitkään. Epäilemättä monet tytöt maailmassa, jossain vaiheessa elämää yrittivät näyttää heiltä, useimmat epäonnistuivat vain harvat onnistuivat. Esittelemme listan kymmenestä tytöstä, jotka ovat tehneet itsestään täsmälleen nuken näköisiä. Kymmenen parasta tosielämän Barbieta...

Useimmat näistä tytöistä ovat saavuttaneet tuollaisen ulkonäön meikkaamalla reilun määrän meikkiä ja tekemällä kymmeniä leikkauksia, joten älä pidä leveyttäsi. Mutta se, että he kaikki ovat oikeita eläviä ihmisiä, tekee siitä huomion arvoisen.

  10. Alodia Gosiengfiao

  Alodia on 28-vuotias filippiiniläinen cosplayer, laulaja, TV-juontaja ja näyttelijä. Hänet on rankattu seksikkäimmäksi ja vaikutusvaltaisimmaksi filippiiniläiseksi naiseksi useaan otteeseen. Hän pitää taiteesta, muodista, vempaimista, videopeleistä, valokuvauksesta, keräilee leluja ja hahmoja, kuten BJD:itä, ja soittaa pianoa. Alodia on varmasti monilahjakkuus, mutta parasta tässä ihmisessä on hänen uskomattomankaunis Barbie-nuken näköinen.

  9. Lin Ketong

  Internetissä ei ole paljon tietoa tästä tytöstä, joten en pystynyt keräämään faktoja. Mutta tarpeeksi kuvia löytyy, jotta hänen ulkonäkönsä aitous voidaan vahvistaa. Hän on tosielämän Barbies-tyttö Kiinasta, joka tunnetaan myös nimellä "pikku lohikäärmeen nainen".

  8. Venus Palermo

  Venus Palermo tai Venus Angelic on 19-vuotias YouTube-persoona, joka tunnetaan YouTube-videostaan "how to look like Doll", joka on kerännyt yli 14 miljoonaa katselukertaa (tätä kirjoitettaessa).

  Vuonna 2013 Palermo julkaisi ennen julkaisua cover-version Icon a Popsongista, "I Love It", joka ylsi sijalle 71 Britannian singlelistalla. Hänet tunnetaan laajalti yhtenä parhaimman näköisenä tosielämän Barbiena.

  7. Lily Cole

  Toisin kuin muut tämän listan merkinnät, hän ei kulje ympäriinsä väittäen olevansa Barbie-tyttö. Mutta kuka tahansa, joka katsoo häntä, voi sanoa, että hän sopii täydellisesti tälle listalle. Lily on menestynyt malli ja vakiintunut näyttelijä. Hän saavutti suosiota mallina jo nuorena, ja nykyään hänet nähdään monissa ison budjetin Hollywood-elokuvissa. Lily Cole muistuttaa suunnattomasti nukkeja ilman, että hän edes meikkaa.

  6. Alina Kovaleskaya

  Alina on Ukrainasta kotoisin oleva Barbie-tyttö, joka väittää saavuttaneensa ulkonäkönsä ilman minkäänlaista leikkausta. Hän sanoo pitävänsä pieniä neniä, isoja silmiä ja pieniä pulleita huulia kauniina, mistä häntä leimattiin rasistiksi, mutta kuitenkin.

  Hän on yksi niistä harvoista tytöistä maailmassa, jotka muistuttavat eniten Barbie-nukkea. Hänen pitkät kultaiset hiuksensa, täydellisesti ylläpidetty vartalo (joka vaikuttaa liian täydelliseltä ollakseen luonnollinen) ja kasvot, jotka hän on todennäköisesti saanut aikaan plastiikkakirurgialla. Vaikka hän sanoo, ettei ole käynyt saksissa, mutta katso häntä, hän on liian hyvä ollakseen luonnollinen.

  5. Dakota Rose

  Dakota Rose eli Kotakoti on hyvin suosittu internetissä, koska hän on ilmeisesti Barbie-tyttö. Jotkut väittävät kuitenkin, että hän on saavuttanut tuon ulkonäön laittamalla paljon meikkiä (n. 500 g). En tiedä miksi, hän on saanut paljon vihaa monilta ihmisiltä, lue hänen Wikipedia-sivunsa saadaksesi tietää. Hän on kuitenkin yksi söpöimmistä tytöistä, jotka olen nähnyt, ja luultavasti liioittelee kasvonpiirteitään näyttääkseen samalta kuinnukke, ja arvaa mitä? hän onnistui siinä.

  4. Charlotte Hothman

  Charlotte Hothman on hardcore Barbie-nukkekeräilijä. Hänen pakkomielteensä lapsuuden leluihinsa sai hänet käyttämään tuhansia dollareita plastiikkakirurgiaan, jotta hän näyttäisi Barbielta. Hän luulee, että hän on aina ollut Barbie sisältäpäin, ja nyt hän jopa näyttää siltä.

  3. Wang Jia Yun

  Vaikka hänen aitouttaan epäillään hieman, internetissä on esitetty väitteitä, joiden mukaan hän on täysin väärennös. Mutta yhtä monta kuvaa on olemassa, jotka saivat meidät epäilemään väitteitä. Onko hän photoshopattu vai aito, se on sinun päätettävissäsi. Mutta jos hän on aito, hän on epäilemättä helvetinmoinen Real Life Barbies.

  2. Angelica Kenova

  Tämä kaunis tyttö Venäjältä on paljon luonnollisemman näköinen Barbie kuin yksikään muu tämän listan tulokas, minkä vuoksi sijoitimme hänet korkeammalle. Vaikka hän ei ole mikään julkkis, mutta on ulkonäkönsä ansiosta melko suosittu Facebookissa. Hänellä on noin 20 000 seuraajaa pelkästään Facebookissa.

  1. Valeria Lukyanova

  Tämä ukrainalaiskaunotar voittaa kisan siitä, että hän muistuttaa eniten Barbie-nukkea. Hänellä on luonnostaan vihreät silmät, joita hän korostaa piilolinsseillä. Hän väittää, että hänellä on rintaimplantti, mutta muu vartalo on täysin luonnollinen. Valeria sanoo saavuttaneensa tuollaisen vartalon päivittäisellä treenillä ja erityisruokavaliolla.

  Top 10 uskomatonta tosielämän Barbieta

  1. Valeria Lukyanova
  2. Anzhelika Kenova
  3. Wang Jiayun
  4. Charlotte Hothman
  5. Dakota Rose
  6. Alina Kovaleskaya
  7. Lily Cole
  8. Venus Palermo
  9. Lin Ketong
  10. Alodia Gosiengfiao
  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden