• Top 10 kalleinta hotellihuonetta ympäri maailmaa
Top 10 kalleinta hotellihuonetta ympäri maailmaa

10. Imperial-sviitti Park Hyatt Vendômessa, Pariisissa:

Yksittäisestä sviitistä on erinomainen näköala rakkauden kaupunkiin. 250 neliömetrin asuintilassa on myös poreallas, höyrysauna ja oma hierontapöytä.

Hinta : 15 500 dollaria (12 900 euroa) per yö.

9. Kuninkaallinen sviitti Four Seasons Hotel George V:ssä Pariisissa:

Pariisin Four Season -hotellin kuninkaalliset sviitit ovat kooltaan noin 245 neliömetriä, ja niiden puitteet muistuttavat kuninkaallista palatsia. Makuuhuoneessa on tilava marmorikylpyhuone, jossa on höyrysauna, sauna ja erillinen pukuhuone.

Hinta: 16 000 dollaria (13 300 euroa) per yö.

8. Royal Armleder Suite Le Richemond, Geneve:

Armleder-sviitti sijaitsee koko Geneven Le Richemondin seitsemännessä kerroksessa. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ovat luodinkestävää lasia, mikä tekee siitä erityisen houkuttelevan poliitikoille. Sviitissä on kolme makuuhuonetta, ruokasali kahdeksalle hengelle ja marmorikylpyhuone. Sieltä on erinomainen näkymä Genevenjärvelle.

Hinta: 17 500 dollaria (14 500 euroa) per yö.

7. Burj Al Arabin kuninkaallinen sviitti Dubaissa:

Kun ajattelee Dubaita, ensimmäisenä tulee mieleen 321 metriä korkea Burj Al Arab -hotelli. Sen purjeen muotoinen arkkitehtuuri on ainutlaatuista. Mutta ainutlaatuisinta on yöpyminen hotellin kuninkaallisessa sviitissä. 780 neliömetrin kokoinen yksityinen teatteri ja yksityinen elokuvateatteri ovat vieraiden käytettävissä. Kenellä on vielä rahaa jäljellä, voi varata jopa oman Rolls-Roycen ja helikopterin.

Hinta: 18 000 dollaria (15 000 euroa) per yö.

6. Ritz-Carlton-sviitti The Ritz Carltonissa, Moskovassa:

Michelle ja Barack Obama ovat yöpyneet näissä huoneissa. 232 neliömetrin kokoisessa Ritz-Carlton-sviitissä on kirjasto ja flyygeli. Lattia on jopa lämmitetty hätätilanteen varalta.Lisäksi televiestintä ja energiahuolto ovat itsenäisiä.

Hinta : 18 200 dollaria (15 200 euroa) per yö.

5. Atlantiksen silta-sviitti, Bahama:

Bahamalla sijaitsevan Atlantis-hotellin sisäänkäynti on vaikuttava. Katot, lattiat ja pylväät on koristeltu runsaasti kullalla ja marmorilla. Kuninkaallisten tornien välissä on silta ylellisestä sviitistä. Michael Jackson ja Oprah Winfrey ovat yöpyneet kymmenessä huoneessa. Ylellisessä sviitissä on myös hovimestari ja kokki. Kaiken kaikkiaan ylellinen sviitti on 440 neliömetriä.

Hinta: 25 000 dollaria (noin 20 900 euroa) per yö.

4. Geneven President Wilson -hotellin Royal Penthouse -sviitti:

Biljardipöytä, siivet ja suuri taulu-tv ovat vain pieni osa Royal Penthouse -sviitin mukavuuksista. Noin 1530 neliömetrillä voit helposti eksyä. Siellä on kirkas uima-allas. josta on upeat näkymät Genevenjärvelle.

Hinta : 33 000 dollaria (noin 27 600 euroa) per yö.

3. Ty Warnerin kattohuoneisto Four Season -hotellissa, New York:

Four Seasonsin 400-neliöisestä Ty Warner Penthouse -huoneistosta on upeat näkymät New Yorkiin. Parvekkeet ovat lasia, ja huoneistossa on korkeat, jopa 7,60-neliöiset holvikatot.

Hinta: 34 000 dollaria (noin 28 400 euroa) per yö.

2. Hugh Hefner Sky Villa Palms Casino Resortissa Las Vegasissa:

Vietä yö Playboyn perustajan tavoin: Hugh Hefner Sky Villa: Kyllä, se on mahdollista. 930 neliömetrin sviitti on kahdessa kerroksessa, ja siinä on 24 tuntia vuorokaudessa palveleva hovimestari, peilikaton alla pyörivä sänky ja kelluva 700 000 dollarin poreallas.

Hinta: 40 000 dollaria (33 400 euroa) per yö.

1. Royal Villa Grand Resort Lagonississa, Ateena:

Ulkopuolelta katsottuna maailman kallein hotellisviitti näyttää jo melkeinpä suhteellisen yksinkertaiselta omakotitalolta. Mutta Royal Villassa on kaikkea: uima-allas on lämmitetty, mukana on höyrysauna. Nautit upeasta näkymästä lahdelle ja Ateenaan noin 40 kilometrin päähän. Siellä on myös yksityinen ranta, yksityinen hovimestari ja jopa henkilökohtainen pianisti on käytettävissä.

Hinta: 50 000 dollaria (41 800 euroa) per yö.

Nelson Hayden

Tekijä Nelson Hayden