Golf on urheilulaji, joka ei ole vain miehille. Naiset ovat pelanneet golfia jo vuosia, ja he ovat yhtä hyviä, elleivät jopa parempia kuin miespuoliset kollegansa. Pelin parissa on viime vuosina ollut paljon naispelaajia, ja tämä on näkynyt 10 kuumimman naisgolfarin rankingissa.

  Ketkä ovat 10 kuuminta naisgolfaria?

  Tämä luettelo kattaa joitakin suosituimmista naisgolfareista, jotka ovat tällä hetkellä aktiivisia kiertueella, mutta se sisältää myös joitakin nousevia pelaajia, joista et ehkä ole vielä kuullut.

  10. Nikki Garrett

  Australialainen ammattilaisgolfari, joka on pelannut ammattilaisena 13-vuotiaasta lähtien.

  Nikki Garrett on kuuma naisgolfari, jolla on paljon menestystä takanaan. Tosin hän ei voittanut turnausta tulokaskaudellaan, mutta on silti yksi historian menestyneimmistä golfareista. Hän sijoittui neljä kertaa kymmenen parhaan joukkoon ja voitti vuoden 2006 Ryder Cup Walesin vuoden tulokas -palkinnon.

  Nikki Garrett on maailmanluokan naisgolfari, ja hänellä on paljon faneja, jotka kannustavat häntä joka vaiheessa.

  9. Lily Muni He

  Lily Muni He on ammattilaisgolfari, joka on luokiteltu yhdeksi maailman kauneimmista naisgolfareista. Hän syntyi 17. kesäkuuta 1999 Kiinassa ja aloitti golfin pelaamisen jo 5-vuotiaana.

  Lily Muni He on yksi Kiinan parhaista naisgolfareista, joka on voittanut useita turnauksia ja rikkonut useita ennätyksiä lajissa.

  Lily Muni He:tä pidetään yhtenä maailman kuumimmista golfareista. Hän on myös Kiinan maajoukkueen jäsen ja on edustanut maataan neljässä suuressa mestaruuskilpailussa - kahdessa olympialaisessa ja kahdessa maailmanmestaruuskilpailussa.

  8. Jessica Korda

  Jessica Korda on yksi nuorimmista naisgolfareista, jotka ovat koskaan voittaneet major-mestaruuden. Hän oli vasta 18-vuotias voittaessaan ensimmäisen major-tittelinsä naisten Australian avoimissa Royal Melbournen kuninkaallisessa golfkentässä.

  Korda on yksi kuumimmista naisgolfareista. Hän on eläkkeellä olevien tennispelaajien Petr Kordan ja Regina Rajchrtován tytär.

  7. Belen Mozo

  Belen Mozo on yksi maailman kuumimmista naisgolfareista. Hänellä on erittäin hyvä seuraajakunta sosiaalisessa mediassa ja hän on myös ammattilaisgolfari. Hän on syntynyt 25. syyskuuta 1988 Cádizissa, Espanjassa.

  Katso myös; Maailman 10 kuuminta naisurheilijaa 2023.

  6. Choi Hye-jin

  Kaunis eteläkorealainen golfammattilainen, joka on voittanut viisi LPGA-turnausta.

  Choi Hye-jin syntyi 23. elokuuta 1999 Etelä-Koreassa. Hän aloitti golfin pelaamisen kuusivuotiaana ja siirtyi ammattilaiseksi 16-vuotiaana. Hän on tällä hetkellä maailmanlistalla naisten golfissa sijalla 14 ja voittanut viisi LPGA-turnausta.

  Katso myös; Top 10 kauneinta korealaista naista.

  5. Maria Verchenova

  Maria Verchenova on venäläinen golfammattilainen. Hän syntyi 27. maaliskuuta 1986 Moskovassa, Venäjällä. Hän oli yksi nuorimmista pelaajista, jotka pääsivät LPGA-kiertueelle, ja hän on pelannut ammattilaisena vuodesta 2007 lähtien.

  Hän aloitti golfin pelaamisen hyvin nuorena ja on ensimmäinen venäläinen, josta tuli Ladies European Tourin täysiaikainen jäsen. Katso myös; Top 10 kauneinta venäläisnaista.

  4. Beatriz Recari

  Beatriz Recari on yksi maailman kuumimmista naisgolfareista. Hän on ollut ammattilaisgolfari vuodesta 2006 lähtien, ja tällä hetkellä hän on maailmanlistalla sijalla 11. Hän on syntynyt 21. huhtikuuta 1987, ja hän on pelannut golfia yhdentoista vuoden iästä lähtien.

  Beatriz Recari on espanjalainen ammattilaisgolfari, joka on pelannut 11-vuotiaasta lähtien. Hän on voittanut useita turnauksia ja palkintoja, muun muassa arvostetun naisten golfin Euroopan mestaruuden vuonna 2006. Amatöörinä hän voitti Portugalin amatöörimestaruuden vuonna 2000.

  Katso myös; Top 10 kauneinta espanjalaista naista.

  3. Lexi Thompson

  Lexi Thompson on yhdysvaltalainen ammattilaisgolfari. Hän on kolmannella sijalla maailman kuumimpien naisgolfareiden joukossa 2023. Lisäksi hän oli nuorin golfari, joka on koskaan päässyt pelaamaan U.S. Women's Openissa vain 12-vuotiaana.

  10. helmikuuta 1995 Floridassa syntynyt Lexi Thompson on nuorin ammattilaisgolfari. Hän on ollut maailman ykkösnaisgolfari ja voittanut kolme major-mestaruutta. Hän on myös LPGA Tourin nuorin voittaja 16-vuotiaana.

  Katso myös; Top 10 kauneinta amerikkalaista naisurheilijaa.

  2. Paige Spiranac

  Paige Spiranac on ammattilaisgolfaaja ja sosiaalisen median tähti. Hänet tunnetaan parhaiten sosiaalisessa mediassa julkaistuista golfvideoistaan, joissa hänellä on yli 3 miljoonaa seuraajaa.

  Paige Spiranac syntyi 26. maaliskuuta 1993 Wheat Ridgessä, Coloradossa. Hän on tällä hetkellä maailman 2. kuumin naisgolfari.

  Hän on pelannut golfia 8-vuotiaasta lähtien. Hänen vanhempansa ottivat hänet aikanaan golftunneille, koska he pitivät golfia hyvänä urheilulajina. Ensimmäisen kerran hän pelasi kilpailussa, kun hän oli 10-vuotias.

  Paigella on yli 3,5 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja yli 3,8 miljoonaa seuraajaa Facebookissa, mikä tekee hänestä vaikutusvaltaisen henkilön sosiaalisessa mediassa.

  Katso myös; Top 10 kauneinta naista urheilussa.

  1. Lucy Robson

  Lucy Robson on yksi kuumista naisgolfareista, joka on kotoisin Britanniasta ja asuu nykyään Floridassa. Hän on noussut kuuluisuuteen ja on nykyään naisgolfareiden Instagram-vaikuttaja leuanvetävän hyvän ulkonäkönsä ja virheettömien golftaitojensa ansiosta.

  Robson syntyi Lontoossa vuonna 1995, kunnes hän oli 10-vuotias, jolloin hänen perheensä sai green cardin ja hän muutti Floridaan. Hän on ampunut julkisuuteen ja noussut yhdeksi maailman suosituimmista golfareista.

  Katso myös; Top 10 kauneinta brittiläistä naista.

  Kuka on paras naisgolfari tällä hetkellä?

  Golfin maailmassa on paljon naisurheilijoita, jotka ovat saavuttaneet menestystä ja suosiota. On kuitenkin vaikea määritellä, kuka on tällä hetkellä paras naisgolfari.

  On joitakin kuumia naisgolfareita, kuten Lydia Ko, Michelle Wie ja Lexi Thompson. Heillä kaikilla on kuitenkin heikkoutensa, jotka tekevät heistä vähemmän päteviä pitämään heitä parhaina.

  Paras naisgolfari tällä hetkellä olisi luultavasti Ko Jin-young, nuori eteläkorealainen golfari. Hän on nimittäin ollut pelissä jo jonkin aikaa ja voittanut jo muutaman turnauksen.

  Kuka on kuuluisin naisgolfari?

  On monia naisgolfareita, jotka ovat tehneet historiaa ja joita pidetään kuuluisimpina. Näillä naisilla on ollut merkittävä vaikutus golfpeliin.

  Tunnetuin naisgolfari on todennäköisesti Michelle Wie, joka on pelannut nelivuotiaasta lähtien ja voittanut useita turnauksia.

  Kuka on kaikkien aikojen paras naisgolfari?

  Historian saatossa on ollut monia naisia, jotka ovat kunnostautuneet golfissa. Babe Zahariasta Annika Sorenstamiin nämä naiset ovat osoittaneet maailmalle, että he pystyvät pelaamaan parhaiden golfareiden kanssa.

  Kysymys: Kuka on kaikkien aikojen paras naisgolfari?

  Vastaus: Kaikkien aikojen paras naisgolfari voi vaihdella sen mukaan, keneltä kysyt, mutta yksi nimi, joka tulee esiin kaikissa keskusteluissa, on Annika Sörenstam.

  Ketkä ovat 10 kuuminta naisgolfaria?

  Kysymykseen siitä, ketkä ovat kuumimmat naisgolfarit, on vaikea vastata, koska mielipiteitä on niin monia. Jotkut saattavat sanoa, että Blair O'Neal on kuumin naisgolfari, kun taas toiset saattavat sanoa, että Holly Sonders on.

  Syy siihen, miksi tähän kysymykseen on vaikea vastata, on se, että se muuttuu sen mukaan, mitä pidät seksikkäänä. Jotta henkilöä voidaan pitää seksikkäänä, hänellä on oltava tietty määrä fyysistä vetovoimaa ja taitoa pelata golfia.

  Mikä tekee seksikkäistä naisgolfareista niin houkuttelevia katsella?

  Naisgolfareita on niin houkuttelevaa katsella, koska he ovat kauniita, kilpailuhenkisiä ja houkuttelevia.

  Kuumia naisgolfareita on aina viehättävää katsella. Heillä on upea vartalo ja urheilullinen persoonallisuus. Jotkut maailman parhaista naisgolfareista ovat erittäin hyväkuntoisia ja heillä on kiinteät vartalot. Heillä on myös upeat lyönnit, jotka näyttävät pehmeiltä ja vaivattomilta.

  Kuumia naisgolfareita pidettiin aikoinaan harvinaisuutena lajissa. Kun naiset ovat kuitenkin alkaneet olla entistä kilpailukykyisempiä lajissa, on tullut tavallisemmaksi, että naiset pelaavat korkealla tasolla.

  Golfia pelaavat naiset ovat tyypillisesti viehättäviä ja sympaattisia ihmisiä, jotka nauttivat pelin pelaamisesta ja katselusta. Heidän seksuaalinen vetovoimansa eroaa miespelaajien vetovoimasta myös siksi, että he käyttävät naisellisuuttaan saadakseen etua kentällä käyttämällä kurvejaan voimavarana sen sijaan, että ne pitäisi piilottaa.

  Mikä tekee näistä naisista niin menestyviä viheriöllä?

  Yhdysvaltoja lukuun ottamatta naisammattilaisgolffarit ovat nousseet menestyneimpien golffareiden rankingissa. Vuonna 2018 maailmanlistan 50 parhaan joukkoon nousi 12 naista.

  Yhteistä näille naisille on heidän päättäväisyytensä ja keskittymisensä peliinsä. He eivät ole vain erittäin kilpailuhenkisiä vaan myös päättäväisiä tekemään kaikkensa menestyäkseen.

  Menestyneet naisgolfarit tunnetaan usein myös seksikkäinä ja seksikkäinä - mikä on valtava tekijä, joka on auttanut heitä saavuttamaan niin suuren suosion.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden