Politiikan alalla keskitytään usein miespuolisiin poliitikkoihin, mutta on tärkeää huomata, että viehättävyys ei tunne sukupuolirajoja. Tässä esittelemme 10 kuuminta naispoliitikkoa eri puolilta maailmaa.

  Luettelo maailman 10 kuumimmasta naispoliitikosta

  Politiikassa miehet ovat kuuma puheenaihe, mutta ovatko he todella kuumia? Katsotaanpa, tässä on 10 maailman kuuminta naispoliitikkoa.

  10. Toiréasa Ferris

  Kansalaisuus: Irlannin

  Syntynyt: 24. maaliskuuta 1980

  Poliittinen puolue: Sinn Féin

  Tehtävässä: 20. elokuuta 2003 alkaen

  Aloitamme maailman kuumimpien naispoliitikkojen listan irlantilaisella Sinn Féin -poliitikko Toiréasa Ferrisillä. Hän on toiminut Kerryn Traleen kreivikunnanvaltuutettuna elokuusta 2003 lähtien.

  Katso myös: Maailman 20 kuuminta naista (2023 päivitetty)

  9. Orly Levy

  Kansalaisuus: Israelin

  Syntynyt: 11. marraskuuta 1973

  Poliittinen puolue: Yisrael Beiteinu

  Virassa: 2009 - Nykyisin

  Kymmenen kuumimman naispoliitikon listallamme sijalla 9 on israelilainen poliitikko Orly Levy. Levy toimii tällä hetkellä Knessetin riippumattomana jäsenenä. Hän oli Knessetin jäsen Likud Yisrael Beiteinu -puolueesta. Ennen politiikkaan siirtymistään Levy työskenteli mallina ja televisiojuontajana. Hän suoritti myös asepalveluksen Israelin ilmavoimissa.

  8. Nikita Klæstrup

  Kansalaisuus: Tanskan

  Syntynyt: 8. marraskuuta 1994

  Poliittinen puolue: Nuoret konservatiivit, konservatiivinen kansanpuolue, liberaaliliitto.

  Virassa: 2015-2015

  Tanskalainen poliitikko Nikita Klæstrup on listallamme sijalla 8. Tällä hetkellä Klæstrup on Liberaaliliiton jäsen. Hän oli Nuorten konservatiivien jäsen vuoden 2015 parlamenttivaaleihin asti. Hän on myös poliittinen kommentaattori. Politiikan lisäksi Klæstrup on työskennellyt muotimallina ja tosi-tv-tähtenä.

  7. Elizabeth Halseth

  Kansalaisuus: amerikkalainen

  Syntynyt: 5. helmikuuta 1983

  Poliittinen puolue: republikaanit

  Virassa: 2010-2012

  Kuka olisi uskonut, että naispoliitikot voivat olla näin nuoria ja seksikkäitä? Tämä Nevadan entinen republikaanipoliitikko on yksi maailman seksikkäimmistä naispoliitikoista. Elizabeth Halseth on nuorin nainen, joka on koskaan valittu Nevadan lakiasäätäjäksi.

  Katso myös: Top 20 maailman kauneinta tyttöä 2023

  6. Angela Gerekou

  Kansalaisuus: kreikkalainen

  Syntynyt: 15. huhtikuuta 1959

  Poliittinen puolue: PASOK

  Virassa: 2009 - 201

  Kulttuuri- ja urheiluministerin sijainen ja PASOKin Korfun kansanedustaja Angela Gerekou on kuumimpien naispoliitikkojen listalla sijalla 6. Hän on kotoisin Kreikan rannoilta ja hänessä on hieman puumaa. Hän opiskeli arkkitehtuuria Roomassa ennen siirtymistään politiikkaan.

  Katso myös: Top 20 maailman seksikkäintä naista 2023

  5. Maria Carfagna

  Kansalaisuus: italialainen

  Syntynyt: 18. joulukuuta 1975

  Poliittinen puolue: Forza Italia (2013-nykyisin), Vapauden kansa (2009-2013), Forza Italia (2004-2009).

  Virassa: 2008 - 2018

  Carfagnaa oli nimitetty "maailman kauneimmaksi ministeriksi", ja hän oli ykkönen Maximin "World´s Hottest Women Politicians" -listalla. Hän on entinen italialainen tv-näyttelijä ja malli, joka siirtyi politiikkaan vuonna 2004. Tällä hetkellä hän on Forza Italia -puolueen jäsen. Hän on toiminut tasa-arvoministerinä 8. toukokuuta 2008 - 16. marraskuuta 2011. Tällä hetkellä hän on varapuheenjohtaja.Edustajainhuoneen puhemies.

  4. Alina Kabajeva

  Kansalaisuus: Venäjän

  Syntynyt: 12. toukokuuta 1983

  Poliittinen puolue: Yhtenäisen Venäjän puolue

  Tehtävässä: 2005 - Jatkuu

  Alina Kabajeva on Venäjän kuumin naispoliitikko. Vuosina 2007-2014 hän on ollut valtionduuman edustaja Yhtenäinen Venäjä -puolueesta. Tämä venäläinen kaunotar oli menestynein rytminen voimistelija. Hän on myös yksi rytmisen voimistelun historian parhaiten palkituista voimistelijoista kahdella olympiamitalilla, 14 maailmanmestaruusmitalilla ja 25 Euroopan mestaruusmitalilla. Tämän lisäksi hän theiNational Media Groupin hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2014.

  3. Eva Kaili

  Kansalaisuus: kreikkalainen

  Syntynyt: 26. lokakuuta 1978

  Poliittinen puolue: PASOK

  Virassa: 2007 - 2014

  Entinen televisiouutisten juontaja Eva Kaili valittiin Kreikan parlamentin jäseneksi vuonna 2007. Tuolloin hän oli PASOK-puolueen nuorin kansanedustaja. Myös vuoden 2004 kansallisissa vaaleissa hän oli jälleen kerran nuorin ehdokas.

  Kuumin naisparlamentaarikko Eva Kaili pitää listamme toista sijaa. Lisäksi hänet valittiin Euroopan parlamentin jäseneksi vuonna 2014. Hän oli toinen PASOKin Elia-listan kahdesta europarlamentaarikosta. Hän on myös Mustanmeren taloudellisen yhteistyön (BSEC), Naton parlamentaarisen edustajakokouksen ja Välimeren unionin parlamentaarisen edustajakokouksen jäsen.

  2. Najat Vallaud-Belkacem

  Kansalaisuus: marokkolainen, ranskalainen

  Syntynyt: 4. lokakuuta 1977

  Poliittinen puolue: Sosialistinen puolue

  Tehtävässä: 16. maaliskuuta 2008 - 10. toukokuuta 2017

  Ranskalainen sosialistipoliitikko Najat on maailman kuumimpien naispoliitikkojen listan kärjessä. Marokkolaissyntyinen Najat oli Ranskan kaikkien aikojen ensimmäinen ja nuorin opetusministeri. Lisäksi hän toimi naisten oikeuksista vastaavana ministerinä, kaupunkiasioista vastaavana ministerinä, nuorisoasioista vastaavana ministerinä ja urheiluministerinä.

  Kaikki haaveilevat pääsevänsä elämässä eteenpäin, mutta vain harvat pystyvät siihen. Najat Vallaud-Belkacem on yksi heistä, joka voitti kaikki elämän esteet ja kaiversi oman kohtalonsa. Marokossa paimentolaisena elänyt Najat muutti perheensä kanssa Ranskaan ja kohtasi todellisen maailman, joka oli täynnä mahdollisuuksia ja vaikeuksia. Marokkolainen tyttö, jolla ei ollut minkäänlaista ranskan kielen taitoa, opetteli kielen oppimaan loppuun mennessä.ensimmäinen vuosi yliopistossa.

  Opiskellessaan Amiensin yliopistossa Najat sai mahdollisuuden jatkaa korkeakouluopintoja Pariisin poliittisten opintojen instituutissa. Tämä viitoitti hänen tiensä ploitiikkaan. Hän liittyi sosialistipuolueeseen vuonna 2002 ja aloitti poliittisen uransa. Vuonna 2008 hän asettui ehdolle vaaleissa ja voitti valtuutetun paikan. Vuonna 2012 hänet nimitettiin naisten oikeuksista vastaavaksi ministeriksi ja tiedottajaksi.Najat kuvailee itseään harrastamattomaksi muslimiksi.

  1. Kolinda Grabar-Kitarović

  Kansalaisuus: Kroatian

  Syntynyt: 29. huhtikuuta 1968

  Poliittinen puolue: Kroatian demokraattinen unioni (1993-2015), riippumaton (2015-nykyisin).

  Virassa: 2003 - 2015, 2015-nykyisin

  Kroatian ensimmäinen naispresidentti Kolinda Grabar-Kitarović on epäilemättä yksi maailman kuumimmista naispoliitikoista. Grabar-Kitarovićista on tullut monien rakas erityisesti sen jälkeen, kun hän on fyysisesti mennyt Venäjälle kannustamaan Kroatian jalkapallomaajoukkuetta FIFA 2018 -kisoissa. Lisäksi hän on rikkonut internetin, kun muutamat kuvat hänestä bikineissä rantakäynnin aikana lähtivät leviämään jatrendi maailmanlaajuisesti.

  Kroatian neljäs ja nykyinen presidentti Grabar-Kitarović on Forbesin mukaan maailman 39. vaikutusvaltaisin nainen. Hän on myös kaunein sekä seksikkäin naispoliitikko tällä hetkellä. Hän on maailman viehättävin, kuumin, glamourisin ja melkoisen hurmaava kasvo. Hän on myös yksi kauneimmista naisista, joilla on kuoppia. 46-vuotiaana hänestä tuli myös nuorin henkilö, joka on ottanut vastaanpuheenjohtajuus.

  Lauren Boebert: Yhdysvaltain kuuma naispoliitikko.

  Lauren Boebertia pidetään laajalti yhtenä Yhdysvaltojen kuumimmista naispoliitikoista. Karismaattisella persoonallaan ja silmiinpistävällä ulkonäöllään hän kiehtoo sekä kannattajia että kriitikoita. Boebertin omaleimainen tyyli, jolle ovat ominaisia hänen trendikkäät asunsa ja itsevarma käytöksensä, lisää hänen viehätystään poliittisena vaikuttajana.

  Ulkonäkönsä lisäksi hänet tunnetaan vahvoista konservatiivisista arvoistaan ja suorapuheisesta luonteestaan, jotka ovat saaneet hänelle omistautuneen kannattajakunnan. Olipa kyse sitten hänen punaisesta huulipunastaan tai hänen anteeksipyytelemättömästä lähestymistavastaan politiikkaan, Lauren Boebert herättää edelleen huomiota ja tekee itsestään kiehtovan ja vetovoimaisen poliitikon.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden