Kauneus on olennainen osa venäläistä, olipa kyseessä mies tai nainen. Tämä kauneus saa kuitenkin enemmän huomiota ja huolenpitoa, kun se heijastuu naisesta. Tavallisista ihmisistä julkkiksiin, venäläiset ovat saaneet maineensa terävillä piirteillä ja kauniilla iholla. Siksi venäläiset laulajat tunnetaan maailman viehättävimpinä naisina. Kauniin äänensä lisäksi nämä upeat naiset kantavatHeidän persoonallisuutensa glamourilla ja häikäisevällä ulkonäöllä. Olemme koonneet sinulle listan 10 kauneimmasta venäläisestä naislaulajasta. katso!

  10. Zemfira Ramazanova

  Syvät suuret silmät, lyhyet mustat hiukset ja todella korkea ääni määrittelevät Zemfiran. Ulkonäön lisäksi neiti Zemfiran näkyvin elementti on hänen tyylilajinsa, rock. Vain harvat laulajat ovat tarpeeksi lahjakkaita luomaan rock-musiikkia ja onneksi Zemfira on yksi heistä. Zemfira on julkaissut noin 10 musiikkialbumia ja 6 soololevyä. Parhaiten hänet tunnetaan kappaleista Kukusha ja Iskala.

  9. Lolita Miljavskaja

  Vaikka tällä 53-vuotiaalla laulajalla ei ole paljon lumoavaa uraa, hän on kuitenkin tunnustettu laulaja, jota arvostetaan hänen seksikkään ulkonäkönsä ja terävän vartalonsa vuoksi. Vuodesta 1987 lähtien Lolita on palvellut kansaansa tuottaja-, laulu- ja näyttelijäntaidoillaan.

  8. Marina Verenikina

  Ydinfyysikon isän ja lastenpsykiatrin äidin lapsena syntynyt Marina tunnetaan pop- ja akustisesta musiikista. You Make Me Beautiful ja Tonkaya Ryabina ovat kaksi hänen suosituinta Hollywoodissa ehdolla olevaa kappalettaan. Marina on ollut ehdolla ja palkittu monissa suurissa tapahtumissa, kuten Hollywood International Entertainment Awardsissa. Hän on julkaissut tähän mennessä 8 musiikkialbumia.

  Katso myös; Luettelo kauneimmista saksalaisista naisista.

  7. Julia Volkova

  Tämä häikäisevä kaunotar tunnetaan viettelevästä ulkonäöstään ja yhteistyöstään Lena Katinan kanssa. "All the Things She Said" on yksi Julian ja Lenan tunnetuimmista kappaleista. Vuodesta 1994 tähän päivään Julia on ollut paljon Venäjän musiikkiteollisuudessa. Hän on levyttänyt niin monia kappaleita myös englanniksi. Volkova löi kipinän mediassa, kun hän kertoi haastattelussa kääntyneensä islamiin jaei tunnu pahalta elää muslimimaassa. Julialla on lähes 8 singleä ja 8 musiikkisoolovideota markkinoilla.

  6. Yulia Savicheva

  Terävä vartalo, kaunis iho ja vaaleat hiukset määrittelevät Julia Savichevan. Julia tunnetaan maansa edustajana Turkin laulukilpailussa. Julia on ollut lapsitähti, joka tunnetaan tanssitaidoistaan. Tanssitaidoissaan hyvin alkunsa saaneen ja kansainvälisesti esiintyneen Julian jälkeen hän päätti uskaltautua myös laulamaan, ja hän näyttää hionneen tätä lahjakkuuttaan. 2004 olionnekas vuosi, jolloin Yulia julkaisi ensimmäisen albuminsa "Believe Me", ja siitä lähtien hän on antanut meille hitin toisensa jälkeen.

  5. Lena Katina

  "All about Us", "All the Things She Said" ovat kaksi hänen suosituinta kappalettaan. Lena tunnetaan parhaiten työstään t.A t.U:n kanssa. Lenan lahjakkuuden voi arvata siitä, että hän aloitti uransa jo 8-vuotiaana, kun hän esiintyi venäläisessä lasten Act Avenue -ohjelmassa. Hänen kappaleensa "All The Things She Said" oli yksi kuunnelluimpia kappaleita ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa. Tämä 32-vuotiasvanhalla laulajalla on seksikäs vartalo ja lumoava ulkonäkö.

  4. Polina Gagarina

  Tämä nuori 29-vuotias laulaja on saavuttanut paljon näin lyhyessä ajassa urallaan. Suloinen ja söpö ovat kaksi sanaa, jotka voivat määritellä hänen kauneuttaan. Sen lisäksi, että Polina on lumoava laulaja, hänellä on myös mallin ja näyttelijän ura. Hän on noussut venäläisestä tosi-tv-ohjelmasta Star Factory, yli 4 albumia, 15 musiikkivideota ja lähes 17 singleä. Polina on ollut ehdolla ja voittanut niin monia palkintoja.

  3. Anna Pletnyova

  Vuonna 1977 Moskovassa syntynyt upea mutta kuuma nainen ei ole vain laulaja, vaan myös musiikin säveltäjä ja kirjailija. Anna Pletnyova aloitti uransa vuonna 1997 Litsey-yhtyeessä, jonka hän lopetti vuonna 2005 ja liittyi mieluummin Vintage-yhtyeeseen, jossa hän työskentelee edelleen. Anna on listattu maailman seksikkäimpien naisten joukkoon kansainvälisessä FHM-lehdessä. Eva ja Breath ovat kaksi hänen suosituinta kappalettaan.

  2. Anna Semenovich

  Anna Semenovich aloitti laulajanuransa Blestyashcien kanssa vuosina 2003-2007. Pian sen jälkeen, kun hän päätti lähteä soolouralle, hän sai vahvan yleisön tukenaan. Velvet Music oli Annan perustama levy-yhtiö vuonna 2004, jolloin hän yhdessä ystäviensä kanssa alkoi käyttää tätä levy-yhtiötä. Sen lisäksi, että Annalla on kaunis ääni, hänellä on myös lumoava persoonallisuus. Hänet tunnistetaan myös suloisesta ulkonäöstään.Neiti Semenovich on kiinnostunut lähinnä popmusiikista, ja hän oli myös yksi kuuluisimmista kilpaurheilijoista.

  1. Olga Serjabkina

  Olga on kuuma, viehättävä nainen, jolla on kaunis iho, kauniit hiukset ja viehättävät piirteet. Viattoman kauneuden ilmapiiriä ylläpitävä Ogla tunnetaan yhtenä Venäjän kauneimmista venäläisistä naislaulajista. Serjabkina laulaa pop-genressä ja sai uransa alkunsa baletista voittaen kansainvälisiä kilpailuja. Vuodesta 2007 lähtien Serebro-yhtyeen jäsenenä tähän päivään asti Olga on luultavasti tunnetuin ääni vuonnamaassa.

  Top 10 kauneinta venäläistä naislaulajaa

  Edellä luetellut ovat joitakin kauneimmista venäläisistä naislaulajista. Heidät tunnetaan Venäjän viehättävimpinä naisina terävien piirteidensä ja kauniin ihonsa ansiosta. Kauniiden ääniensä lisäksi nämä upeat naiset ovat myös lumoavan ja häikäisevän näköisiä.

  1. Olga Serjabkina
  2. Anna Semenowich
  3. Anna Pletnyova
  4. Polina Gagarina
  5. Lena Katina
  6. Julia Savitševa
  7. Julia Volkova
  8. Marina Verenikina
  9. Lolita Miljawskaja
  10. Zemfira Ramazanova
  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden