Oli aika, jolloin naispuolisia urheilutoimittajia oli vain vähän. Uskottiin, että urheilujournalismi on vain miesten ammatti. Jos urheilusta puhui kaunis nainen, hänet napattiin kuukaudessa ja hänestä tehtiin malli, näyttelijä jne.

Nykyään kuumimpia naispuolisia urheilutoimittajia on maailman jokaisessa lajissa ja maassa. Tässä on luettelo viehättävimmistä ja viehättävimmistä naispuolisista urheilutoimittajista. Katso!

  10. Samantha Ponder

  Yksi kuumimmista TV Babe - Samantha Ponder, aiemmin Samantha Steele, tällä hetkellä toimittaja / isäntä ESPN college jalkapallo ja koripallo sivutoiminen toimittaja. Hänet tunnetaan parhaiten korvaajana Erin Andrews College Gameday lauantaisin klo 10 AM ET ESPN, sekä toinen isäntä lauantaina 9 AM ET painos ESPNU.

  9. Diana Dougherty

  Diana Dougherty aloitti urheilumediauransa Galaxy Radion maahenkilökunnan jäsenenä. Hänestä tuli lopulta Sky Sports News -kanavan juontaja, ja tällä hetkellä hän juontaa Sky Sports News -kanavalla Golf Night -ohjelmaa. Hän on esiintynyt myös muissa ohjelmissa, kuten Sky3:n More Big Ideas -ohjelmassa, joka esitetään Sky1:n The Big Idea -ohjelman jälkeen. Vuonna 2009 hän esiintyi Titleistin golfpallojen mainossarjassa.ESPN:n Scott Van Peltin rinnalla. Dougherty on Englannin rugby-pelaaja Jonny Wilkinsonin entinen tyttöystävä. Hän meni naimisiin European Tourin golfarin Nick Doughertyn kanssa vuonna 2010. Hän on palannut Sky Sportsille elokuusta 2013 lähtien ja juontaa Darren Campbellin kanssa joka lauantaiaamuista ohjelmaa Game Changers.

  8. Melissa Stark

  Melissa Stark on yhdysvaltalainen televisiopersoona ja urheilutoimittaja, joka työskentelee NFL Networkin toimittajana. Stark on aiemmin työskennellyt NBC:llä, ABC Sportsilla ja ESPN:llä. Hän on ollut ankkurina MSNBC:llä vuoden 2008 Pekingin olympialaisten uutisoinnissa. Ennen NBC:tä hänet tunnettiin parhaiten kolmivuotisesta työjaksostaan maanantai-illan jalkapallo-ottelun sivutoimisena toimittajana.

  7. Sarah Espanja

  Chicagon urheilun ihana Sarah Spain on Chicagon ESPN 1000 -kanavan urheilukeskusankkuri ja ESPNChicago.com-sivuston toimittaja. Hän on ylpeä Cornellin alumni ja suuri Chicagon urheilufani.

  6. Charissa Thompson

  Kaunis blondi Charissa Thompson on yhdysvaltalainen televisiojuontaja ja urheilutoimittaja Fox Sports 1:llä. Aikaisemmin Thompson työskenteli Fox Sportsin ensimmäisellä pätkällä sekä Versuksella, GSN:llä ja Big Ten Networkilla. Hän oli Sports Nation -ohjelman toinen juontaja yhdessä Marcellus Wileyn kanssa, jossa hän tuli Michelle Beadlen tilalle.

  5. Kristina Akra

  Kristina Akra on monilahjakas juontaja ja toimittaja, jolla on kokemusta urheilusta, uutisista ja viihteestä. Akra on Emmy-palkittu urheilutoimittaja. Hän työskentelee tällä hetkellä MLB Networkin juontajana ja reportterina. Aiemmin Kristina työskenteli Washington Nationals -joukkueen sivutoimisena reportterina. Lisäksi hän oli toinen juontaja Fox Sports Southin yliopistojalkapallon esikatseluohjelmassa "SEC".Sieltä Kristina liittyi FS Southin ottelulähetysryhmään SEC Footballin sivutoimiseksi toimittajaksi. Lisäksi hän on koulutettu tanssija, jolla on yli 20 vuoden kokemus kilpailemisesta, koreografioista ja opettamisesta.

  4. Holly Sonders

  Holly Sonders on viehättävä 26-vuotias Golf Channelin Morning Drive- ja Golf School -ohjelman toinen juontaja. Hän isännöi Morning Drive -ohjelmaa sen debyytistä tammikuusta 2011 lähtien. Sonders oli ansioitunut college-golfari, joka hyllytti draiverinsa mikrofonin vuoksi valmistuttuaan Michigan State -yliopistosta vuonna 2009. Sittemmin hänestä on tullut yksi golfin tunnetuimmista tv-persoonallisuuksista.

  3. Erin Andrews

  Melko kuuma amerikkalainen naispuolinen urheilutoimittaja, toimittaja ja televisiopersoona Erin Andrews pitää toista sijaa. Hän juontaa tällä hetkellä FOX College Footballia Fox Sports -kanavalla. Andrews juonsi aiemmin ESPN:n College GameDayn ensimmäistä tuntia ESPNU-kanavalla, ja hän oli ABC-verkon Good Morning America -ohjelman avustajana.

  2. April Rose

  Hometown Hottie" April Rose isännöi ja kirjoittaa Maxim-lehden viikoittaista ohjelmaa "Maximum Exposure". Hän oli Maximin ensimmäisen Kanadan numeron kannessa ja sijoittui sijalle 82 Maximin vuotuisella Hot 100 -listalla, joka sisältää maailman kauneimmat naiset vuonna 2012. Hän oli mukana MTV2:n historian suosituimmassa ohjelmassa "Guy Code" ja MTV:n "Girl Code" -ohjelmassa. Hän on esiintynyt FOX Sports -ohjelmassa.lähetyksiä ja isännöi yhdessä Chicago Bearsin peliä edeltävää ohjelmaa CSN:llä.

  1. Sara Carbonero

  Maailman kaunein urheilutoimittaja, tv-juontaja ja urheilutoimittaja. Sara Carbonero, 26, Toledosta, Espanjasta, kruunattiin FHM USA:n toimesta "Maailman seksikkäimmäksi toimittajaksi" vuonna 2009. Espanjalainen kaunotar Carbonero aloitti uransa Radio Marcassa ennen kuin siirtyi hiljattain käsittelemään urheilua Telecincolle. Vuoden 2010 jalkapallon MM-kisojen aikana Carbonero raportoi ottelussa Espanjan jaSveitsi.

  Aiheeseen liittyvät artikkelit:

  Top 10 kuuminta naisuutisankkuria.

  ♣ Top 10 kuuminta Fox News -tyttöä.

  HBO:n 10 kovinta naisjulkkista.

  10 parasta pakistanilaista naisuutisankkuria.

  Top 10 lumoavaa uutisankkuria Intiassa.

  10 johtavaa naista Intian televisiossa.

  10 kuumin WAGs urheilun historiassa.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden