Jos etsit kaikkien aikojen parhaita käsiaseita, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet yhteen 10 parhaaksi luokiteltua ampuma-asetta, joita sekä aseiden omistajat että asiantuntijat ovat pitäneet tunnustuksen arvoisena. Olitpa sitten aloittelija tai harrastaja, tämä lista auttaa sinua päättämään, mikä käsiase sopii sinulle. Klassisista malleista nykyaikaisiin tekniikan ihmeisiin, lue eteenpäin ja tutustu seuraaviin seikkoihinmitkä aseet pääsivät mukaan!

  Top 10 parasta koskaan tehtyä käsiasetta:

  Vaikka et olisikaan aseiden ystävä, ihailisit ainakin sen kauneutta kaikin puolin. Kaikki eivät ole aseiden ystäviä, mutta tässä tapauksessa uskon, että se vetoaisi enemmän miehiin, jotka tuntevat ja ovat ymmärtäneet aseseppien vuosisataisen perinnön, aseet ja sen, miten ne ovat kehittyneet ja olleet ajaton mestariteos sekä innovatiivisimpia asioita, joita on koskaan tehty nykyaikaisen sodankäynnin jne. kannalta.

  Alla on luettelo 10 parhaasta käsiaseesta, jotka on koskaan valmistettu, tarkastettu ja ammuttu. Kaikki on koottu tulivoiman, tyylin, suosion ja monien muiden tekijöiden perusteella.

  10. Glock 17

  On olemassa paljon hienoja käsiaseita, mutta Glock 17 on ehdottomasti yksi parhaista. Tämä ase on ollut käytössä vuodesta 1982 lähtien, ja se on edelleen voimissaan. Sitä käyttävät armeijat ja poliisivoimat kaikkialla maailmassa, ja sillä on ansaittu maine luotettavana ja tarkkana.

  Glock 17 on 9 mm:n pistooli, jonka lippaaseen mahtuu 17 patruunaa. Se on puoliautomaattinen käsiase, joten se voidaan ampua tarvittaessa hyvin nopeasti. Ase on myös erittäin helppo hallita, vaikka ampuisi nopeasti.

  Yksi Glock 17:n parhaista puolista on sen kestävyys. Tämä ase kestää paljonkin väärinkäytöksiä ja jatkaa toimintaansa. Se on myös erittäin helppo huoltaa, mikä on tärkeää aseelle, jota saatetaan tarvita hätätilanteessa.

  Jos etsit upeaa käsiasetta, Glock 17:n pitäisi ehdottomasti olla listasi kärjessä.

  9. Smith & Wesson 29-malli.

  Smith & Wesson Model 29 on Smith & Wessonin valmistama revolveri, joka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1955, ja sitä valmistetaan yhä nykyäänkin. Se on varustettu .44 Magnum-patruunalla, joka on yksi maailman tehokkaimmista käsiaseiden patruunoista. Model 29:ää ovat käyttäneet monet kuuluisat henkilöt, kuten Dirty Harry, joka käytti sitä elokuvassa "Dirty Harry".

  Katso myös; Top 10 parasta konekivääriä maailmassa.

  8. Colt M1911

  M1911 on yksitoiminen puoliautomaattinen pistooli .45 ACP-patruunalle. Sen suunnitteli John Browning ja se otettiin Yhdysvaltain asevoimien vakiosivuvaunuksi vuonna 1911. Colt M1911 oli käytössä vuoteen 1985 asti, jolloin se korvattiin 9 mm:n Beretta 92FS:llä.

  M1911 on edelleen käytössä joissakin Yhdysvaltain armeijan yksiköissä sekä poliisi- ja muissa lainvalvontaviranomaisissa ympäri maailmaa. Pistooli on suosittu myös siviiliampujien keskuudessa, ja sitä on käytetty monissa kilpaurheilulajeissa, kuten IPSC:ssä ja IDPA:ssa.

  M1911A1 on M1911:n johdannainen, johon on tehty useita muutoksia, kuten lyhyempi piippu, suurennettu kahvaturva ja hieman muutettu liipaisin. Yhdysvaltain armeija otti M1911A1:n käyttöön vuonna 1924, ja se oli amerikkalaisten sotilaiden ensisijainen sivuase toisessa maailmansodassa, Koreassa ja Vietnamissa.

  Lukuisat valmistajat ovat valmistaneet M1911:n muunnelmia sen jälkeen, kun se otettiin käyttöön vuonna 1911. Colt on ollut ainoa M1911:n valmistaja Yhdysvaltain armeijalle vuodesta 1911 lähtien, mutta muut yritykset ovat valmistaneet pistooleja kaupalliseen myyntiin tai vientiin ulkomaisille armeijoille ja lainvalvontaviranomaisille.

  7. Beretta 92

  Beretta 92 on 9 mm:n puoliautomaattipistooli, jonka Carlo Beretta, Giuseppe Mazzetti ja Vittorio Valle suunnittelivat vuonna 1972. Ase esiteltiin ensimmäisen kerran maailmalle vuoden 1975 Shot Show'ssa. Se saavutti nopeasti suosiota lainvalvontaviranomaisten ja sotilasryhmien keskuudessa ympäri maailmaa.

  Beretta 92 on edelleen yksi markkinoiden suosituimmista käsiaseista. Sitä käyttävät niin armeijat, poliisivoimat kuin siviilitkin. Ase on tunnettu luotettavuudestaan ja tarkkuudestaan. Sitä on myös suhteellisen helppo hallita sen vähäisen rekyylien ansiosta.

  6. Walther PPK

  Walther PPK on Walther Armsin valmistama saksalainen puoliautomaattipistooli. Se esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1929, ja Saksan poliisi- ja sotilasjoukot käyttivät sitä laajalti toisen maailmansodan aikana. PPK on Walther P38:n pienempi versio, jossa on lyhyempi piippu ja kahva.

  PPK:sta tuli kuuluisa, koska sitä käytti fiktiivinen brittiläinen salainen agentti James Bond, joka käytti sitä useissa Ian Flemingin romaaneissa. Elokuvissa Bond käyttää tyypillisesti tukahdutettua PPK:ta, kun hänen on oltava huomaamaton.

  Walther PPK on edelleen tuotannossa, ja se on edelleen suosittu aseiden harrastajien ja keräilijöiden keskuudessa. Sitä pidetään yhtenä kaikkien aikojen ikonisimmista käsiaseista.

  5. Ruger Super Redhawk -malli.

  Ruger Super Redhawk on yksi kaikkien aikojen suosituimmista käsiaseista. Se on revolveri, joka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1987 ja jota valmistetaan edelleen. Super Redhawkia on saatavana useissa eri kaliipereissa, mutta suosituin on .44 Magnum.

  Ruger Super Redhawk tunnetaan kestävyydestään ja tarkkuudestaan. Se on erinomainen valinta sekä metsästykseen että itsepuolustukseen. Super Redhawkissa on 6-kierroksinen sylinteri ja 7,5 tuuman piippu. Se on kookas käsiase, mutta ergonomisen muotoilunsa ansiosta se on silti hallittavissa.

  Ruger Super Redhawk on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja voimakasta käsiasetta. Se on kestänyt ajan testin ja on edelleen yksi markkinoiden suosituimmista käsiaseista.

  4. Desert Eagle

  Harva käsiase on ollut yhtä ikoninen kuin Desert Eagle. Vuonna 1982 esitelty Desert Eagle oli erilainen kuin mikään sitä edeltänyt. Massiivisen rungon ja tehokkaan .50 Action Express -patruunan kammiolla varustettu Desert Eagle suunniteltiin magnum-revolverin vaihtoehdoksi niille, jotka halusivat tavallista käsiasetta tehokkaamman aseen.

  Vaikka Desert Eagle on vuosien varrella nähnyt osansa kiistoista, sen paikkaa historiassa yhtenä kaikkien aikojen innovatiivisimmista ja ainutlaatuisimmista käsiaseista ei voi kiistää. Desert Eagle on edelleen tuotannossa, ja se on edelleen yksi markkinoiden suosituimmista käsiaseista. Rakastat tai vihaat sitä, Desert Eagle on kiistatta yksi kaikkien aikojen parhaista käsiaseista.

  3. H&K:n USP (ainutlaatuinen tuote)

  H&K USP (Universal Self-loading Pistol) on puoliautomaattinen käsiase, jonka saksalainen Heckler & Koch (H&K) kehitti 1990-luvun alussa. USP:tä on saatavana 9 mm:n, .40 S&W:n ja .45 ACP:n kaliipereissa. Sitä käytetään laajalti lainvalvonta- ja sotilasorganisaatioissa ympäri maailmaa, ja se on otettu käyttöön monien maiden, myös Yhdysvaltojen, vakiopalveluspistoolina.

  USP on polymeerirunkoinen pistooli, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu liukukelkka ja piippu. Siinä on liipaisimen varmistin, ulkoinen vasara ja lukituksenpoistovipu. 9mm- ja .40 S&W-versioiden lippaan kapasiteetti on 15 patruunaa, kun taas .45 ACP-version lippaan kapasiteetti on 12 patruunaa.

  USP on tunnettu tarkkuudestaan, luotettavuudestaan ja yksinkertaisesta käytöstä. Se on myös helppo huoltaa ja purkaa puhdistusta varten.

  2. Sig Sauer P226

  Sig Sauer P226 on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja parhaista käsiaseista. Se on 9 mm:n puoliautomaattipistooli, joka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1983. P226:sta tuli nopeasti lainvalvontaviranomaisten ja sotilaiden suosikki ympäri maailmaa. Se tunnetaan luotettavuudestaan, tarkkuudestaan ja kestävyydestään.

  1. Browning Hi-Power

  Browning Hi-Power on yksi kaikkien aikojen ikonisimmista ja tunnistettavimmista käsiaseista. Se on ollut esillä lukemattomissa elokuvissa ja TV-ohjelmissa, ja se on aseiden harrastajien suosiossa kaikkialla maailmassa. Hi-Powerin suunnitteli ensimmäisen kerran 1900-luvun alussa John Browning, yksi kaikkien aikojen tuotteliaimmista ampuma-aseiden suunnittelijoista. Hi-Power suunniteltiin alun perin armeijaa varten, mutta se sai nopeasti suuren suosion.suosio myös siviilien keskuudessa.

  Hi-Power on puoliautomaattinen pistooli, joka käyttää yksitoimilaukaisinta. Siinä on 9mm Luger -kammio ja lippaan kapasiteetti on 13 patruunaa. Pistooli itsessään on suhteellisen pieni ja kevyt, joten sitä on helppo kantaa mukana. Hi-Powerissa on myös paljastettu vasara, jota monet ampujat suosivat.

  Browning Hi-Power on uskomattoman luotettava käsiase, joka sopii erinomaisesti itsepuolustukseen tai tarkkuusammuntaan. Sitä on helppo käyttää ja huoltaa, ja sen ajaton muotoilu tekee siitä todellisen klassikon.

  Mitkä ovat parhaat käsiaseet naisille?

  Mitkä ovat siis parhaita käsiaseita naisille? On kuitenkin tiettyjä tekijöitä, jotka voidaan ottaa huomioon päätöstä tehtäessä. Ensinnäkin käsiaseen koon tulisi olla sopiva naisen käteen. Toiseksi käsiaseen painon tulisi olla naiselle hallittavissa.

  Kolmanneksi, käsiaseen rekyylien pitäisi olla naiselle hallittavissa. Neljänneksi, käsiaseen tähtäinten pitäisi olla sopivat naisen näkökyvylle. Viidenneksi, käsiaseen liipaisimen vedon pitäisi olla naiselle hallittavissa. Kuudenneksi ja viimeiseksi, kustannukset voivat myös olla tekijä, joka on otettava huomioon, kun valitaan käsiasetta naiselle.

  Kun kaikki nämä tekijät on otettu huomioon, tässä on kolme käsiasetta, jotka saattavat olla harkitsemisen arvoisia parhaita vaihtoehtoja naisille: Smith & Wesson M& P 9 Shield, Glock 19 Gen4 ja Sig Sauer P938.

  Mitkä ovat parhaat 10mm käsiaseet?

  Markkinoilla on useita hienoja 10 mm:n käsiaseita, ja voi olla vaikeaa rajata niitä vain muutamaan. Tässä on viisi parasta saatavilla olevaa 10 mm:n käsiasetta, jotka perustuvat ominaisuuksiin, suorituskykyyn ja arvoon.

  1. Glock 20 on yksi markkinoiden suosituimmista 10 mm:n pistooleista, ja hyvästä syystä. Se on luotettava, tarkka ja helppokäyttöinen.

  2. Smith & Wesson 610 on toinen erinomainen vaihtoehto 10 mm:n käsiaseeksi. Se tunnetaan poikkeuksellisen kestävänä ja luotettavana.

  3. Springfield Armory XD-10 on loistava valinta niille, jotka etsivät laadukasta 10mm-pistoolia. Se tarjoaa erinomaisen tarkkuuden ja luotettavuuden.

  4. Ruger SR1911 on erinomainen 10 mm:n pistooli, joka tarjoaa erinomaista ammattitaitoa ja huomiota yksityiskohtiin.

  5. Sig Sauer P220 pidetään yleisesti yhtenä parhaista 10 mm:n pistooleista. Se on uskomattoman tarkka ja luotettava, ja se sopii täydellisesti itsepuolustukseen tai kilpailuammuntaan.

  Katso myös; 10 faktaa aseista Yhdysvalloissa, jotka yllättävät sinut.

  Mitkä ovat parhaat 9mm käsiaseet?

  Markkinoilla on paljon erilaisia 9 mm:n käsiaseita, ja voi olla vaikea päättää, mikä niistä sopii sinulle. On kuitenkin muutamia, jotka erottuvat joukosta parhaina.

  Ensimmäinen on Glock 19 Tämä käsiase on uskomattoman suosittu sekä ammattilaisten että siviilien keskuudessa, ja hyvästä syystä. Se on tarkka, luotettava ja helppokäyttöinen, joten se on loistava valinta kaikille, jotka etsivät 9 mm:n käsiasetta.

  Toinen hyvä vaihtoehto on Smith &; Wesson M&P9 Tämä käsiase on myös erittäin tarkka ja luotettava, ja sen rakentamisessa on kiinnitetty huomiota ergonomiaan, joten sitä on mukava käyttää myös pitkien ampumakertojen aikana.

  Lopuksi Sig Sauer P226 on toinen erinomainen valinta 9 mm:n käsiaseeksi. Lainvalvontaviranomaiset ja sotilashenkilöstö käyttävät sitä laajalti, joten tiedät, että se soveltuu itsepuolustukseen. Lisäksi sitä on saatavana useina eri malleina, joten voit löytää tarpeisiisi täydellisesti sopivan.

  Riippumatta siitä, minkä 9 mm:n käsiaseen valitset, voit olla varma, että saat laadukkaan aseen, joka palvelee sinua hyvin.

  Mitkä ovat parhaat käsiaseet aloittelijoille?

  On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun valitaan parasta käsiasetta aloittelijoille. Tärkein tekijä on luultavasti sitä käyttävän henkilön kokemustaso. Aloitteleva ampuja tarvitsee erilaisen aseen kuin kokeneempi ampuja.

  Muita huomioon otettavia tekijöitä ovat aseen tyyppi, koko ja paino. Aseen tyyppi on tärkeä huomioon otettava tekijä. Käsiaseita on kolmea päätyyppiä: revolverit, puoliautomaattipistoolit ja kertalaukaisupistoolit. Jokaisella on omat etunsa ja haittansa.

  Esimerkiksi revolverit ovat tyypillisesti luotettavampia kuin puoliautomaattipistoolit, mutta ne voivat olla vaikeampia käyttää aloittelijoille.

  Puoliautomaattipistoolit ovat yleensä helpompia käyttää, mutta ne vaativat enemmän huoltoa kuin revolverit.

  Yksilaukeavat pistoolit ovat yksinkertaisin käsiasetyyppi, mutta ne voivat olla epätarkempia kuin kaksi muuta tyyppiä.

  Aseen koko ja paino ovat myös tärkeitä huomioon otettavia tekijöitä. Suurempi ase voi olla vaikeampi kantaa, mutta sillä on myös enemmän pysäytystehoa. Painavampi ase voi olla vaikeampi hallita, mutta sillä on myös vähemmän rekyyliä.

  Viime kädessä on yksilön asia päättää, mikä koko ja paino sopii hänelle parhaiten. Aloittelijoille ei ole olemassa yhtä "parasta" käsiasetta. Paras käsiase on se, joka sopii parhaiten yksilön tarpeisiin ja mieltymyksiin. Kun saatavilla on niin monia erilaisia tyyppejä, kokoja ja painoja, jokaiselle löytyy varmasti sopiva ase.

  Mitkä ovat parhaat käsiaseet kotipuolustukseen?

  Paras käsiase kotipuolustukseen riippuu monista tekijöistä, kuten asunnon omistajan henkilökohtaisista mieltymyksistä, kodin pohjaratkaisusta ja todennäköisimmin kohdattavasta uhkatyypistä.

  Jotkut kodinomistajat suosivat kotipuolustukseen pientä, helposti kätkettävää käsiasetta, kun taas toiset haluavat suuremman kaliiperin aseen, jolla on enemmän pysäyttävää voimaa. Joihinkin koteihin sopii paremmin pitkä ase, kuten haulikko tai kivääri, kun taas toisissa kodeissa voi olla vaikeampi liikkua isomman aseen kanssa.

  Ja lopuksi, jotkin uhat kohdataan todennäköisemmin nyrkeillä tai veitsillä kuin aseilla, joten kodinomistajien on otettava huomioon omat yksilölliset olosuhteensa, kun he päättävät parhaasta välineestä kodin puolustustarpeisiinsa.

  Mitkä ovat parhaita piilotettuja käsiaseita?

  Sinun on mietittävä, minkä kokoista asetta voit mukavasti kantaa, minkä kaliiperin kanssa tunnet olosi varmaksi ja mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä.

  Markkinoiden suosituimpia piilokannettavia käsiaseita ovat nykyään Glock 19 ja Smith & Wesson M& P Shield. Molemmat näistä aseista ovat suhteellisen pieniä ja kevyitä, joten niitä on helppo kantaa koko päivän. Molemmat ovat myös 9 mm:n kaliiperia, joka on erittäin suosittu kaliiperi itsepuolustukseen.

  Kun valitset itsellesi parasta piilokannettavaa käsiasetta, on tärkeää kokeilla muutamaa eri mallia ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Etsi ase, joka tuntuu hyvältä kädessäsi ja jota on mukava ampua. Varmista sitten, että harjoittelet säännöllisesti, jotta olet itsevarma ja valmistautunut, jos sinun on joskus käytettävä asetta itsepuolustukseen.

  Katso myös; Top 10 törkeää asetta, jotka ovat laillisia Yhdysvalloissa.

  Mikä on paras käsiase?

  Kysymykseen siitä, mikä on paras käsiase, ei ole olemassa lopullista vastausta. Tämä johtuu siitä, että on olemassa useita tekijöitä, jotka on otettava huomioon tätä määrittelyä tehtäessä. Joitakin tekijöitä, jotka on otettava huomioon, ovat käsiaseen käyttötarkoitus, käyttäjän henkilökohtaiset mieltymykset sekä eri käsiaseiden erityispiirteet ja -ominaisuudet. Käyttötarkoituksen osalta jotkutIhmiset saattavat pitää käsiasetta mieluummin itsepuolustukseen, kun taas toiset saattavat haluta sellaisen ammuntaan tai ammuskeluun.

  Paras käsiase henkilölle, joka haluaa käyttää sitä itsepuolustukseen, ei välttämättä ole paras valinta henkilölle, joka haluaa vain ampua maalitauluja. On tärkeää miettiä, miten käsiasetta käytetään ennen ostoa.

  Henkilökohtaiset mieltymykset ovat myös tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon käsiasetta valittaessa. Jotkut ihmiset saattavat suosia revolveria, kun taas toiset puoliautomaattista pistoolia. Markkinoilla on nykyään saatavilla myös monia eri kaliipereja ja kokoja käsiaseita. On tärkeää valita ase, joka tuntuu mukavalta kädessäsi ja jota voit ampua tarkasti.

  Lopuksi, eri käsiaseissa on nykyään monia erilaisia ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Joissakin aseissa on lasertähtäimet, pidennetyt lippaat tai muita erikoisominaisuuksia, joista voi olla hyötyä tarpeidesi mukaan. On tärkeää miettiä, mitä ominaisuuksia haluat käsiaseelta, ennen kuin teet lopullisen ostopäätöksen.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden