Emme vain nauti heidän musiikistaan, vaan rakastamme myös katsella heitä ruuduillamme. Nämä naiset ovat toimineet mantereen suurlähettiläinä esittelemällä maailmalle, millaista kauneutta Afrikassa on. He ovat osoittaneet, että he eivät ole vain lahjakkaita, vaan heillä on myös upea ulkonäkö työnsä rinnalla. Tässä paljastamme kuumimmat afrikkalaiset naismuusikot.

  Top 10 kuuminta afrikkalaista naismuusikkoa:

  Kuka on Afrikan kuumin muusikko? Kuka on Afrikan paras naismuusikko 2022? Alla on lueteltu 10 parasta, kauneinta ja kuuminta afrikkalaista naismuusikkoa.

  10. Irene Ntale

  Kuka on Afrikan paras naisartisti 2022? Tämä 33-vuotias ugandalainen laulaja ja lauluntekijä Irene laulaa useimmiten RnB:n, reggaen ja akustisen soulin tyylilajeissa, mutta kokeilee myös eri tyylejä erityisesti yhteistyökuvioissa. Ja jos luulet, että hänen laulunsa ja kauneutensa ovat upeita, odota, kunnes näet hänen kitarataitonsa; hän opetteli soittimen jo lapsena laulaessaan kirkossa.

  Irene aloitti muiden kappaleiden esittämisen, mutta alkoi myöhemmin kirjoittaa omia kappaleitaan; hän julkaisi hittisinglejä, kuten rakkauskirje, addiktio, gyobera ja stay with me. Hänen kauniin ulkonäkönsä vuoksi ihmiset ovat aina kiinnostuneita tietämään, kenen kanssa hän seurustelee, mutta hän on onnistuneesti onnistunut pitämään tämän tiedon yksityisenä. Hän on epäilemättä yksi kauneimmista ja kuumimmista afrikkalaisista naismuusikoista.

  Katso myös: Luettelo maailman kauneimmista naisista 2022.

  9. Juliana Kanyomozi

  Juliana tunnetaan paremmin muusikkona ja tuomarina Itä-Afrikan suurimmassa laulukilpailuohjelmassa Tusker Project Fame. Kauneutensa vuoksi vakkarit flirttailevat usein hänen kanssaan. Ugandasta kotoisin oleva laulaja toimii myös näyttelijänä; hän on esiintynyt elokuvassa Kiwani. Hänen suurimpia kappaleitaan ovat muun muassa usiende mbali, mpita njia ja haturudi nyuma.

  Hän on voittanut useita palkintoja Ugandassa ja koko mantereella. Hän saa myös kauneusihanteita, kuten vuonna 2013, jolloin Big Eye Magazine äänesti hänet yhdeksi kaikkien aikojen kauneimmista ugandalaisista naisista. Katso myös lista kaikkien aikojen kuumimmista naislaulajista.

  8. Zonke

  Zonke Dikana on eteläafrikkalainen laulaja, joka on TMP Entertainmentin ja Sony Music Entertainmentin palveluksessa. Hän on menestynyt musiikkiteollisuudessa, myynyt useita albumeita ja voittanut useita palkintoja. Hänen lahjakkuutensa ansiosta hän on laulanut amerikkalaisen supertähden Lionel Richien rinnalla. Hän on myös pitänyt loppuunmyytyjä konsertteja Etelä-Afrikassa. Hän on monipuolinen artisti, joka on julkaissut kappaleita eri tyylilajeissa, kuten house,afrosoul ja neosoul.

  Zonke on listallamme 10 kuumimman afrikkalaisen naismuusikon listalla sijalla 8. Hänen hämmästyttävän lahjakkuutensa voi johtua hänen taustastaan, sillä hän on kotoisin muusikkoperheestä; hänen äitinsä oli laulaja ja isänsä bändirumpali. Katso myös lista maailman kauneimmista naismuusikoista.

  7. Vanessa Mdee

  Tämä Tansaniasta kotoisin oleva kaunis artisti on koristanut maanosien valkokankaita paitsi laulajana myös MTV:n TV-juontajana. Hän on työskennellyt myös radiojuontajana. Juontajan taitojensa ansiosta hän on saanut haastatella suuria tähtiä ympäri maailmaa. Vanessa on sijalla 7 10 kuumimman afrikkalaisen naismuusikon listalla.

  Hän debytoi musiikissa vuonna 2012 ja voitti heti palkintoja ja teki yhteistyötä Tansanian suurimpien artistien kanssa. Tällä hetkellä hän keskittyy musiikkiin ja on saavuttanut valtavaa menestystä maanosassa.

  6. Chidinma

  MTN:n Project Fame West Africa -ohjelman kolmas kausi toi maailmalle kauniin laulajan, johon kaikki rakastuivat. Kilpailun voitettuaan Chidinma saavutti maanosan laajuisen maineen ja julkaisi hittikappaleita, joista suurin oli "Kedike". Tämän kappaleen ansiosta häntä kutsutaan myös "Ms Kedikeksi".

  30-vuotias artisti on kotoisin Nigeriasta. 10 kuumimman afrikkalaisen naismuusikon listalla Chidinma on kuudennella sijalla. Hänet tunnetaan "hyvänä tyttönä", joka perustuu hänen lapsuuteensa, jossa hänellä oli tapana esiintyä kirkossa ja jonka kasvatti kurinalainen isä.

  Katso myös: Luettelo parhaiten palkatuista naislaulajista vuonna 2022.

  5. Victoria Kimani

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Viestin jakanut VICTORIA KIMANI (@victoriakimani)

  Victoria on kenialainen artisti ja näyttelijä. Hän syntyi Los Angelesissa, mutta vietti suurimman osan lapsuudestaan Nigeriassa, jossa hänen vanhempansa olivat töissä. Hän muutti takaisin kotiin Keniaan opiskelemaan yliopistoa, mutta keskeytti opinnot musiikin parissa. Hän löysi heti menestystä ja sai sopimuksen nigerialaisen Chocolate City -levy-yhtiön kanssa, jossa hänet tunnetaan nimellä first lady.

  Hänen upea kauneutensa on ärsyttänyt ihmisiä, sillä monet haluavat tietää, minkä onnekkaan miehen kanssa hän seurustelee. Hämmästyttävien kurvien lisäksi hänen kauneuttaan täydentävät erilaiset värikkäät kampaukset, joita hän tykkää käyttää.

  4. Tiwa Savage

  Tiwa Savage on nigerialainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä, joka on yksi maanosan suurimmista tähdistä tällä hetkellä. Hänellä on sopimus maailmanlaajuisen Sony/ATV Music Publishingin kanssa. Hän on tehnyt sopimuksia myös muiden suurten levy-yhtiöiden, kuten Mavin Recordsin ja Roc Nationin, kanssa. Tiwa aloitti laulamisen hyvin varhain, ja 16-vuotiaana hän lauloi George Michaelin taustalaulajana.

  Hän on sijoittunut 4. sijalle 10 kuumimman afrikkalaisen naismuusikon listalla. Uransa aikana hän on esiintynyt maailman suurimpien artistien, kuten Eminemin, Destiny's Childin ja The Black Eyed Peasin, rinnalla. Menestyksensä myötä on vaikea uskoa, että hän työskenteli aikoinaan pankkiirina.

  3. Habida

  Millä tahansa kauneuslistalla on suuri mahdollisuus nähdä malli, ja Habida sattuu olemaan sellainen. Mallihommien lisäksi Habida on menestynyt musiikin ja näyttelemisen parissa. Kenialainen kaunotar hämmästytti kaikki, kun hän esiintyi valkokankailla yhdessä yhden Kenian suurimmista tähdistä Namelessin kanssa. Kappaleen nimi oli "sunshine", ja se voitti useita palkintoja ympäri maanosaa.

  Habidan kauneus on monen kulttuurin tuote, sillä hänen isänsä on englantilais-irlantilainen ja äitinsä kenialais-somalialainen. Hän on työskennellyt ja opiskellut Atlantassa ja Isossa-Britanniassa. Amerikassa ollessaan hän näytteli useissa tv-ohjelmissa, muun muassa kaapelitelevisiosaippuassa, jonka hän kirjoitti.

  Katso myös: Top 10 kuuminta eteläafrikkalaista naistähteä.

  2. Lola Rae

  Kuka on Nigerian hienoin naisartisti 2022? Upea Lola Rae on nigerialaissyntyinen taiteilija ja tanssija. Hän syntyi brittiläisen isän ja ghanalaisen äidin lapsena. Kasvettuaan Nigeriassa hän lähti 15-vuotiaana Isoon-Britanniaan yliopisto-opiskelemaan, ja täältä hänen viihdeuransa alkoi.

  Hän aloitti tanssijana Mystical-nimisessä tanssiryhmässä. Ryhmä osallistui tosi-tv-ohjelmaan Britain Got Talent, jossa Lola sai mahdollisuuden laulaa. He karsiutuivat semifinaalissa. Myöhemmin hän siirtyi soolouralle ja julkaisi useita singlejä. Lola on toisella sijalla 10 kuumimman afrikkalaisen naismuusikon listalla.

  1. Avril Nyambura

  Kuumimpien afrikkalaisten naismuusikoiden listan kärjessä on ihana ja upea Avril Keniasta. Tämä lahjakas ja kaunis artisti on menestynyt muusikkona ja näyttelijänä. Hän sai sopimuksen yhden Kenian suurimman levy-yhtiön Ogopa DJ:n kanssa jo opiskeluaikana, jolloin hän julkaisi singlen "Mama". Hän julkaisi lisää singlejä ja yhteistyötä.

  Näyttelijänä hänellä on ollut päärooleja MTV:n Shugassa ja "Sumu la Penzi" -elokuvassa, ja hän on esiintynyt myös elokuvissa "Mali" ja "Noose of Gold". Tätä kauneuskuningatarta ei pysäytä mikään, sillä hän julkaisee jatkuvasti hittisinglejä ja esiintyy monissa tv-tuotannoissa. Ja olemme iloisia, että saamme nähdä häntä lisää. Häntä seuraa Instagramissa yli 1,7 miljoonaa ihmistä.

  Toivottavasti pidit listasta top 10 kuumimmista afrikkalaisista naismuusikoista. Kerro mielipiteesi kommenttiosioissa.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden