Olemme kaikki kuulleet sarjakuvamaailman suurista nimistä, kuten Hämähäkkimiehestä, Teräsmiehestä ja Batmanista. Mutta on olemassa vähemmän tunnettuja supersankareita, joista kaikki eivät ole kuulleet. Vaikka he ovat yhtä voimakkaita ja tärkeitä kuin mikä tahansa suosittu supersankari, he eivät saa tarpeeksi kunniaa. Tässä listassa tuomme teille Top 10 vähemmän tunnettua supersankaria.

  10. DarkHawk

  Chris Powell oli tavallinen teini-ikäinen, kunnes hän törmäsi darkhawk-aamulettiin hylätyssä huvipuistossa. Käyttämällä darkhawk-aamulettia hän pystyi siirtämään tietoisuutensa Darkhawk-nimiseksi varjohahmoksi. Lisäksi hän on työskennellyt muiden sankareiden, kuten Hämähäkkimiehen ja Rautamiehen, rinnalla.

  Katso myös; Top 10 Iron Man -faktaa, joita et tiennyt.

  9. Booster Gold

  Toinen vähemmän tunnettu fiktiivinen supersankari on Booster Gold, joka ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1986. Hän on aikamatkustajan supersankari. Booster Gold käyttää rikollisuuden torjuntaan teknologiaa, jonka hän on varastanut 25. vuosisadalta. Hän syntyi uhkapeliriippuvaiselle miehelle, joka jätti perheelle valtavat pelivelat.

  Hänen äitinsä sairastui heikkoon sairauteen, ja Booster Goldin oli toimittava pelastaakseen hänet. Hän alkoi pelata uhkapelejä ansaitakseen rahaa äitinsä hoitoon, mutta kun hänen äitinsä oli parantunut, hänet heitettiin vankilaan uhkapelistä.

  Hän työskenteli Metropolisin avaruusmuseon turvamiehenä vapauduttuaan vankilasta ja pelasti ensimmäisessä tehtävässään Yhdysvaltain presidentin.

  Katso myös; 10 suurinta Marvelin sarjakuvakonnaista.

  8. Carol Danvers

  Carol Danvers esiintyi ensimmäisen kerran Yhdysvaltain ilmavoimien jäsenenä. Hän syntyi isälle, joka uskoi kovaan työhön. Hänen isänsä lähetti kuitenkin vain hänen veljensä yliopistoon, koska hänellä ei ollut varaa lähettää häntä myös yliopistoon, vaikka hänellä oli paremmat arvosanat.

  Hän käänsi selkänsä isälleen ja liittyi ilmavoimiin. Hän nousi luokkansa huipulle. Hän suoritti monia tehtäviä yhdessä Wolverinen, Mustan lesken ja eversti Nick Furyn kanssa. Hänet kutsuttiin myös Kostajien jäseneksi. Lisäksi Carol Danversilla on yli-inhimilliset voimat. Lisäksi hän pystyy imemään itseensä monenlaista energiaa lisätäkseen fyysistä voimaansa.

  Katso myös; Top 10 kaikkien aikojen kuuminta naispuolista supersankaria.

  7. Viitta

  Viitta on fiktiivinen kirjojen supersankari, joka esiintyi ensimmäisen kerran Peter Parker, The Spectacular Spiderman -elokuvassa vuonna 1982. Köyhään naapurustoon syntynyt Tyrone Johnson kamppaili kroonisen änkytyksen kanssa, mutta sai aina tukea parhaalta ystävältään Billyltä. Eräänä yönä parhaiden ystävien ollessa kävelyllä he todistivat kaupan ryöstöä ja kaupan myyjän mutu-tuntumalla tapahtunutta murhaa. Murhaajat juoksivat karkuun jaTyrone ja Billy päättivät myös paeta, koska pelkäsivät, että heitä saatetaan epäillä väärin perustein.

  Poliisi käski Billyä pysähtymään. Tyrone yritti puolustaa ja julistaa Billyn syyttömyyttä, mutta änkytyksensä vuoksi hän ei pystynyt siihen. Billy ammuttiin ja tapettiin, minkä vuoksi Tyrone tunsi olevansa vastuussa parhaan ystävänsä kuolemasta. Hän pakeni New Yorkiin ja tapasi Tandy Bowenin. Heistä tuli pian parhaita ystäviä. Molemmat pakotettiin Simon Marshallin luokse, joka on rikolliskemisti. Marshalltestasi heihin uutta synteettistä heroiinia, ja Tyrone huomasi olevansa pimeyden ympäröimä. Hän kätki varjoisen olemuksensa viitan alle ja julisti sodan huumausainerikoksia vastaan.

  6. Tikari

  Tany Bowen oli laiminlyöty 16-vuotias, joka karkasi New Yorkiin. Hän tapasi Tyrone Johnsonin, joka oli tuolloin toinen karkuri. Marshall tarjosi heille turvapaikan, mutta pakotti heidät myöhemmin testaamaan uutta synteettistä huumetta, joka herätti molemmissa supervoimat. Tandy sai kyvyn heijastaa valoa energiatikareiden muodossa. Hän käytti voimiaan suojellakseen kaupunkia pahoilta miehiltä kutenMarshall Cloakin rinnalla.

  Katso myös; Top 10 seksikkäintä naispuolista sarjakuvahahmoa.

  5. Aquaman

  Aquaman on Atlantiksen hallitsija, joka hallitsee kaikkea meren elämää. Hän esiintyi ensimmäisen kerran More Fun -sarjakuvissa vuonna 1941. Hän oli Justice League of American perustajajäsen. Orin ja Arthur Curryn nimellä tunnetulla Aquamanilla on useita supersankarikykyjä, kuten supervoima, supernopeus ja telepaattisuus. Nuorena hän alkoi ilmentää supervoimaa ja kykyä puhua kaloille.

  Katso myös; Top 10 unohdettua prinsessaa sarjakuvissa.

  4. Vartija

  Robert Reynolds, joka tunnettiin myös nimellä Sentry, oli narkomaani, joka murtautui professori Corneliuksen laboratorioon. Hän löysi hehkuvan seerumin, jonka hän päätti nauttia. Se antoi hänelle miljoonan räjähtävän auringon voiman.

  Hän debytoi maailmalle sen jälkeen, kun laboratorio ei pystynyt hillitsemään häntä eikä hillitsemään hänen haluaan käyttää voimiaan suuremman hyvän hyväksi. Kun hän taisteli häntä piinannutta Billyä vastaan, hän debytoi supersankarina. Lisäksi hän oli yksi harvoista supersankareista ennen Fantastic Fourin ilmestymistä.

  3. Hän Hulk

  Jennifer Walters, Bruce Bannerin (Hulk) serkku, oli asianajaja. Häntä ammuttiin ja hän loukkaantui vakavasti ja hän tarvitsi verensiirron. Koska muita verenluovuttajia ei ollut saatavilla, hän sai verensiirron serkultaan Hulkilta. Radioaktiivinen veri aiheutti mutaation ja hän muuttui She Hulkiksi. Lisäksi hän liittyi Kostajiin ja hänellä oli samankaltaiset voimat kuin serkuillaan.

  Katso myös; 10 Marvelin hahmoa, jotka ovat saaneet inspiraatiota DC:ltä.

  2. Kuun ritari

  Marc Spector oli raskaansarjan nyrkkeilijä, joka liittyi CIA:han. Kyllästyttyään CIA:han hän päätti ryhtyä palkkasoturiksi ja vietti useita vuosia palkkasoturina. Erään tehtävän aikana Sudanissa hän löysi egyptiläisen faaraon haudan.

  Kun hän oli hävinnyt hyökkäyksessä terroristia Bushmania vastaan, hänet jätettiin kuolemaan. Hän raahautui löydetylle haudalle ja hänet asetettiin kuun jumalan Khonshun patsaan juurelle, jossa hänet julistettiin kuolleeksi. Yhtäkkiä hän nousi eloon ja uskoi, että Khonshu oli ottanut hänet käyttöönsä kuun koston ritariksi. Lisäksi hän vannoi taistelevansa rikoksia vastaan Khonshun nimissä.

  1. Musta kissa

  Felicia Hardy varttui ihannoimalla isäänsä ja oli isin pieni tyttö. Kun hänen äitinsä ilmoitti hänelle, että isä oli kuollut lento-onnettomuudessa, vaikka todellisuudessa hän oli vangittuna rikoksistaan. Useiden traagisten tapahtumien jälkeen hän päätti seurata isän jalanjälkiä ja ryhtyi porvariksi.

  Hän tapasi Hämähäkkimiehen, ja flirttailuyritysten jälkeen hän rakastui Hämähäkkimieheen ja vannoi lopettavansa rikollisen toimintansa. Hämähäkkimiehen ollessa poissa hän teki sopimuksen Kingpinin kanssa saadakseen supervoimat, mutta hän kirosi Hämähäkkimiehen pelkällä läheisyydellään. Hän meni tohtori Strangeen poistamaan kirouksensa, ja sai kissan kaltaiset kyvyt.

  Hän liittyi pakotetusti Heroes for Hire -ryhmään pidättääkseen roistoja ilman verenvuodatusta.

  Katso myös; 10 suurinta DC-sarjakuvakonnaista.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden