Historian aikana sarjamurhaajat ovat aiheuttaneet pysyviä reaktioita paitsi uhriensa lukumäärän myös pelottavien toimintatapojensa vuoksi. Pirulliset murhaajat jättävät kukin oman ainutlaatuisen nimensä tekemiinsä rikoksiin. Kun monet uhrit nousevat esiin, heidän maineensa kasvaa. Sammumaton janomme saada yksityiskohtia hirvittävistä rikollisista saa tiedotusvälineet kamppailemaan keinoista, joilla ne voisivat esitelläTämän seurauksena sarjamurhaajat elävät pahamaineisina, yleisön tuntemina niminä, jotka liittyvät joihinkin ihmiskunnan synkimmistä ajoista. Nämä tapaukset erottuvat historian rappeutuneimpien sarjamurhaajien joukosta, ja ne päätyivät kymmenen parhaan joukkoon. Tässä on 10 hirvittävintä sarjamurhaajaa sinulle:

  • 10. Dean Corll

10. Dean Corll

Corll, joka tunnettiin kotikunnassaan karkkimiehenä perheensä karkkikaupan vuoksi, oli itse asiassa julma sarjamurhaaja. 70-luvun alussa Dean Corll raiskasi ja murhasi ainakin kaksi tusinaa nuorta miestä ja poikaa ja ansaitsi yhden kaikkien aikojen hirviömäisimmän sarjamurhaajan maineen. "Houstonin joukkomurhat", kuten hänen rikoksensa tulivat tunnetuiksi, tehtiin yhteistyössä seuraavien tahojen kanssaCorllin osallisuus rikoksiin paljastui vasta, kun eräs hänen kanssaliittolaisistaan tappoi hänet.

Corll, armeijan entinen sotilas, harrasti mieluiten seksiä nuorten poikien kanssa, joita hän raiskasi ja tappoi kumppaneidensa avustuksella. Jatkuvaa uhrivirtaa toimittivat Corllin kumppanit, jotka myös toisinaan liittyivät iskuihin. Erään riidan aikana yksi näistä kumppaneista ampui Corllin kuoliaaksi. Hänen kuolemansa jälkeen Corllin rikosten merkitys alkoi avautua. Hän oli sadistisestikidnappasi, raiskasi, kidutti ja murhasi kymmeniä alle 18-vuotiaita poikia. Kun hänen avustajansa tunnistivat uhreja ja johdattivat poliisin ruumiiden luo, tämän sarjamurhaajan hirvittävät piirteet tulivat esiin.

9. Charles Manson

Manson oli epäonnistunut muusikko, jolla oli tarpeeksi charmia ja älyä huijatakseen seuraajiaan luulemaan, että hän oli seuraava tuleminen. Kaksi suurta rikospaikkaa esittävät Hollywoodin kulisseja siellä tehdyille hirvittäville väkivallanteoille, jotka toivat hänelle yhden kaikkien aikojen hirvittävimmän sarjamurhaajan maineen. Mansonin seuraajat, sekä miehet että naiset, liittyivät pelottaviin murhiin SharonTate, näyttelijä ja elokuvaohjaaja Roman Polanskin aviomies. Hän oli raskaana kuollessaan, joka tapahtui moniin puukoniskuihin. Jotkut ihmiset kuolivat siellä ja Leno ja Rosemary LaBiancan kotona, jotka myös joutuivat Mansonin "perheen" murhien uhriksi. Uhrien vereen raapustetut salaiset johtolangat unohtuivat jälkeensä rikospaikoille, jotka olivat hirvittäviä. Manson oliHänen oikeudenkäynnin aikana kannattajat järjestivät mielenosoituksia, ja hänen kanssasyytetyt runnoivat itseään osoittaakseen tukeaan Mansonille.

8. Henry Lee Lucas

Lucas ja kumppani, jota nykyään pidetään yhtenä hirvittävimmistä sarjamurhaajista, tekivät lukemattomia rikoksia - useiden tietojen mukaan satoja. Heidän motiivinsa näyttää alun perin olleen perusteltu "jännitysmurhina", jotka tehtiin vain adrenaliinihuuman vuoksi. Lucas tuomittiin lopulta 10 murhasta, mutta hän vältti kuolemanrangaistuksen, kun hänen tuomiotaan lievennettiin. Päätös säästää hänenTappaja tuomittiin vuonna 1984 vain oransseihin sukkiin pukeutuneen uhrin raiskauksesta ja murhasta.

"Oranssit sukat" -tuomio kyseenalaistettiin todisteilla, jotka osoittivat, että Lucas saattoi olla rikosten tekohetkellä toisessa paikassa. Tuottelias rikollinen aloitti lähellä kotia, sillä hän väitti ensimmäistä murhauhriaan omaksi äidikseen. Hänen oikeutensa itsepuolustukseen hylättiin, ja hänet tuomittiin 20-40 vuoden vankeusrangaistukseen. Kymmenen vuotta tuomiostaan suoritettuaan Lucas pääsi vapaaksi. On olemassaEi ole mitään todellista keinoa tietää, kuinka monta ihmistä Lucas todella tappoi, sillä hän oli tunnettu siitä, että hän valehteli väitteistään ja tunnusti monesti murhia, joita oli tuhansia. Uskottavia uhreja on satoja, mutta Lucasin kuolema vuonna 2001 vei hänen juonittelunsa hautaan.

7. Donald Harvey

Hirvittävimmät sarjamurhaajat tyydyttävät tappaessaan erilaisia perversioita. Joillekin se on seksuaalista nautintoa, joka liittyy vääränlaisiin intohimon ja halun tunteisiin. Toiset ovat pakkomielteisiä ihmiskehon suhteen, ja tappaminen on tapa tutkia sitä julmalla tavalla. Ja tappajilla on yksilölliset menetelmät mielipuolisuuteensa - jotkut käyttävät aseita uhrien tappamiseen, kun taas toiset käyttävät henkilökohtaisempia tappamistapoja.Donald Harvey on kuuluisa 1970-luvun murhaaja, joka vaati uhrejaan luottamuspisteestä - sairaanhoitajan apulaisena. Hyödyntämällä pääsyä potilaiden luo sairautensa tyydyttämiseksi Harvey myrkytti sairaalapotilaita syanidilla ja arsenikilla. Hän tunnusti lopulta yli 70 murhaa, jotka tapahtuivat ennen vuotta 1978. Tuntematon vihje ja poliisin kotietsintä hänen kotonaan johtivat hänen pidättämiseensä ja tuomioihinsa. Sanotaan, että herra Harveymyös tartunnan saaneita potilaita, ennen kuin heidät palautetaan terveiksi.

6. Gary Ridgway

Gary Ridgway yhdistettiin 80-luvun alun rikoksiinsa hyvin, sillä hänet yhdistettiin niihin lopullisesti DNA:n avulla vuonna 2001. Ridgway oli tappanut vuodesta 1982 lähtien, jolloin hän tukehdutti 16-vuotiaan uhrin kuoliaaksi. Ridgwayn kuolemantapausten määrästä kiistellään, mutta hän tunnusti syyllisyytensä 48 murhaan. Yleisesti uskotaan, että hän tappoi Washingtonin osavaltiossa jopa 60 naista. Hänen tappokierroksensa oli niintuottava hän ei pysty muistamaan kaikkia uhrejaan. Useimmat olivat nuoria, monet huoria, jotka poimittiin valtatie 99:n varrelta. Välttääkseen kuolemantuomion Ridgway vei poliisin neljälle uhriensa haudalle ja myönsi monia muita murhia. Hänet tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen vuonna 2003. Omassa hämmentyneessä mielessään Ridgway luuli tekevänsä arvokkaan palveluksen, kun hän vapautti kadut ilkeistä huorista. Hänen uhrinsa olivat olleetHänet tunnetaan puhekielessä Green River Killerinä, koska hän heittää edelleen jätteitä lähistöllä. Ridgway on kuudennella sijalla hirviömäisten sarjamurhaajien listallamme.

5. Aileen Wuornos

Wuornos aloitti ongelmallisesta lapsuudesta, jossa hänellä oli tunne-elämän arpia ja nuorena syrjintää. 14-vuotiaana hänet siirrettiin hoitokotiin synnyttämään lapsi, joka adoptoitiin. Hän oli varhain pikkurikollinen, joka sekaantui varkaushuijauksiin ja prostituutioon samalla, kun hän liikkui läpi useiden hylättyjen suhteiden. Vuonna 1989, kun ruumiita alkoi saapua epäilyttävissä olosuhteissa, se antoi ymmärtää, ettäWuornos tappoi vähintään 7 miestä, ja hän käytti aseita rikostensa toteuttamiseen. Hänet saatiin lopulta tapetuksi, ja Charlize Theron esitti häntä Hollywood-elokuvassa, joka kertoo hänen rikollisesta ryöstöretkestään.

4. Edward Gein

Ed Gein, joka luetaan hirviömäisimpien sarjamurhaajien kärkeen, teki kieroutuneet tekonsa 1950-luvulla, mutta on edelleen kiehtovan kiinnostuksen kohteena. Osittain hänen rikostensa pelottava luonne on auttanut pitämään ne julkisuudessa. Sairaan wisconsinilaisen vastineensa Dahmerin tavoin Gein oli kannibaali ja nekrofiili, jota vainosivat oudot pakkomielteet. Loppujen lopuksi seitsemän vuotta kestäneiden murhiensa paljastuminenriehuminen toisi päivänvaloon joitakin historian turmeltuneimpia tekoja.

Geinin vetovoimatekijöihin kuuluivat muun muassa naisten anatomia, natsikokeet ihmisillä ja uskomaton halu vaihtaa sukupuolensa miehestä naiseksi. Aluksi hän ryösti hautoja ylläpitääkseen outoja halujaan, mutta hänen rikoksensa kärjistyivät lopulta naisten ja tyttöjen murhiin. Hänen maatilaltaan löydettiin hänen pidätyksensä yhteydessä lehtileikkeitä katoamisista sekä osittain paloiteltu ruumis. Kuntutkimukset jatkuivat, Geinin kodista paljastui sanoinkuvaamattomia esineitä. Ihmisen ruumiinosia käytettiin kotitaloustavaroina, mukaan lukien pääkallokulhoja ja ihmisnahasta tehtyjä tyynyjä. Liedellä olleesta kattilasta löytyi ihmissydän. Gein joutui loppuelämäkseen laitoshoitoon, jossa lääkärit yrittivät löytää selityksiä hänen psykoottiselle, rikolliselle käytökselleen.

3. Ted Bundy

Kuten John Wayne Gacy, Bundy oli seksuaalisesti perverssi, joka lopulta kuoli perversseille haluilleen sieppaamalla ja tappamalla useita naisia ja tyttöjä 1970-luvulla. Hän oli viehättävä, karismaattinen henkilö, joka esiintyi kipsin tai kainalosauvojen kanssa viettelemällä naisia avukseen. Hän tappoi heidät viiltämällä päähän ja tunnusti pitävänsä ruumiinosia ja harrastavansa seksiä heidän kanssaan.ruumiit.

Hän liikkui Washingtonissa, Utahissa ja Oregonissa keskittyen yliopistojen kampuksille nuorten naisten lähteiksi. Hänen väitteensä olivat outoja, ja Bundy onnistui pakenemaan yhden aikana toimimalla omana asianajajanaan ja karkaamalla turvattomasta lakikirjastosta. Ted Bundy, joka luetaan hirviömäisimpien sarjamurhaajien joukkoon, ansaitsi useita kuolemantuomioita sarjamurhavainostaan, ja lopulta hänet teloitettiin tappamalla kuoliaaksiinjektio, ottamatta vastuuta monista murhista, joiden uskotaan olevan hänen tekosiaan. On paljon tukea löydöksille, joiden mukaan Bundy tappoi yli 100 ihmistä.

2. John Wayne Gacy

Gacy oli itsestään selvä julkisuuden henkilö, joka jopa pukeutui "Pogo-klovnin" asuun osallistuakseen lapsille suunnattuihin taikatemppuihin. Hän pyöritti Kentucky Fried Chicken -ravintoloiden ketjua ja menestyi niin hyvin, että harkitsi ehdokkuutta kotikaupunkinsa pormestariksi. Mutta Gacylla oli perverssejä haluja, jotka tulivat hiljalleen julki. Hän oli seksuaalisesti perverssi, ja hän harrasti vaimonvaihtoa ja prostituutiota sekä seksiä naisten ja miesten kanssa.Ruokkien turmeltuneisuuttaan Gacy kidnappasi ja murhasi lopulta yli 30 miestä ja poikaa, kidutti ja murhasi heidät seksin jälkeen. Useiden vuosien aikana hän hautasi ruumiit kotinsa ympärille jättäen syyttäjille todistusaineiston. Gacy tuomittiin hirviömäisimpien sarjamurhaajien joukkoon, ja hänet teloitettiin hirviömäisen tappokierteensa ja psykoseksuaalisten hyväksikäyttönsä vuoksi. Viime aikoinapaljastuneet nauhat sisältävät ennen kuulemattomia Gacyn selityksiä.

1. Jeffrey Dahmer

Dahmerin oma loppu vain lisäsi hänen tapaukseensa liittyviä outoja olosuhteita. Hänet hakattiin lopulta kuoliaaksi vankilassa, mikä täytti kuolemantoiveen, jonka hän oli ilmaissut useita kertoja vankilassa ollessaan. Mutta tarina hänen pelottavista teoistaan alkoi jo vuosia aiemmin, kun hän paljastui pitkäksi venyneestä rikoskierroksesta. Dahmerin tapauksessa oli kaikki merkit kieroutuneesta sarjamurhakaavailusta, joka oli täynnä kannibalismia jaEro Dahmerin näennäisen normaalin julkisen elämän ja suljettujen ovien takana tapahtuneiden kauheiden tekojen välillä teki tapauksesta entistäkin järkyttävämmän.

Lopulta kuoliaaksi hakkaaminen vankilan vessassa oli kohtalo, jonka monet uskoivat Dahmerin tulleen. Yksityiskohdat Dahmerin rikoksista tulivat julki vielä kuukausien ajan sen jälkeen, kun ne alun perin tulivat julki 1990-luvun alussa. Dahmer oli, kuten kävi ilmi, etsinyt uhreja homojen yökerhoissa ja vietteli heidät onnistuneesti pieneen kaupunkiasuntoonsa lupauksilla seksistä ja huumeista. Siellä ollessaan Dahmer osallistuierilaiset perversiot, mukaan lukien murhaaminen, uhriensa osien paloittelu ja toisinaan syöminen. Huumaamalla uhrinsa ja tappamalla heidät Dahmer yritti ottaa heidät jotenkin haltuunsa, jopa jäädyttämällä ruumiinosia voidakseen vierailla heidän luonaan myöhemmin. Dahmerin asunnosta poistettiin Dahmerin pidätystä seuranneina päivinä happotynnyreitä ja muita hirvittäviä kauhun välineitä, mikä vahvisti hänen asemaansa yhtenä historian pahimmista raakalaisista.Jeffrey Dahmer Files tutkii murhaajan elämää lähes dokumentaarisessa muodossa.

Top 10 hirviömäistä sarjamurhaajaa kaikista The Times -aikakausista

 1. Jeffrey Dahmer
 2. John Wayne Gacy
 3. Ted Bundy
 4. Edward Gein
 5. Aileen Wuornos
 6. Gary Ridgway
 7. Donald Harvey
 8. Henry Lee Lucas
 9. Charles Manson
 10. Dean Corll

Kirjoittanut: A.C. Claudia

Nelson Hayden

Tekijä Nelson Hayden