Koripallo on epäilemättä standout keskuudessa eniten otti jälkeen virkistys kaikkien olosuhteiden. Mies- ja naispuoliset kilpailijat ylittävät odotukset pelaa tätä urheilua. Lisäksi se on yksi suosituimmista urheilulajeista pelataan ympäri maailmaa. Koripallo affiliation, pääasiassa NBA on hämmästyttävä kuvio ottaen jälkeen kuin me kaikki tiedämme. Ottaa jälkeen on rundown Top 10 Best FemaleKaikkien aikojen koripalloilijat.

  Top 10 parasta naiskoripalloilijaa:

   1. Carol Blazejowski

   Ykkönen Top 10 parhaan naiskoripalloilijan listalla on Carol Blazejowski. Piirin näkyvä kasvot, hänellä on poikkeuksellinen ammatti, josta voi iloita. 6. maaliskuuta 1978 hän teki Madison Square Gardenin ennätyksen tehokkaasti pisteyttämällä 52 painopistettä Montclair Staten 102-91-voitossa Queens Collegesta (ennen kuin oli 3-pisteen linja).

   2. Diana Taurasi

   Diana Lorena Taurasi (s. 11. kesäkuuta 1982) on yhdysvaltalainen asiantuntija koripalloilija Phoenix Mercury naisten National Basketball Association ja aikaan 2011, hän oli listalla 15 parhaan pelaajan Ennen alku jokaisen diversion; Istuminen on edelleen fyysinen vaikeus Diana Taurasi. Lisäksi hän on liian pumpattu.

   3. Tamika Catchings

   Meillä on tälle naiselle järkevä nimi Top 10 parhaista naiskoripalloilijoista. Catching on tärkein pelaaja WNBA:n historiassa, joka on sijoittunut koskemattomaan pääkymmenikköön keskittymisessä (neljäs), samoin pomppimisessa (neljäs), auttamisessa (kahdeksas) ja ottamisessa (ensimmäinen). Hän sattuu olemaan yhdestoista estetyissä laukauksissa. Hän on tärkein pelaaja, joka on päättänyt kauden pääkymmenikössä jokaisessa viidessä luokassa ja topissa.Hän on myös tehnyt niin kahdesti.

   4. Maya Moore

   Maya April Moore on yhdysvaltalainen asiantuntija koripallon pelaaja ja yhdistyksen naisten National Basketball. Hän oli mestari 2006 ja 2007 Naismith Prep Player of the Year. Maya on Generation next; niittää ensimmäisen luokan Jordan Brand ja sydämellinen yhdistys salkku, mukaan lukien Maya Moore Academy Life Time Fitness. Hän on nyt yksi kärki alkuun, pidetäänja saavutti aikakautensa kilpailijoita.

   5. Cynthia Cooper

   Cynthia Cooper on voittanut kaksi NCAA-titteliä Southern Californiassa ja lisäksi neljä ensimmäistä WNBA-titteliä Houston Cometsin kanssa juuri ennen kuin hän palasi USC:hen ohjaajaksi. Cooper oli 34-vuotias, kun WNBA ilmestyi vuonna 1997. Hän johti Cometsin neljään ensimmäiseen mestaruuteen ja oli MVP jokaisessa neljässä WNBA-finaalissa.

   6. Candace Parker

   Candace Parker on WNBA-tähti, joka pelaa tällä hetkellä Los Angeles Sparksissa. Keskellä WNBA:n välikautta Candace pelaa lisäksi Euroliigan UMMC Ekaterinburg -seurassa Venäjällä. Ensimmäisen kautensa aikana hänestä tuli myös toinen pelaaja, joka donkkaa WNBA-ottelussa, ja tärkein pelaaja, joka donkkaa eri vapaa-ajan otteluissa.

   7. Lauren Jackson

   Australialainen Lauren Jackson on voittanut kolme WNBA:n MVP-palkintoa ja kaksi WNBA-titteliä Seattle Stormin kanssa. 6-5-vuotias australialainen on ehdottomasti tasapainoisin post-pelaaja ikinä. Hän on yhtä taitava kolmen pisteen linjalta kuin hän sattuu olemaan lähellä puskua.

   8. Elena Delle Donne

   Elena on jatkuvasti luonut oman tiensä. Hän tiesi alusta alkaen tarkalleen, minne hänen oli mentävä, ja lähti seikkailulleen. Pysyessään kotiosavaltiossaan Delawaressa hän opiskeli Delawaren yliopistossa ja pelasi palloa Blue Hens -joukkueessa.

   Hän on yhteistyöhaluinen ihminen, joka antaa jatkuvasti kehuja ryhmilleen ja mentoreilleen, vaikka häntä itseään pidetäänkin kentän parhaana pelaajana.

   9. Lisa Leslie

   Neljän suuren olympiakullan lisäksi hän vei Sparksin WNBA:n mestaruuteen vuosina 2001 ja 2002. Hän oli MVP kolmessa tapauksessa (2001, 2004 ja 2006) ja on lisäksi yhdistyksen ennätyksellinen edelläkävijä paluukilpailuissa. Hän oli ykkösryhmän all-alliancen päättäväinen ennätyksellisessä kahdeksassa tapauksessa.

   10. Lindsay Whalen

   Lindsey Marie Whalen (s. 9. toukokuuta 1982) on yhdysvaltalainen koripalloilija Minnesota Lynx naisten National Basketball Association (WNBA), ja AGÜ Spor Eurobasket. Hän aloitti uransa pisteen suojata Connecticut Sun. Whalen on voittanut maailman ja olympialaisten otsikot Yhdysvaltain naisten kansallinen pallo ryhmä, ja lisäksi kolme WNBA otsikot Lynx.

   Whalen valittiin Connecticut Sunin toimesta vuoden 2004 WNBA-draftin ensimmäisellä kierroksella (yleisesti ottaen neljäntenä). Vuoteen 2005 asti, jolloin Minnesotan kumppani Janel McCarville valittiin numerolla 1, hän oli kaikkien aikojen merkittävin Big Ten -konferenssista valittu WNBA-pelaaja.

   Nämä erinomaisen taitavat ja tyytyväiset naiskoripalloilijat motivoivat valtavaa määrää nuoria naisia, jotka haluavat aloittaa hurjan koripallopelin ja pitävät näitä tähtiä hyvänä esimerkkinä.

   Nelson Hayden

   Tekijä Nelson Hayden