Meksiko on Pohjois-Amerikassa sijaitseva perustuslaillinen liittotasavalta. Se rajoittuu pohjoisessa Yhdysvaltoihin. Se on maa, jossa on maailman kauneimmat naiset. Meksikolaiset naiset ovat tummia ja ilmeikkäitä, heillä on kauniit silmät, söpöt kasvot ja kurvikkaat vartalot. Toki siellä saattaa olla ongelmia kaikkien huumekartellien kanssa, mutta tällaisten naisten kanssa on enemmän kuin tarpeeksi syitä pitääraja auki. Tässä alla on luettelo top 10 halutuimmista meksikolaisista naisjulkkiksista.

  15. Camila Sodi

  Camila Sodi syntyi 14. toukokuuta 1986 Mexico Cityssä ja on näyttelijä ja malli. Camila on meksikolaisen kollegansa Thalían veljentytär, joka on menestynyt kohtalaisesti näyttelijänä ja mallina, mutta äitiyden ihme on pysäyttänyt hänen uransa viime vuodet. Hän kuuluu Sodin perheeseen. Helmikuun 5. päivänä 2008 Sodi avioitui meksikolaisen näyttelijän Diego Lunan kanssa.

  14. Ana Claudia Talancón

  Ana Claudia Talancón on yksi halutuimmista meksikolaisista naisjulkkiksista, näyttelijä ja malli. Hän on viettänyt aikaansa lähinnä valkokangaselokuvien kuvauksissa, ja hän on poseerannut myös erilaisissa alusvaate- ja uimapukumainoksissa, kuten Intimissimissä, sekä Gentlemen's Quarterly -lehdessä.

  13. Paulina Rubio

  Paulina Susana Rubio Dosamantes, joka tunnetaan yleisesti nimellä Paulina Rubio, on meksikolainen laulaja, näyttelijä, emäntä, malli ja liikenainen. Hänet tunnetaan Meksikossa ja Ibero-Amerikassa Timbiriche-popyhtyeen alkuperäisenä jäsenenä vuosina 1981-1991.

  Rubio on E! Entertainmentin mukaan yksi 10 seksikkäimmän popdiivan joukossa. Hän on myynyt sooloartistina noin 15 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Lisäksi Univision pitää häntä yhtenä maailman vaikutusvaltaisimmista latinojulkkiksista.

  12. Martha Higareda

  Meksikolainen näyttelijä, tuottaja ja kirjailija Martha Higareda on 12. sijalla halutuimpien meksikolaisten julkkisten listalla.

  11. Aleida Nunez

  Aleida Araceli Nuñez Flores on meksikolainen näyttelijä, laulaja ja malli. Hän on alun perin kotoisin Lagos de Morenosta, Jaliscosta. Hän oli nuoruudessaan missikuningattarena erilaisissa alueellisissa kilpailuissa. Vuonna 1994 hän saavutti toisen sijan Nuestra Belleza Guanajuato -kilpailussa. Hän aloitti uransa mediaviestinnän parissa kapellimestarina erilaisissa ohjelmissa kanavalla 10 Leónin kanavalla. Hän oli myös kiitotien jamainosmalli, ennen kuin hän aloitti näyttelijänuransa.

  10. Ninel Conde

  Ninel Herrera Conde on meksikolainen laulaja ja näyttelijä, joka tunnetaan esityksistään elokuvissa Rebelde, Fuego En La Sangre ja Mar De Amor. Hän teki lauludebyyttinsä vuonna 2003, jolloin hän julkaisi Jose Manuel Figueroan kanssa dueton Callados. Levy sai ehdokkuuden Latinalaisen Grammyn palkintogaalassa. Televisiodebyyttinsä hän teki seuraavana vuonna tosi-tv-ohjelmassa Big Brother VIP. Sen jälkeen hän esiintyi elokuvassatelevisiosarja Rebelde, joka toi hänelle ehdokkuuden parhaasta naispääosasta vuoden 2006 TVyNovelasissa. Sarja teki Condesta julkkiksen paitsi Meksikossa myös Chilessä, Kolumbiassa, Romaniassa, Kroatiassa, Brasiliassa, Perussa ja Espanjassa. Hän esiintyi myös amerikkalaisessa televisiosarjassa Ugly Betty.

  9. Thalia

  Ariadna Thalía Sodi Miranda on laulaja, lauluntekijä, julkaistu kirjailija, näyttelijä ja liikenainen. Hän on yksi menestyneimmistä ja vaikutusvaltaisimmista meksikolaisista laulajista maailmanlaajuisesti. Äidinkielensä lisäksi Thalia on laulanut englanniksi, tagalogiksi, ranskaksi ja portugaliksi. People en Espanol -lehti palkitsi hänet Hall of Fame -palkinnolla vuonna 2017.

  Univision Communicationsin, Televisan ja TV Aztecan kaltaiset mediakonsernit pitävät häntä kansainvälisesti menestyneimpänä meksikolaisena sooloartistina. Suuri osa mediasta kutsuu häntä "latinopopin kuningattareksi". Brittiläinen iltapäivälehti The Sun nimesi hänet yhdeksi "50 naislaulajasta, joita ei koskaan unohdeta", kun taas vuonna 2011 Terra Networks sisällytti hänet "kaikkein menestyneimmän meksikolaisen artistin" luetteloonsa.Thalía on myös ollut ehdolla useisiin Latin Grammy- ja Latin Billboard -palkintoihin sekä moniin muihin palkintoihin uransa aikana.

  8. Selena Gomez

  Maailman kaunein tyttö, kaunis laulaja ja tämän hetken kuumin nainen on täällä isänsä ansiosta. Hänen isänsä on meksikolaista syntyperää, kun taas hänen adoptoidulla äidillään on hieman italialaista syntyperää.

  Siitä huolimatta, että Gomez on tunnetuin laulaja ja näyttelijä, hän oli seitsemäntoista-vuotiaana UNICEFin lähettiläs. Hän on työskennellyt eri hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa jo vuosia. Tällä hetkellä hän on maailman seuratuin julkkis Instagramissa. Laulamisen/näyttelemisen lisäksi Gomez pyörittää omaa vaatemallistoaan läpi ja omaa tuoksua.

  Lisäksi hän suunnitteli ja julkaisi rajoitetun käsilaukkukokoelman nimeltä "Selena Grace" yhteistyössä luksusbrändi Coach, Inc:n kanssa.

  7. Salma Hayek

  Salma Hayek on näyttelijä, joka debytoi vuonna 1989 Teresa-nimisessä telenovelassa. Hän näytteli myös vuonna 1994 El Callejon de los Milagros (Ihmekujan) -elokuvassa, joka on historian palkituin meksikolainen elokuva. Hänen suorituksensa toi hänelle näyttelijäehdokkuuden Ariel-palkinnosta. Sen jälkeen hän muutti Hollywoodiin, jossa hän voitti puutteellisen englannin kielen taitonsa ja lukihäiriönsä näyttelemällä vuonna 1995 elokuvassa Desperado.vastapuolella Antonio Banderas. Hayek sai Oscar-ehdokkuuden pääosan esityksestään vuonna 2002 valmistuneessa elokuvassa Frida. Hän toimi myös palkitun Ugly Betty -sarjan vastaavana tuottajana. Hän on epäilemättä yksi kaikkien aikojen halutuimmista meksikolaisnaisista.

  6. Bárbara Mori

  Tämän 10 halutuimman meksikolaisen naisen listan sijalla 6 ei ole kukaan muu kuin kuuluisa näyttelijä ja malli Bárbara Mori. Morin maine ei rajoitu Meksikoon, vaan hän on maailmanlaajuisesti tunnettu näyttelijä, malli, kirjailija ja tuottaja. Hän on esiintynyt useissa itse tuotetuissa elokuvissa ja musiikkivideoissa. Bárbara on esiintynyt myös Bollywood-elokuvassa "Kite "Hrithik Roshanin vastapuolella. Häntä pidetään yhtenäkaikkien aikojen kauneimmat meksikolaiset naiset.

  5. Maite Perroni

  Yksi Meksikon tunnetuimmista näyttelijöistä ja laulajista. Perroni on voittanut Antes muerta que Lichita -elokuvassa tekemästään työstä vuoden 2016 parhaan näyttelijättären palkinnon. Lisäksi hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Eclipse de Luna debytoi kolmannella sijalla meksikolaisten albumien päätaulukossa Amprofon Top 20:ssä ja nousi Billboardin latinalaisalbumien yhdeksännelle sijalle ja latinalaispop-albumien kakkossijalle. Epäilemättä hän on yksikaikkien aikojen kuumimmista halutuimmista meksikolaisnaisista julkkiksista.

  4. Jessica Alba

  Seksisymboliksi kutsuttu Jessica Marie Alba on yhdysvaltalainen televisio- ja elokuvanäyttelijä ja malli. Hän syntyi Pomonassa, Kaliforniassa, Catherinen ja Mark Alban lapsena. Miksi hän on haluttujen meksikolaisnaisten julkkisten listalla? Vaikka hänen äitinsä on tanskalaista ja ranskankanadalaista syntyperää. Mutta hänen isänsä on espanjalaista ja meksikolaista syntyperää. Jessica Alban DNA-koe osoittaa, että hänestä on 13 prosenttia Amerikan alkuperäiskansoja ja87 prosenttia eurooppalaisia.

  Alba aloitti televisio- ja elokuvaesiintymisensä 13-vuotiaana elokuvissa Camp Nowhere ja The Secret World of Alex Mack. Sen jälkeen hän näytteli televisiosarjassa Dark Angel, rooli, joka toi hänelle Golden Globe -ehdokkuuden. Hän esiintyi myös elokuvissa Honey, Sin City, Into the Blue ja Fantastic Four -sarjassa. Alba on esiintynyt jatkuvasti seksikkäimpien ja halutuimpien naisten listalla.Playboy-lehti jopa käytti hänen kuvaansa ilman lupaa kannessa.

  3. Daniela de Jesus Cosio

  Muotimalli ja entinen kauneuskilpailija Daniela de Jesus Cosio on toivottavien meksikolaisten julkkisten listallamme sijalla 3. Osallistuttuaan Nuestra Belleza Mexico -kauneuskilpailuun vuonna 2005 hän aloitti mallin uransa. Lisäksi moels.com on sijoittanut hänet sijalle 25 "Money Girls" -listallaan.

  Sittemmin Cosio esiintyi Voguen ja Maximin kansainvälisissä numeroissa. Mallimallina hän on kävellyt Marchesan, Guessin, Baby Phatin, Chado Ralph Ruccin, Mara Hoffmanin, Jean Paul Gaultierin, Georges Hobeikan, Icebergin, Marithé François Girbaudin, Vivienne Westwoodin, Betsey Johnsonin ja Pamella Rolandin malleina.

  2. Ximena Navarrete

  Jimena (Ximena) Navarrete on näyttelijä ja malli, joka aloitti uransa voittamalla kauneuskilpailuja ympäri maailmaa. Kun hänet nimettiin Nuestra Belleza Mexicoksi vuonna 2009, hän voitti Miss Universum -tittelin vuonna 2010. Hallintokauden päätyttyä hän siirtyi mallintamiseen. Hänestä tuli sitten L' Oreal Paris ja Old Navy -tuotteiden virallinen kasvo. Hän näytteli myös roolinsa elokuvassa "Meksikon kauneus".telenovela "enor de los Cieolo.

  1. Priscila Perales

  Näyttelijä, malli ja kauneuskuningatar Priscila Perales, joka voitti Miss International 2007 -kilpailun. Perales on Meksikon halutuimpien julkkisten listan kärjessä. Hän edusti Meksikoa myös Miss Universum 2006 -kilpailussa ja sijoittui Top 10:een. Hän voitti myös vuoden 2005 kansallisen Nuestra Belleza México -kilpailun, joka järjestettiin Aguascalientesin osavaltiossa. Myös vuoden 2005 kansallisessa kilpailussa Perales voitti Nuestra Belleza México -kilpailun.Belleza Méxicon nimi.

  Ennen osallistumistaan vuoden 2005 Nuestra Belleza México -kilpailuun hän opiskeli luonnontieteitä ja viestintää. Opintojensa ohella hän teki myös mallintöitä. Hän on myös esiintynyt parissa tv-sarjassa ja elokuvassa. Hän on epäilemättä yksi kaikkien aikojen kuumimmista meksikolaisnaisista.

  Vaikka on olemassa paljon kauniita naisia, meksikolaisia naisia, mutta olemme listanneet vain top 15 halutuimmista meksikolaisista naisista kaikkien aikojen. He ovat viehättäviä, seksikkäitä ja yhtä menestyksekkäitä urallaan. Heidän kuuman ulkonäkönsä ja seksuaalisen vetovoimansa vuoksi monet heistä hallitsevat Hollywoodia. Toivottavasti! nautit valinnastamme Top 15 halutuimmista meksikolaisista naisista Julkkikset. Ole hyvä ja kirjoita suosikkisi.alla olevassa kommenttiosastossa..

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden