Libanon on kiistatta maa, jossa on maailman kauneimpia naisia. Tässä blogikirjoituksessa luemme 15 kauneinta libanonilaista naista. Näyttelijättäristä ja malleista kauneuskuningattariin ja sosiaalisen median tähtiin, nämä naiset saavat sinut varmasti lumoutumaan.

Kukaan ei voi kiistää tätä tosiasiaa; libanonilaiset naiset ovat maailman kauneimpia naisia. He ovat itsetietoisia, he komentavat kauneutta. Libanonilaiset naiset houkuttelevat muita rauhallisuudellaan ja tavalla, jolla he pitävät huolta itsestään. Kyse ei ole pelkästään fyysisestä ulkonäöstä, vaan heidän asenteensa ja tapansa määrittelevät heidät. Armo, viehätysvoima ja luonnollinen tyylikkyys yhdistyvät kaikki yhteenkoko.

Mutta keitä ovat kauneimmat libanonilaiset naiset? Tässä on luettelo 15 kauneimmasta naisesta.

  15. Rita Hayek

  Rita Hayek on libanonilainen malli, näyttelijä ja tv-juontaja. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan libanonilaisissa komediasarjoissa "Bassah w Shatteen" ja "Qadisiya". Rita Hayek on myös aktiivinen hyväntekijä, joka toimii useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa eri puolilla Lähi-itää.

  14. Diala Makki

  Diala Makki on libanonilais-amerikkalainen malli, tv-juontaja ja kauneuskilpailujen voittaja, joka kruunattiin Miss USA:ksi vuonna 2015. Hän on sittemmin juontanut erilaisia ohjelmia arabialaisessa amerikkalaisessa televisiossa.

  Katso myös; Top 10 maailman kuuminta naisuutisankkuria.

  13. Elissa

  Elissa on erittäin suosittu libanonilainen laulaja, joka on toiminut musiikkialalla 2000-luvun alusta lähtien. Hän on voittanut lukuisia palkintoja ja on yksi arabimaailman myydyimmistä artisteista.

  Elissar Zakaria on yksi Libanonin tunnetuimmista laulajista. Luonnollisen kauneutensa ja lahjakkuutensa ansiosta hänestä on tullut yksi Libanonin rakastetuimmista laulajista. Hän on yksi arabimaailman rikkaimmista ja suosituimmista julkkiksista. Elissa on julkaissut seitsemän studioalbumia ja saanut uransa aikana lukuisia palkintoja.

  12. Haifa Wehbe

  Libanonissa syntynyt Haifa Wehbe on yksi menestyneimmistä arabialaisista naislaulajista ja -näyttelijöistä. Hänellä on valtava seuraajakunta sosiaalisessa mediassa, ja häntä pidetään arabimaailman seksisymbolina.

  Katso myös; Top 10 kuuminta arabialaista naislaulajaa.

  11. Sarah Abi Kanaan

  Sarah Abi Kanaan on libanonilainen malli ja kauneuskilpailujen voittaja. Hänet kruunattiin Miss Libanoniksi vuonna 2015 ja on sittemmin tehnyt menestyksekästä malliuraa. Sarah on myös aktiivinen hyväntekijä, joka työskentelee useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa eri puolilla Lähi-itää.

  10. Myriam Fares

  Aloitamme listamme "Kauneimmat libanonilaiset naiset" erittäin lahjakkaalla ja upealla Myriam Faresilla. Tämä libanonilainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä on yksi arabimaailman suosituimmista julkkiksista. Hänen lumoavan äänensä ja upean ulkonäkönsä ansiosta ei ole ihme, että häntä kutsutaan usein "lavan kuningattareksi".

  Katso myös; Top 20 maailman kauneinta naista.

  9. Mona Abou Hamze

  Mona Abou Hamze on kauniimpien libanonilaisnaisten listallamme sijalla 9. Hän on näyttelijä, malli ja tv-juontaja. Hän on näytellyt useissa arabialaisissa ja kansainvälisissä elokuvissa ja tv-ohjelmissa. Mona on myös tunnettu hyväntekijä, joka työskentelee useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen parissa ympäri Lähi-itää.

  Katso myös; Top 10 kuuminta kypsää naista maailmassa.

  8. Annabella Hilal

  Annabella Hilal on libanonilainen malli, näyttelijä ja televisiojuontaja. Hän aloitti uransa mallina teini-iässä ja on sittemmin näytellyt useissa libanonilaisissa elokuvissa ja tv-ohjelmissa. Hilal on myös tunnettu hyväntekijä, joka työskentelee useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa auttaakseen apua tarvitsevia.

  Katso myös; Top 10 kuuminta yli 40-vuotiasta naista.

  7. Nadine Nassib Njeim

  Nadine Njeim on libanonilainen näyttelijä, malli ja kauneuskuningatar. Hän oli Miss Libanon 2004 ja edusti maataan Miss Universum 2005 -kilpailussa. Nadine on esiintynyt myös useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, kuten suositussa saippuaoopperassa Al Hayba.

  Nadine aloitti uransa mallina jo teini-iässä. Hän on sittemmin tehnyt menestyksekkään uran mallin ja näyttelijän ammatissa. Nadine on myös aktiivinen hyväntekijä, joka työskentelee useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen parissa. Hän on yksi seuratuimmista kauniista libanonilaisista naisista Instagramissa yli 15 miljoonalla seuraajallaan.

  6. Rosarita Tawil

  Rosarita Tawil on libanonilainen malli, näyttelijä ja televisiojuontaja. Hän on myös Libanonin tunnetuin humanitaarinen aktivisti; PR-lähettiläänä Tawil auttaa libanonilaisia maahanmuuttajia ympäri maailmaa saamaan yhteyden Libanoniin. Lisäksi Tawil on muotisuunnittelija ja kauneuskilpailujen tittelin haltija, joka kruunattiin Miss Libanoniksi 2008.

  Katso myös; Maailman 10 kuuminta naista 2023.

  5. Gabrielle Bou Rached

  Numero 5 on Gabrielle Bou Rached. 36-vuotias malli on valloittanut arabimaailman myrskyn upealla ulkonäöllään ja kadehdittavalla vartalollaan. Gabrielle on libanonilaista, brasilialaista ja syyrialaista syntyperää, ja hän on todellinen libanonilainen kaunotar. Hän on ollut monien lehtien kansissa ja tehnyt kampanjoita alueen suurimmille tuotemerkeille.

  4. Rina Chibany

  Rina Chibany on libanonilainen malli ja kauneuskuningatar. Hänet kruunattiin Miss Libanoniksi vuonna 2012, ja sen jälkeen hän on edustanut maataan kansainvälisissä missikilpailuissa. Hänen kauneutensa ja viehättävyytensä tekevät hänestä todellisen kansallisen aarteen.

  Katso myös; Top 10 kuuminta tv-vauvaa.

  3. Saly Greige

  Saly Greige on insinööri, malli, tv-juontaja ja Miss Universum Libanon 2014. Hänet tunnetaan parhaiten työstään YK:n hyvän tahdon lähettiläänä, joka käyttää alustaansa levittääkseen tietoisuutta tärkeistä yhteiskunnallisista asioista. Hänen upea ulkonäkönsä ja kadehdittava vartalonsa ovat saaneet hänelle suuren kannattajakunnan sosiaalisessa mediassa.

  Hän on näytellyt useissa libanonilaisissa elokuvissa ja tv-ohjelmissa, ja häntä pidetään yhtenä maan kauneimmista naisista. Saly on tehnyt myös mallintöitä ja ollut esillä suosituissa lehdissä.

  2. Valerie Abou Chacra

  Listan kakkosena on Valerie Abou Chacra, näyttelijä, malli ja tv-persoona, joka on valloittanut arabimaailman myrskyn mukana. Tappajakuviot ja uhkeat lookit ovat tehneet hänestä muotiteollisuudessa varteenotettavan voiman.

  Abou Chacra on syntynyt 15. tammikuuta 1992, ja hänet kruunattiin Miss Libanoniksi 2015.

  1. Cyrine Abdelnour

  Kun ajattelen roolimalliani Cyrine Abdelnouria, ensimmäiset asiat, jotka tulevat mieleeni, ovat hänen menestyksensä, kauneutensa ja päättäväisyytensä. Cyrine Abdelnour on libanonilaissyntyinen menestynyt näyttelijä, malli ja laulaja.

  Cyrine on myös menestynyt liikenainen, jolla on oma kosmetiikka- ja ihonhoitotuotesarja. Ihailen Cyrinessä eniten hänen omistautumistaan alalleen. Hän on todellinen perfektionisti ja antaa aina 100 prosenttia kaikkeen, mitä hän tekee. Olipa hän sitten näyttelemässä, mallintamassa tai laulamassa, Cyrine antaa aina kaikkensa.

  Hän on myös vahva ja itsenäinen nainen, joka on raivannut oman tiensä menestykseen. Pyrin olemaan Cyrinen kaltainen monella tapaa. Toivon menestyväni urallani yhtä hyvin kuin hän. Toivon myös olevani yhtä itsevarma ja itsenäinen kuin hän. Cyrine on todella roolimalli minulle ja monille muille naisille kaikkialla maailmassa.

  Cyrine Abdelnour Cyrine Abdelnour on 45-vuotias nainen, jota pidetään yhtenä Libanonin kauneimmista naisista. Hän on näytellyt useissa elokuvissa ja tv-ohjelmissa ja julkaissut useita albumeita. Cyrine on myös YK:n hyvän tahdon suurlähettiläs ja toimii aktiivisesti useissa hyväntekeväisyyskohteissa.

  Kauneimmat libanonilaiset naiset:

  Kuten näet, Libanonissa asuu maailman kauneimpia ja lahjakkaimpia naisia. Nämä naiset eivät ole vain upeita, vaan he myös vaikuttavat yhteisöihinsä hyväntekeväisyystyönsä kautta.

  Nämä ovat vain muutama monista kauniista libanonilaisista naisista. Niitä on niin paljon enemmän, että oli vaikea rajata niitä vain 10. Pidä siis silmällä näitä ihania naisia tulevaisuudessa.

  Libanon on tunnettu välimerellisestä kauneudestaan, eivätkä sen naiset ole poikkeus. Nämä ovat vain muutama monista kauniista libanonilaisnaisista. Libanonissa on niin paljon muitakin upeita naisia. Alla on mainittu muutamia muita kaunottaria. Näyttelijöistä malleihin, nämä naiset saavat sinut varmasti henkeäsalpaamaan.

  Maya Diab: Maya Diab on libanonilainen laulaja, televisiopersoona ja näyttelijä. Hän on julkaissut kaksi studioalbumia ja esiintynyt useissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa.

  Myriam Klink: Myriam Klink on libanonilainen laulaja, malli ja televisiopersoona. Hän on julkaissut kaksi studioalbumia ja esiintynyt useissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa. Myriam on myös menestynyt liikenainen, jolla on oma koru- ja vaatemallisto.

  Rola El-Halabi: Rola El-Halabi on libanonilainen nyrkkeilijä. Hän on hallitseva WBA:n, WBC:n, IBF:n ja WBO:n kevyen sarjan naisten mestari. Rola on myös

  Rola Saad: Rola Saad on libanonilainen poplaulaja, malli ja tv-juontaja. Hän aloitti uransa mallina 15-vuotiaana ja on sittemmin näytellyt useissa libanonilaisissa elokuvissa ja tv-ohjelmissa. Saad on myös tunnettu hyväntekijä, joka työskentelee useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa auttaakseen apua tarvitsevia.

  Ayah Bdeir: Ayah Bdeir on libanonilais-kanadalainen yrittäjä, keksijä ja interaktiivinen taiteilija. Hän on littleBitsin perustaja ja toimitusjohtaja.

  Joelle Behlok: Joelle Behlok on libanonilaissyntyinen malli ja näyttelijä, joka on esiintynyt lukuisissa muotilehdissä ja kiitotienäytöksissä. Hän on myös näytellyt useissa libanonilaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa.

  Nämä ovat vain muutama monista kauniista libanonilaisista naisista, ja heitä on paljon enemmänkin. Jos siis olet joskus Libanonissa, pidä silmällä näitä ihania naisia.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden