Kun on kyse täydellisen maskotin valinnasta, korkeakoulut, yliopistot, koulut ja ammattilaisjoukkueet päättävät kaikkein erottuvimmista eläimistä tai hahmoista, jotka säteilevät voimaa ja voimaa tiimityöskentelyssä. Maskotin tehtävänä on lämmittää yleisöä ja kulkea ympäri kampusta ja kenttiä samalla kun se osallistuu hauskoihin aktiviteetteihin. Useimmat urheilujoukkueet, olivatpa ne sitten lukio- tai ammattilaisjoukkueita, pitäytyvät yleisissä maskoteissa kutentiikerit, bulldogit, kotkat jne. Mutta muutamat päättivät poiketa kliseisestä polusta ja olla luovia.

Jotkut maskotit ovat osoittautuneet niin kammottaviksi, että ne ovat nykyään tunnetuilla media-alustoilla ja ovat saavuttaneet paljon suosiota ja vihaa. Tässä on 10 maailman pahinta, mutta kummallisen suosittua maskottia, jotka vaihtelevat pelottavasta säälittävään.

  10. Fighting Pickle - Pohjois-Carolinan yliopiston taidekoulu (University of North Carolina School of Arts)

  Tämä maskotti edustaa Pohjois-Carolinan yliopiston taidekoulua ja on naamioitunut, ranskalaisen näköinen kirkkaanvihreä suolakurkku, jolla on sininen baskeri. Hän sai alkunsa, kun opiskelijakunta pyysi suunnitteluryhmältä jonkinlaista edustusta yliopistossa opetettavista taideaineista. Tästä syystä Fighting Pickle pitää kädessään suurta pensseliä ja taputuslautaa, ja hänellä on ylläänPianokuvioinen vyö/tutu. Vielä ei kuitenkaan tiedetä, miksi he päättivät valita suolakurkun edustamaan taidettaan.

  Yliopisto kertoo, että heidän tarkoituksenaan oli saada herra Picklelle ainutlaatuinen ulkonäkö, mutta lopputulos näytti niin oudolta, että se julistettiin epäsovinnaisimmaksi yliopiston maskotiksi nettikilpailussa yhteensä 2800 äänellä. Huonoista arvosteluista huolimatta yliopisto päätti pitää sen maskottinaan tähän päivään asti.

  9. WuShock - Wichitan valtionyliopisto

  WuShock tai lyhyesti Wu on energinen, keltainen, jättimäinen vehnänvarsi Wichitan valtionyliopistosta. Vehnänipuksi useimmat pitävät outona sitä, että hänellä on verkkarit ja kauluspaita, ja hänen kasvonpiirteitään on usein verrattu vihaiseksi Donald Trumpiksi. Hän kutsuu kaikkia opiskelijoita ja joukkuetovereitaan "shokeeraajiksi" (shockers), mikä on myös koulun urheilujoukkueiden nimi. "Shokki" hänen nimessään tarkoittaavehnänkorjuun aikana tapahtuvaan järkyttämiseen, joka on Kansasissa hyvin yleinen käytäntö.

  Perinteisesti shokki oli ennen suurimman osan opiskelijoiden kutsumusammatti. Heidän tiedettiin työskentelevän läheisellä vehnäpellolla silloin, kun he eivät olleet collegessa. Wu on ollut WSU:n ylpeä maskotti vuodesta 1948 lähtien, ja käyttöönoton jälkeen hän saavutti niin suuren suosion, että jopa Jimmy Fallon mainitsi hänet vitsissä eräässä "The Tonight Show" -ohjelman jaksossa.

  8. Artie the Artichoke - Scottsdale Community College (Scottsdale Community College)

  Tämä vihannesten inspiroima maskotti on ollut Scottsdale Community Collegen virallinen maskotti vuodesta 1972, ja kuten nimestä voi päätellä, se on artisokka. Hänen sanotaan näyttävän enemmänkin "lasten sarjakuvalta" kuin joltain, jonka on tarkoitus levittää iloa tai ylpeyttä. Artie heräsi henkiin, kun opiskelijat äänestivät hänet vitsinä vastalauseena sille, että suurin osa koulun budjetista käytettiin urheiluun akateemisten opintojen sijaan. Opiskelijattarkoituksella halusi koulujoukkueen edustuksen olevan "vaisu". Mutta Artiesta, iloisesta vihanneksesta, tuli hyvin pian rakastettava hahmo ja fanien suosikki.

  Huolimatta siitä ilmeisestä ongelmasta, että vihanneksella ei ole mitään tekemistä urheilun kanssa, Artiea vihattiin vain hänen lapsellisen ulkonäkönsä vuoksi. Ihmiset sanovat, että hänen olisi pitänyt sopia paremmin yliopisto-opiskelijoille eikä päiväkodin syntymäpäiväjuhliin. Siitä huolimatta tämä sattumanvaraisen teinikapinan lopputulos sai tilaisuuden tavata kuuluisan amerikkalaisen jalkapallon NFL-pelaajan Patrick Petersonin Arizonan Cardinals-joukkueesta.

  7. Keggy the Keg - Dartmouthin korkeakoulu

  Kuten nimestä voi päätellä, Keggy on oluttynnyri, joka järkyttävällä tavalla hyväksyttiin niinkin arvostetun yliopiston kuin Dartmouthin maskotiksi. Useimmat oppilaitokset ryhtyisivät kaikkiin mahdollisiin toimenpiteisiin lopettaakseen tällaiset kokoontumiset tai tynnyrijuhlat vanhempien huolen minimoimiseksi, mutta Dartmouth väittää hyväksyvänsä tällaisen toiminnan. Keggy on valtava hopeinen tynnyri, jolla on hymyilevät kasvot, ja kun se esiteltiin, kaikki opiskelijat rakastivat sitä. Hän oli kuitenkinkiellettiin pian kotipeleistä sopimattoman käytöksen vuoksi, jota koulujen tai vanhempien luettelointi ei hyväksynyt.

  Hän nousi tuhkasta uudelleen 5 vuotta myöhemmin, ja nyt hän on epävirallinen maskotti, joka esiintyy tapahtumissa, joihin ei osallistu vanhempia tai ulkopuolisia. Keggy tunnustettiin kaikkialla mediassa, muun muassa ESPN:ssä ja Playboy-lehdessä hänestä puhuttiin "jonain typeränä olutjuttuna".

  6. The Fighting Okra - Delta State University (DSTU)

  Fyysisen riidan jälkeen Delta State Universityn virallinen Statesmen-maskotti hyllytettiin väliaikaisesti. Korvaavana maskottina Fighting Okra voitti opiskelijoiden äänestyksen yliopiston epäviralliseksi maskotiksi. Hän on irvistelevän näköinen iso Okra, jolla on tylsät nyrkkeilyhanskat. Opiskelijoiden ja joukkueen pelaajien mielestä Fighting Okra on hurjempi ja pelottavampi kuin heidän Statesmen-maskottinsa ja näyttää paremmalta.Alun perin pesäpallo- ja koripalloilijat päättivät, että heidän väliaikaisen maskotinsa on oltava "ilkeämpi ja vihreämpi".

  Mutta näin tehdessään he saivat aikaan sen, että heidän yliopistonsa tunnettiin yleisimmin sen oudosta Okra-maskottikuvasta, ja he joutuivat monien "huonoimpien maskottien" listoille. Artikkelit eivät kuitenkaan haitanneet heitä, ja he jatkoivat Fighting Okra -maskotinsa tuomista kentälle silloin tällöin.

  5. Stanford Tree - Stanfordin yliopisto

  Stanford on yleisesti tunnettu alueen kauniista punapuista, mikä antoi yliopiston bändille syyn valita puun epäviralliseksi maskotiksi. Stanford Tree esiintyy myös instituutin logona ja on usein esiintynyt urheilutapahtumissa, joissa bändi on mukana vuodesta 1975 lähtien. Christine Hutsonin aiemmin esittelemä puku koostui puusta, jolla oli valtavat silmät jamitä ihmiset sanovat punaiseksi huulipunaksi hänen huulillaan.

  Stanford Treen rooliin suhtaudutaan kuitenkin niin vakavasti, että joka vuosi järjestetään koe-esiintyminen, jossa etsitään, kuka sopii parhaiten hänen kenkiinsä. Jotkut opiskelijat ottavat jopa tehtäväkseen luoda oman Stanford Tree -asunsa ja kulkevat sillä ympäri kampusta koulun suurissa tapahtumissa. Tree sai suurimman osan suosiostaan amerikkalaisten pahimpien maskottien listoilta.

  4. Weezy the Boll Weevil - Arkansasin yliopisto

  Arkansasin yliopiston Weezy, jota usein luullaan avaruusolennoksi, on kukilla ruokaileva boll weevil -hyönteinen. Vihreällä villahiuksisella maskotilla on pelipaita, pitkä roikkuva nenä ja kaksi pitkää antennia. Hänet nähdään usein tukihenkilönsä "Blossomin" kanssa, joka on kukka, jolla hän ruokailee.

  Niin sopimattomalta kuin se kuulostaakin, monet ihmiset odottavat tilaisuutta tai vapaata paikkaa olla Weezy tai Blossom, koska valittu opiskelija saa vastineeksi anteliaan stipendin. Weezyn joukkue "Boll Weevils" oli äskettäin Deseret Newsin mukaan joukkueen hauskin nimi nro 1, ja se oli vuoden 2011 huonoimpien maskottien listalla nro 19.

  3. Battling Bishop - Pohjois-Carolinan Wesleyan-koulu

  North Carolina Wesleyan Collegen Battling Bishop -urheilijoita edustaa piispa, jolla on täyspitkä punainen kaapu ja musta vyötärönauha, ja se on ollut heidän maskottinsa vuodesta 1925 lähtien. Herra piispa sai muodonmuutoksen vuonna 2010, jolloin hänen rohkaiseva hymynsä korvattiin vihaisella otsa kurtussa, joka näytti useimpien opiskelijoiden mielestä liian vakavalta ja ankaralta urheilumaskotiksi.

  Useimmissa tiedotusvälineissä on myös mainittu, että piispa on hyvin outo symboli urheilujoukkueille, joten herra piispa tunnistetaan vain negatiivisissa keskusteluissa. NCWC ei kuitenkaan suostu muuttamaan maskottiaan, sillä koulu on selittänyt, että heillä on tärkeä historia, johon liittyy hevosilla ratsastavia piispoja, mikä innoitti heitä valitsemaan herra piispan.

  2. Speedy the Geoduck - Evergreen State College (Evergreen State College)

  Geoduck on suuri limainen mudassa elävä nilviäinen, jota tavataan Pohjois-Amerikan länsirannikolla, jossa sitä myydään syötäväksi raakana ja joka painaa yli kaksi kiloa. Kun Evergreen State College ensimmäisen kerran suunnitteli Speedyn, se näytti järkyttyneen näköiseltä avaruusolennolta, joka oli pukeutunut taco-kuoreen ja shortseihin. College totesi, että he halusivat maskotin, joka erosi muista tyypillisistä ja aggressiivisista maskoteista, ja niin Speedyedusti heidän olemustaan tai collegen mottoa, joka on olla valmis "kaivamaan syvältä sen eteen, mitä haluaa saavuttaa".

  Vuosien varrella Speedy on saanut monia muodonmuutoksia, "bamboozled pickle taco" -näköisestä "bamboozled pickle taco" -näköisestä hyvin kirjaimellisesti tosielämän näköiseen geoduckiin, joka on leimattu "inhottavaksi", uusimpaan ja rakastetuimpaan maskottiin, joka näyttää lämpimältä lähestyttävältä kilpikonnalta. Speedyä pidetään kuuluisana, ja se on mainittu Time Magazine -lehdessä, Fox Sports -lehdessä, BuzzFeedissä, Huffington Postissa ja monissa muissa medioissa.alustat.

  1. Kuningaskakkuvauva - New Orleans Pelicans

  Tämä maskotti on aiheuttanut väristyksiä niin lapsille kuin aikuisillekin ulkonäkönsä vuoksi, jota on useaan otteeseen kutsuttu "painajaismaiseksi materiaaliksi". King Cake Baby on kruunua kantava, jättikokoinen vauva, jolla on vaipat, jotka eivät sovi, ja jolla on kaulassaan "I Love Baby Cake" -rintalappu. King Cake on perinteisesti donitsin muotoinen kakku, jonka sisälle leipurit kätkivät pienen muovisen vauvan jaKuka tahansa, joka löysi sen kakkupalastaan, sai onnea ja siunausta tai joskus jopa raskauden ennustusta.

  Mutta miten kuningasvauvakakku sopii NBA:n New Orleansin Pelicans-joukkueen tarpeisiin, on kysymys, johon kukaan ei ole pystynyt vastaamaan. Hänet on nimetty lukemattomissa artikkeleissa irvokkaimmaksi ja häiritsevimmäksi maskotiksi. Pierre Pelican on New Orleansin joukkueen virallinen maskotti, mutta kun King Cake Baby esiintyy satunnaisesti lähellä Mardi Gras -festivaalia Yhdysvalloissa, hänen vaikutuksensa järkyttääkaikille koripallokentällä ja sen ulkopuolella.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden