Jokaisessa maassa on oma osuutensa kauniita naisia, eikä Japani ole poikkeus. Japanin kauneusnormit ovat kuitenkin hieman erilaiset. 1970-luvulta lähtien "söpöys" oli noussut haluttavaksi esteettiseksi piirteeksi naisten keskuudessa. Odota siis, että listalla on joitakin söpöjä tyttöjä. Tässä on 10 kauneinta japanilaista naista ja joitakin maailman söpöimmistä tytöistä.

  10. Misaki Ito

  Tämä kaunis japanilainen malli ja näyttelijä on esiintynyt useissa TV-ohjelmissa ja elokuvissa. Hän myös antoi "Miss Nagan" ulkonäön vuonna 2004 ilmestyneessä pelissä "James Bond 007: Kaikki tai ei mitään". Vaikka hän on nyt 39-vuotias, mutta häntä voidaan silti sanoa yhdeksi kauneimmista japanilaisista naisista.

  9. Keiko Kitagawa

  Hänen etunimensä on jotenkin söpö. Tämä japanilainen tyttö on näyttelijä ja entinen malli. Hän oli yksinoikeusmalli "Seventeen" -lehdelle (japanilainen lehti), mutta päätti pian lopettaa mallintyön keskittyäkseen näyttelijänuraansa. Hän on esiintynyt useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, kuten Hollywood-elokuvassa The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006).

  8. Mao Inoue

  Mao on näyttelijä, joka aloitti uransa 5-vuotiaana ja on siitä lähtien työskennellyt monissa pitkäaikaisissa japanilaisissa televisiosarjoissa, erityisesti "Kids War" -ohjelmassa. Tv-sarjoissa työskentelyn ja satunnaisten malliprojektien lisäksi Mao on esiintynyt useissa japanilaisissa elokuvissa. Vuodesta 2006 lähtien hän on työskennellyt yli 10 elokuvassa ja näytellyt pääroolia joissakin niistä.

  7. Aragaki Yui

  Aragaki Yui tunnetaan parhaiten uskomattomasta kauneudestaan ja useista rooleistaan elokuvissa sekä tv-draamoissa. Tämä kaunotar on myös tehnyt ääninäyttelemistä yhdessä animesarjassa, anime-elokuvassa ja videopelissä. Sen lisäksi, että Yui on tunnustettu näyttelijä, hän on myös malli, laulaja ja satunnainen radiojuontaja.

  6. Honda Tsubasa

  Honda on jälleen yksi näyttelijäksi muuttunut malli. Hän debytoi yksinoikeusmallina "Seventeen"-lehdessä vuonna 2006. Vuonna 2007 hän päätti vaihtaa lehteä, ja hänestä tuli Love Berryn yksinoikeusmalli. Vuonna 2010 hän vaihtoi jälleen työskentelemään Non-no:lle. Hän on esiintynyt useissa tv-ohjelmissa, elokuvissa, musiikkivideoissa ja mainoksissa. Mutta syy, miksi hän päätyi tälle listalle, on hänen ulkonäkönsä,Meidän mielestämme hän on yksi kauneimmista japanilaisista naisista.

  5. Nozomi Sasaki

  Nozomi on japanilainen glamourmalli ja entinen ammattimuotimalli. Hän aloitti mallintamisen 14-vuotiaana. Hän teki mallintöitä pääasiassa muoti-/kosmetiikkamainoksia varten. Malliuransa myöhempinä vuosina hän oli Pinky-lehden esillä oleva malli ja avustajana.

  Kuten monilla muillakin tämän listan henkilöillä, hänellä on joitakin näyttelijän rooleja elokuvissa ja televisio-ohjelmissa. Mutta tämän naisen vaikuttavin ominaisuus on hänen ulkonäkönsä, hän on hämmästyttävän kaunis, ja häntä voidaan jopa pitää kauneimpana naisena, ei vain Japanissa vaan koko maailmassa.

  4. Masami Nagasawa

  Masami Nagasawa on erittäin lahjakas ja suosittu japanilainen näyttelijätär, joka on työskennellyt useissa menestyksekkäissä japanilaisissa elokuvissa. Vaikka hymy sulattaa miljoonien sydämet, tämä kaunotar ei seiso pelkän ulkonäön takana. Hän on saanut useita palkintoja erinomaisesta näyttelemisestä elokuvissa. Kauniin ulkomuodon takana on todellista lahjakkuutta.

  3. Mikie Hara

  Emme löytäneet tästä kauniista naisesta paljon muuta tietoa kuin sen, että hän on japanilainen gravyyri-idoli ja näyttelijä. Koska listan aiheena on puhua kauniista naisista, niin tehdään niin. Mikie Hara on epäilemättä yksi Japanin kuumimmista naisista, mutta nuo söpöt kasvot, jotka voivat sulattaa kovimmatkin miehet, vain lisäävät yleistä viehättävyyttä. Mikie on kolmanneksi kaunein japanilainenlistamme kaunein nainen, mutta sinun mielestäsi hän saattaa hyvinkin olla tämän listan kaunein nainen, ja se on täysin okei.

  2. Kyoko Fukada

  Usein lempinimellä Fukakyon kutsuttu japanilainen kaunotar on menestynyt näyttelijä sekä lahjakas laulaja. Hän voitti parhaan naispääosan palkinnon Yokohaman elokuvajuhlilla Kamikaze Girls -elokuvasta. Hän on esiintynyt monissa elokuvissa ja julkaissut useita albumeita. Mutta ennen kaikkea hän on poikkeuksellisen kaunis nainen. Itse asiassa hän on yksi maailman kauneimmista naisista.

  1. Ayumi Hamasaki

  Ayumi Hamasaki on yksi suosituimmista ja menestyneimmistä japanilaisista laulajista ja levy-artisteista. Koko uransa ajan hän on kirjoittanut kaikki sanoituksensa, tuottanut ja joskus myös säveltänyt musiikkinsa. Yli 83 miljoonalla maailmanlaajuisesti myydyllä levyllään hän on yksi Kaakkois-Aasian menestyneimmistä laulajista.

  Usein Japanin Madonnaksi kutsuttu Ayumi ei ainoastaan päihitä lahjakkuudellaan useita sukupolvensa naislaulajia, vaan myös ylittää kauneudellaan useimmat mallit. Häntä on kutsuttu muoti-ikoniksi, trendien asettajaksi ja usein listattu "muodikkaimmaksi naisartistiksi". Ayumi Hamasaki, jolla on kreikkalaisen jumalattaren ulkomuoto, on kaunein japanilainen nainen.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden