Missä Euroopan maissa on kauneimmat naiset? Euroopassa on niin paljon kauniita naisia, että on vaikea pysyä kärryillä. Mutta tässä listasimme 20 Euroopan maata, joissa on kauneimmat naiset. Virosta Kreikkaan, nämä naiset kääntävät varmasti päät.

  Top 20 Euroopan kauneinta naista maittain

  Euroopassa asuu maailman kauneimpia naisia. Mantereelta ei puutu upeita naisia aina Audrey Hepburnin ja Sophia Lorenin kaltaisista klassikkokaunottarista Emma Watsonin ja Penelope Cruzin kaltaisiin nykyajan upeisiin kaunottariin. Tässä on luettelo Euroopan 20 kauneimmasta naisesta maittain.

  1. Italia: (italialaiset naiset)

  Italialaiset naiset ovat Euroopan kauneimpia naisia. Heillä on ainutlaatuinen ulkonäkö ja tyyli, jota ei usein näe muilla alueilla. Heidän kirkkaat silmänsä ja tasapainoiset piirteensä saavat heidät erottumaan joukosta. Jotkut jopa sanovat, että heillä on tietty "naisellisuus", joka erottaa heidät muista eurooppalaisista.

  Vain harva maa on yhtä synonyymi kauneudelle kuin Italia. Ei siis ole mikään yllätys, että maassa asuu maailman kuumimpia naisia. Klassisista kaunottarista, kuten Sophia Loren ja Monica Bellucci, aina nykyajan upeisiin kaunottariin, kuten Martina Stella ja Melissa Satta, maassa ei ole pulaa upeista naisista. Tutustu myös listaan kuumimmista italialaisista naisista.

  2. Ranska: (ranskalaiset naiset)

  On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, miksi ranskalaiset naiset ovat niin kauniita Euroopassa. Joitakin näistä syistä ovat heidän kulttuuritaustansa, maansa historia ja maansa luonnonkauneus.

  Ranskalla on pitkä ja rikas historia, joka heijastuu usein sen kulttuuriin. Siihen kuuluu rakkaus taiteeseen, kirjallisuuteen ja muotiin. Ranskalaisilla naisilla on myös synnynnäinen kauneus, jota ei useinkaan näe muissa maissa. Euroopan maiden luonnonkauneus vaikuttaa myös tähän suuntaukseen. Monet ihmiset uskovat, että Euroopan maat ovat maailman kauneimpia niiden maisemien, ruoan, maisemien ja kauneuden vuoksi,ja arkkitehtuuri.

  Ranska on toinen maa, jolla on pitkä historia kauniiden naisten tuottamisessa. 10 upeimman ranskalaisnaisen lista on täynnä klassisia kaunottaria, kuten Brigitte Bardot ja Catherine Deneuve, ja nykyajan upeita naisia, kuten Marion Cotillard ja Eva Green.

  3. Ukraina: (Ukrainan naiset)

  Ukrainalaiset naiset ovat kauneimpia monista eri syistä. Jotkut sanovat, että se johtuu heidän yliluonnollisesta kauneudentajustaan, toiset sanovat, että se johtuu heidän itsenäisestä hengestään ja tavasta, jolla he esiintyvät julkisuudessa. Olivatpa syyt mitkä tahansa, ukrainalaiset naiset ovat eräitä tämän mantereen silmiinpistävimpiä olentoja.

  Ukraina on maa, joka jätetään usein huomiotta, kun puhutaan kauniista naisista, mutta se on suuri virhe. Maasta löytyy maailman upeimpia naisia, kuten Vlada Litovchenko, Anna Zayachkivska ja Anna Bessonova. Katso myös lista 10 kuumimmasta ukrainalaisesta naisesta.

  4. Englanti: (Britannian naiset)

  Englantilaiset naiset kuuluvat Euroopan kauniimpiin naisiin, ilmenee tänä vuonna julkaistusta tutkimuksesta. Tutkimuksessa analysoitiin eri puolilla maailmaa asuvien eurooppalaisten ottamista valokuvista ja videoista saatuja tietoja. Tulokset osoittivat, että englantilaisia naisia pidetään yleisesti ottaen viehättävämpinä kuin muissa Euroopan maissa asuvia kollegoitaan.

  Tähän ovat vaikuttaneet muun muassa heidän luonnonkauneutensa, heidän itsenäinen luonteensa sekä heidän muoti- ja tyylitajunsa.

  Englannilla on pitkä historia kauniiden naisten tuottamisessa. 10 kuuminta brittiläistä naista on listattu 10 parhaan listalle, alkaen klassisista kaunottarista, kuten Audrey Hepburn ja Elizabeth Taylor, ja päättyen nykyajan upeisiin naisiin, kuten Keira Knightley ja Kate Winslet.

  5. Espanja: (espanjalaiset naiset)

  Espanjalaisia naisia pidetään Euroopan kauneimpina, koska heidän vartalonsa on hyvin pyöreä, kasvonsa pehmeät ja piirteensä silmiinpistävät. Espanjalaisilla on pitkät perinteet kauneuskilpailujen osanottajista ja kauneusalan ammattilaisista, jotka ovat osaltaan vaikuttaneet tähän maineeseen. Espanjalaisilla naisilla on myös korkea itsetunto, ja heitä pidetään usein tyylikkäinä ja itsevarmoina.

  Kauneusalan verkkosivuston Jetixin tekemän tutkimuksen mukaan espanjalaiset naiset ovat Euroopan kauneimpia. Tutkimus tehtiin vuosina 2016-2017, ja siinä haastateltiin 1 500 henkilöä 20 maassa. Tutkimuksessa todettiin, että espanjalaiset olivat muita eurooppalaisia todennäköisemmin viehättäviä, ja heidän keskimääräinen ulkonäköindeksinsä oli 85,1. Tutkimuksessa todettiin myös, että espanjalaisilla oli parempi ihonlaatu ja he näyttivät enemmänvuotta vanhempia kuin muut eurooppalaiset.

  Espanja on toinen maa, jolla on pitkä historia kauniiden naisten tuottamisessa. 10 upeimman espanjalaisen naisen listalla on klassisia kaunottaria, kuten Penelope Cruz ja Elsa Pataky, ja nykyajan upeita naisia, kuten Amaia Salamanca ja Lorena Bernal.

  6. Viro: (virolaiset naiset)

  Viro tunnetaan upeista maisemistaan ja erinomaisesta koulutusjärjestelmästään, mutta siellä asuu myös Euroopan kauneimpia naisia. Tässä syyt siihen:

  1) Virossa on alhainen syntyvyys - muihin alueen maihin verrattuna virolaisilla naisilla on korkea koulutustaso ja hyvät uramahdollisuudet. Tämä antaa heille enemmän liikkumavaraa toteuttaa unelmiaan, mikä puolestaan tekee heistä kauniimpia.

  2) Maassa on monipuolinen kulttuuri - Virossa on edustettuna monia eri uskontoja ja kulttuureja, mikä tekee sen naisista entistäkin kauniimpia.

  3) Virolaiset naiset ovat aina valmiita haasteisiin - he ottavat aina uusia haasteita vastaan ja saavat samalla hyviä ystäviä. Tämä tekee heistä entistäkin houkuttelevampia miesten silmissä, jotka näkevät heidät potentiaalisina kumppaneina, jotka voivat jakaa minkä tahansa seikkailun tai matkan yhdessä. Katso myös; Maailman 20 kauneinta tyttöä.

  7. Saksa: (saksalaiset naiset)

  Eurooppa tunnetaan kauniista naisistaan, mutta miksi saksalaiset naiset ovat niin kauniita? Joitakin keskeisiä syitä, miksi saksalaisia naisia pidetään Euroopan kauneimpina, ovat heidän luonnollinen kauneutensa, lävistävät silmänsä ja virtaavat hiuksensa. Lisäksi heillä on usein vahvoja luonteenpiirteitä, jotka erottavat heidät muista eurooppalaisista.

  Saksalaisten naisten kauneus ei ole mikään uusi ilmiö, vaan se on ollut nähtävissä jo vuosisatojen ajan. Saksalla on pitkä historia kauneuden ja muodin keskuksena, mikä on vaikuttanut merkittävästi eurooppalaisten naisten ulkonäköön. Joidenkin historioitsijoiden mukaan saksalaisia on aina pidetty yhtenä maailman viehättävimmistä kulttuureista.

  Saksassa asuu monia kauniita naisia, kuten malleja, näyttelijöitä ja laulajia. Suosituimpia saksalaisia kaunottaria ovat muun muassa Heidi Klum, Claudia Schiffer ja Diane Kruger. Nämä naiset eivät ole vain kauniita, vaan myös uskomattoman menestyneitä omilla aloillaan.

  8. Ruotsi: (ruotsalaiset naiset)

  Ruotsalaisnaiset ovat Euroopan kauneimpia. Heillä on tietty je ne sais quoi, joka saa heidät erottumaan muista naisista. Tämä käsittämätön karisma vetää miehiä puoleensa ja johtaa usein siihen, että he ovat monien eurooppalaisten miesten himon kohde. Heidän hyvällä ulkonäöllään on merkitystä myös heidän menestyksekkäälle uralleen, sillä he ovat hyvin koulutettuja ja korkeasti koulutettuja.

  Ruotsissa asuu joitakin maailman kauneimmista naisista. Klassisista kaunottarista, kuten Ingrid Bergman ja Greta Garbo, nykyajan upeisiin kaunottariin, kuten Alicia Vikander ja Noomi Rapace, maassa ei ole pulaa upeista naisista. Tässä on Ruotsin kauneimpien naisten top-listan kärki.

  9. Liettua: (liettualaiset naiset)

  Monet uskovat, että liettualaisten naisten kauneus on yksi Euroopan silmiinpistävimmistä. Tämä johtuu todennäköisesti liettualaisten naisten pitkästä alistamisen historiasta ja heidän myöhemmästä nousustaan yhteiskunnassa. Jotkut sanovat, että myös maan tiukat sensuurilait ovat vastuussa heidän patsasmaisesta ulkonäöstään.

  Liettuassa asuu hieman yli 2 miljoonaa ihmistä, joten ei ole yllättävää, että kauniita naisia on joka kulmassa. Tässä on 10 vaikuttavinta liettualaisnaista, joita voit tavata matkoillasi:

  Liettua on toinen Euroopan maa, jossa asuu monia kauniita naisia. Suosituimpia liettualaisia kaunottaria ovat muun muassa Edita Vilkeviciute, Sasha Pivovarova ja Gintare Sudziute. Nämä naiset eivät ole vain upeita, vaan myös menestyneitä eri aloilla.

  10. Puola: (puolalaiset naiset)

  Puolalaisia naisia pidetään Euroopan kauneimpien naisten 10. sijalla. Maan kulttuuri ja maisema ovat monipuolisia, mikä osaltaan lisää sen vetovoimaisuutta naisten keskuudessa. Puolassa on maailman parhaita arkkitehtuuri- ja ruokakulttuureja sekä rikas kulttuurihistoria. Puolan naisia pidetään viehättävinä ja itsevarmoina, ja he ovat usein tärkeissä yhteiskunnallisissa tehtävissä.

  Puola on toinen Euroopan maa, jossa asuu monia kauniita naisia. Suosituimpia puolalaisia kaunottaria ovat muun muassa Monika Jacista, Daria Werbowy ja Joanna Krupa. Nämä naiset ovat paitsi upeita, myös uskomattoman menestyneitä omilla aloillaan.

  11. Unkari: (Unkarin naiset)

  Unkarilaiset naiset ovat Euroopan kauneimpia? Jotkut sanovat niin, ja maassa on maanosan komeimpia naisia. Tässä on syy: Unkarissa on lämmin, vieraanvarainen tunnelma, joka saa kaikki tuntemaan olonsa mukavaksi ja tervetulleeksi. Maa on myös tunnettu luonnonkauneudestaan, joka näkyy sekä maaseudulla että rannikolla.

  Näin ollen Unkarin naisilla on tarjottavaa kaikenmuotoisille ja -kokoisille naisille - niistä, jotka haluavat vain tulla ihailtua ulkonäkönsä vuoksi, aina niihin, jotka haluavat parantaa ulkonäköään.

  Unkari on jälleen yksi Euroopan maa, jossa asuu monia kauniita naisia. Suosituimpia unkarilaisia kaunottaria ovat muun muassa Barbara Palvin, Reka Ebergenyi ja Аnnamaria Rakosi. Nämä naiset eivät ole vain kauniita, vaan myös menestyneitä eri aloilla.

  12. Venäjä: (venäläiset naiset)

  Venäläiset naiset ovat epäilemättä Euroopan kauneimpia. Heillä on tummat vaaleat hiukset, suuret silmät ja hoikat vartalot. Heidät tunnetaan kauneudestaan ja kulttuuristaan. Lisäksi he matkustavat usein Eurooppaan tutustuakseen eri kulttuureihin ja nauttiakseen säästä.

  Venäjällä asuu maailman kauneimpia naisia. Klassisista kaunottarista, kuten Natalia Vodianova ja Irina Shayk, nykyajan upeisiin kaunottariin, kuten Anna Chapman ja Ksenia Sobchak, maassa ei ole pulaa upeista naisista. Katso Venäjän kauneimmat naiset.

  13. Kreikka: (kreikkalaiset naiset)

  Kreikkalaisia naisia pidetään Euroopan kauneimpina, mikä johtuu heidän ylpeästä historiastaan ja kulttuuristaan sekä luonnonkauneudestaan. Kuuluisia kreikkalaisia ovat muun muassa Gertrude Stein, Egyptin Kleopatra VII ja Galatea.

  Kreikassa asuu maailman kauneimpia naisia. Klassisista kaunottarista, kuten Melina Mercouri ja Maria Callas, aina nykyajan tyrmääjiin, kuten Ellie Kravitz, maassa ei ole pulaa upeista naisista. Tutustu Hollywoodin 30 kuumimpaan näyttelijättäreen.

  14. Kroatia: (Kroatian naiset)

  Kroatian kauniit naiset tunnetaan silmiinpistävistä piirteistään ja kiehtovasta ulkonäöstään. Heitä on jo pitkään ylistetty siroudestaan ja kauneudestaan, ja jotkut sanovat, että he päihittävät jopa eurooppalaiset kollegansa.

  Maalla on rikas kulttuuri ja historia, mikä on osaltaan vaikuttanut siihen, että theadocturnalers on ihastunut Kroatian kaunottariin. Vaikka kroatialaisia naisia on monenlaisia, monilla heistä on yhteisiä piirteitä, jotka tekevät heistä erityisen silmiinpistäviä. Muotokuvista muotinäytöksiin nämä naiset tarjoavat välähdyksen maasta, jolla on rikas kulttuuriperinne, joka edelleen vaikuttaamiten kroatialaiset naiset näyttävät nykyään.

  Kroatia on toinen Euroopan maa, jossa asuu monia kauniita naisia. Joitakin suosituimpia kroatialaisia kaunottaria ovat Kolinda Grabar-Kitarović, Elizabeta Burg, Ivana Mišura ja Josipa Kusić. Nämä naiset eivät ole vain upeita, vaan myös menestyneet eri aloilla.

  15. Serbia: (Serbian naiset)

  Uskokaa tai älkää, Serbian naiset ovat Euroopan kauneimpia. Voidaan väittää, että Kyproksella ja Espanjassa on upeammin varustettuja naisia, mutta kukaan ei voi kiistää, etteivätkö Serbian naiset olisi silmiinpistävän viehättäviä. Hienovaraisista piirteistä silmiinpistäviin silmiin, nämä serbialaiset kaunottaret kääntävät varmasti katseet nähdessään heidät kaduilla tai näyteikkunoissa.

  Serbialaisia naisia on epäilemättä jo pitkään juhlittu heidän viehättävyydestään, ja jotkut maan tunnetuimmista kauneusbrände keskittyvät nimenomaan tähän seikkaan. Vaikka vartalotyypit vaihtelevat naisittain, kaikki serbialaiset naiset näyttävät olevan kurvikkaampia ja kiinteämpiä kuin maassa keskimäärin. Tämä tekee heistä erityisen vastustamattomia maanosassa, jossa monet miehet etsivät ylivoimaisesti pitkiä,rakennettu Naiset.

  Serbia on toinen Euroopan maa, jossa asuu monia kauniita naisia. Suosituimpia serbialaisia kaunottaria ovat Ana Ivanovic, Jelena Jankovic ja Bojana Panić. Nämä naiset eivät ole vain upeita, vaan myös menestyneitä eri aloilla.

  16. Norja: (Norjan naiset)

  Norjalaiset naiset ovat epäilemättä Euroopan kauneimpia naisia. He ovat patsastelevia ja heidän ihonsa on aina kirkas, jopa kylmimmällä säällä. Heidän piirteensä ovat myös hyvin kehittyneet, mikä tekee heistä erityisen näyttäviä, kun he alkavat vanheta.

  Eikä heidän kauneutensa lopu tähän - monet norjalaisnaiset tekevät myös menestyksekästä uraa mallina ja näyttelijättärenä. Itse asiassa osa Euroopan suosituimmista sarjoista ja elokuvista tuotetaan Norjassa. Maa on ylpeä siitä, että se on tuottanut maailmanluokan näyttelijöitä ja näyttelijättäriä, joten ei ole mikään ihme, että sen naiset ovat maailman kauneimpia.

  Norjassa on maailman kauneimpia maisemia. Norja on ehdottomasti vierailun arvoinen maa, aina lumihuippuisista vuorista ja koskemattomista vuonoista ihastuttavaan maaseutuun ja viehättäviin pikkukaupunkeihin. Mutta Norja ei ole vain henkeäsalpaavan luonnonkauniin maana, vaan siellä asuu myös maailman kauneimpia naisia. Katso top 10 kauneinta naista.Norjassa.

  17. Romania: (romanialaiset naiset)

  Etsitkö Euroopan kauneimpia naisia? Romania saattaa olla paras vaihtoehto. Tässä maassa naisia pidetään usein maanosan kauneimpina. Noin 27 miljoonan asukkaan maassa on paljon kauneutta, josta valita. Kun on kyse naisen valitsemisesta seurustelua tai rakkautta varten, monet romanialaiset naiset tekevät juuri niin.

  Romania on toinen Euroopan maa, jossa asuu monia kauniita naisia. Suosituimpia romanialaisia kaunottaria ovat Andreea Diaconu, Catrinel Menghia ja Elena Ionescu. Nämä naiset eivät ole vain upeita, vaan myös menestyneitä eri aloilla.

  18. Suomi: (Suomen naiset)

  Eurooppalaisia naisia pidetään maailman kauneimpina. Suomessa tämä johtuu lähinnä maan perinteisestä kulttuurista, joka perustuu kauneuteen. Tällä viikolla julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että eurooppalaiset naiset ovat kauneimmillaan, kun heillä on yllään vaatteita, jotka tuovat esiin heidän kurvejaan ja naisellisuuttaan.

  Suomessa asuu maailman kauneimpia naisia. Klassisista kaunottarista, kuten Helena Christensenistä ja Jaana Pelkosesta, nykyajan tyrmääjiin, kuten Kiira Korpiin ja Pia Lambergiin, maasta ei ole puutetta upeista naisista. Tutustu Suomen 10 kauneimpaan naiseen.

  19. Bulgaria: (bulgarialaiset naiset)

  Bulgarialaisia naisia pidetään Euroopan kauneimpina. Joidenkin mielestä tämä johtuu Bulgarian välimerellisestä ilmapiiristä, kun taas toiset kehuvat bulgarialaisia heidän luonnonkauneudestaan. Syystä riippumatta Bulgarian naiset ovat tunnettuja silmiinpistävistä piirteistään ja kiehtovista persoonistaan.

  Heitä pidetään usein Euroopan kauneimpina naisina, mikä johtuu todennäköisesti maan luonnonkauneudesta ja siitä, että bulgarialaiset naiset yhdistetään usein hyvään ulkonäköön.

  Bulgaria on toinen Euroopan maa, jossa asuu monia kauniita naisia. Joitakin suosituimpia bulgarialaisia kaunottaria ovat Nina Dobrev, Anjela Nedyalkova ja Radina Kardjilova. Nämä naiset eivät ole vain upeita, vaan myös menestyneitä eri aloilla.

  20. Albania: (Albanian naiset)

  Euroopan kauniit naiset koristavat lehtien ja verkkoalustojen sivuja, mutta entä Albanian naiset? Ovatko he yhtä kauniita kuin muiden Euroopan maiden naiset?

  Albanialaiset naiset ovat epäilemättä Euroopan kauneimpia naisia. Heillä on rento ja rento luonne, joka saa heidät näyttämään kauniimmilta kuin useimmat muut. Lisäksi he pystyvät usein ilmaisemaan itseään taiteellisesti ja ovat tunnettuja upeasta muotitajustaan.

  Miksi albanialaisilla naisilla on sitten sellainen maine, että he ovat Euroopan kauneimpia? Yksinkertaisesti sanottuna se johtuu heidän luonnollisesta kauneudestaan. Heidän ihonsa on kirkas, terve ja vaaleanpunainen, mikä antaa heille viattomuuden ja puhtauden ilmapiirin, jota on vaikea löytää muualta. Lisäksi albanialaiset naiset ovat usein menestyneitä sekä yksityis- että työelämässä.

  Albaniassa asuu Euroopan kauneimpia naisia. Klassisista kaunottarista Amanda Lajcaj'n ja Amina Shenan kaltaisiin nykyajan upeisiin kaunottariin, maasta ei ole puutetta upeista naisista. Tutustu myös Albanian 15 kauneimpaan naiseen.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden