Seuraavassa on luettelo sarjakuvien 10 kuumimmasta naispuolisesta supersankarista, jotka sarjakuvafanit ympäri maailmaa ovat asettaneet paremmuusjärjestykseen. Wonder Womanista Catwomaniin, tämä lista kuumimmista sarjakuvanaisista sisältää seksikkäitä supersankareita ja roistoja, joita vastaan he taistelevat. Etkö ole samaa mieltä listasta? Äänestä olemassa olevaa kohdetta, jonka pitäisi mielestäsi olla paremmuusjärjestyksessä, tai lisää uusi kohde, josta muut voivat äänestää, tai laadi oma versiosi tästä.lista.

Tässä on laskenta alas meidän valintamme Top 10 seksikkäin Marvelin naispuoliset sarjakuvahahmot. Kymmenen kuumin naispuolinen supersankari kaikkien aikojen.

  10. Jennifer Garner Elektrana

  Amerikkalainen näyttelijä ja elokuvatuottaja Jennifer Garner sai televisiossa tunnustusta näyttelemällä CIA:n agentti Sydney Bristow'ta trilleridraamasarjassa Alias. Hän näytteli Marvel-sarjakuvahahmoa vuoden 2005 supersankarielokuvassa Elektra. Hän huokuu niin paljon vipinää soturiprinsessana tässä persaukisessa mimmifilmissä. Elektra saattaa olla repaleinen hyvän ja pahan välillä, mutta hän ei jätä väliintarina seuraa Elektraa, kansainvälistä salamurhaajaa, jonka aseena ovat saitit.

  9. Halle Berry Kissanainen

  Toinen Detective Comics -hahmo, Halle Berry esittää Patience Phillipsiä, joka murhataan ja herätetään sitten henkiin Catwomaniksi. Hahmo saa kissamaiset kyvyt ja etsii elokuvassa murhaajaansa. Berry voitti Catwomanista vuonna 2005 Kultainen vadelma -palkinnon huonoimmasta naispääosasta ja otti palkinnon vastaan henkilökohtaisesti, yhtenä harvoista henkilöistä, jotka ovat tehneet niin.

  8. Alicia Silverstone Batgirlinä

  Alicia Silverstone on yhdysvaltalainen näyttelijä, elokuva- ja televisiotuottaja, kirjailija sekä eläinoikeus- ja ympäristöaktivisti. Hän esitti suosittua sarjakuvahahmoa "Batgirl" elokuvassa Batman ja Robin. Vaikka se ei ollut helppoa söpölle Hollywood-näyttelijättärelle, joka näytti elokuvassa ah-niin-seksikkäältä. Pukeutuneena lycra-vartalopukuun ja korkeisiin saappaisiin haluamme nähdä Batgirlin huristelevan moottoripyörällään enemmänusein.

  7. Lynda Carter Wonder Womanina

  Lynda Carter on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja. Hänet tunnetaan parhaiten vuoden 1972 Miss World USA:sta ja 1970-luvun televisiosarjojen The New Original Wonder Woman (1975-77) ja The New Adventures of Wonder Woman (1977-79) tähtenä. Hän taistelee The New Adventures of Wonder Woman -elokuvassa taikavyöllään ja lassollaan, tiaralla, jota hän käyttää aseen tavoin, sekä rannekorulla, jolla voi pysäyttää luoteja.

  6. Sarah Michelle Gellar Buffyna

  Koko sukupolvelle Buffy Summersia esittänyt Sarah Michelle Gellar on lukion cheerleader (elokuvassa Buffy the Vampire Slayer ), joka on lahjakas ja osaa taistella demoneja ja vampyyrejä vastaan. Tästä hän voitti kuusi Teen Choice Awards -palkintoa ja Saturn Awardin parhaasta genrenäyttelijättärestä. Ja sai Golden Globe -ehdokkuuden parhaasta näyttelijättärestä - televisiosarjassa draama.

  5. Michelle Pfeiffer Catwomanina

  Pfeiffer esitti Kissanaista (Selina Kyle) Tim Burtonin Batman Returns -elokuvassa (1992) Michael Keatonin ja Danny DeViton vastapuolella. Kissanaista varten hän harjoitteli taistelulajeja ja potkunyrkkeilyä. Pfeiffer näytti kuumalta tässä asussa. Hän on kaikkien aikojen kuumimpien naispuolisten supersankareiden listalla sijalla 5.

  4. Anne Hathaway Catwomanina

  Hathaway näytteli ovelaa, moraalisesti epäselvää kissamurtovarasta Selina Kylea ( Kissanainen ) Christopher Nolanin Batman-elokuvatrilogian viimeisessä osassa The Dark Knight Rises. Hathaway kuvaili roolia fyysisesti vaativimmaksi, mitä hän oli koskaan esittänyt. Hän tunnusti, että vaikka hän piti itseään hyväkuntoisena, hänen oli kaksinkertaistettava ponnistelunsa kuntosalilla pysyäkseen roolin vaatimuksissa mukana. Hathaway harjoitteli roolia varten paljon taistelulajeja ja katsoi Hedy Hathawayn esimerkkiä.Lamarr; Kuka oli Kissanainen-hahmon inspiraationa - hänen esityksensä kehittämisessä.

  3. Rebecca Romjin roolissa Mystique

  Entinen muotimalli ja näyttelijä Rebecca Alie Romijn, joka tunnetaan parhaiten Mystiquen roolistaan X-Men-elokuvissa ja toistuvasta roolistaan Alexis Meade televisiosarjassa Ugly Betty. Vuonna 2000 ilmestyneessä X-Men-elokuvassa Romijnilla oli ensimmäinen suuri elokuvaroolinsa Mystiquen roolissa; hän palasi rooliin vuonna 2003 ilmestyneessä jatko-osassa X2: X-Men United ja uudelleen elokuvassa X-Men: Viimeinen taistelu (X-Men: The Last Stand, 2006). Näissä elokuvissa hänen pukunsakoostui sinisestä heräämisestä ja muutamasta strategisesti sijoitetusta proteesista hänen muuten alastomassa vartalossaan. X2: X-Men Unitedissa hän esiintyy baarissa yhdessä kohtauksessa "normaalissa" ulkoasussaan, ja myös X-Men: The Last Standissa hän esiintyy tummahiuksisena, "voimattomana" Mystique.

  2. Jessica Alba näkymättömänä naisena

  Albaa on kutsuttu maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän esiintyy Maximin "Hot 100" -osiossa. Hänet äänestettiin myös AskMen.comin "99 halutuimman naisen" listan ykköseksi. FHM-lehti valitsi hänet "maailman seksikkäimmäksi naiseksi". Hän näytteli Marvel Comicsin hahmoa Sue Stormia, näkymätöntä naista Fantastic Four -elokuvassa. Alba esiintyi sen jatko-osassa Into the Blue -elokuvassa myöhemmin samana vuonna, ja hyvässä elokuvassa.Luck Chuck muutamaa vuotta myöhemmin. Hän näyttää seksikkäältä sinisessä nahkabodyssaan.

  1. Scarlett Johansson Mustana leskenä

  Scarlett Johanssonia pidetään yhtenä Hollywoodin nykyaikaisista naispuolisista seksisymboleista. Ja hänet on usein listattu yhdeksi maailman kauneimmista naisista. Johansson näyttelee Natalie Rushmania ja supersankari Iron Man Tony Starkin avustajaa elokuvassa Iron Man 2. Pukeutuneena mustaan vartalopukuun, jossa on aseita ja luoteja, Johansson näyttää mielestämme mahtavalta noilla upeilla hiuslukoillaan. Hän on myös näytellytsuosittu Marvelin sarjakuvahahmo Black Widow/Natasha Romanoff elokuvassa The Avengers. Ja myös repriise rooli Captain America: The Winter Soldier (2014).

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden