Brittien invaasio Hollywoodiin on tuonut mukanaan paitsi lahjakkuutta myös kauneutta. Ja kun he ovat kerran päässeet studioille, Hollywood ei halua päästää heitä enää koskaan menemään. Heidän kuumuutensa ja lahjakkuutensa takaavat heille palkintoja, valtavia palkkashekkejä ja pitkät menestyksekkäät urat valkokankailla. Sen lisäksi, että kuulemme kauniin brittiläisen aksentin, saamme myös nähdä kauniita naisia suurimmissa blockbuster-elokuvissa. Nämä naiset ovatkymmenen kuuminta brittiläistä näyttelijätärtä Hollywoodin valkokankailla.

  10. Michelle Ryan

  Michelle Ryan tunnetaan ennen kaikkea pääosasta NBC:n draamasarjassa Bionic Woman, joka esitettiin vuonna 2007. 32-vuotias, kaunis näyttelijä on kotoisin Suur-Lontoosta Englannista. Hänen muita roolejaan ovat BBC:n draama EastEnders, Jekyll, Mister Eleven ja No Ordinary Trifle. Hän on esiintynyt myös useissa elokuvissa, kuten Huge, 4.3.2.1., Merlin, I Want Candy, Doctor Who ja Mansfield Park. Hän on näytellyt näyttämöllä muun muassa elokuvissaThe Talented Mr. Ripley. Jos luulet, ettei hän ole seksikäs, muista, että FHM-mieslehden lukijat äänestivät hänet aikoinaan saippuan seksikkäimmäksi näyttelijäksi.

  9. Rebecca Hall

  Rebecca syntyi Lontoossa. Useiden Englannissa tehtyjen tuotantojen jälkeen hän murtautui Hollywoodiin vuonna 2008 elokuvalla Vicky Cristina Barcelona, josta hän sai Golden Globe -ehdokkuuden. Hänen komeutensa ja uskomattoman lahjakkuutensa ansiosta hän sai merkittäviä rooleja muun muassa elokuvissa Frost/Nixon, Herääminen, Christine, Closed Circuit ja Transcendence. Hän on esiintynyt myös suurissa elokuvissa, kuten Iron Man 3, Kaupunki (The Town) ja Tumbledown.Vuonna 2010 hänet äänestettiin 7. seksikkäimmäksi brittinäyttelijäksi alle 30. Vaikka hän on nyt 34-vuotias, hänen seksikkyytensä on yhä tallella, ja hän voisi helposti hiipiä takaisin ja hallita "kuumimpien brittinäyttelijöiden" listaa.

  8. Katie McGrath

  Katie McGrath on kotoisin Irlannista ja aloitti toimittajana. Kun häntä neuvottiin kokeilemaan näyttelemistä ja hän lähetti valokuviaan agentteihin, hänen kauneutensa huomattiin heti. Hän näytteli monissa irlantilaisissa tv-, elokuva- ja teatterituotannoissa. Hollywoodin menestyksen hän löysi NBC:n draamasarjassa Dracula ja roolin elokuvassa Jurassic World. Katie on myös Slasher-sarjan päänäyttelijä.Hän on kahdeksannella sijalla Hollywoodin kuumimpien brittinäyttelijöiden joukossa.

  Katso myös luettelo 10 kauneimmasta irlantilaisnaisesta.

  7. Emilia Clarke

  Ennen kuin puhumme hänen kaupallisesta ja valkokangasmenestyksestään, mainittakoon vielä, että hänet nimettiin Esquire's Sexiest Woman Alive -lehdessä vuonna 2015 ja Askmen lukijat äänestivät hänet maailman halutuimmaksi naiseksi vuonna 2021. Hänet nimettiin yhdeksi kauneimmista naisista 2021. Emilia Clarke on yksi maailman tunnetuimmista kasvoista johtuen roolistaan Daenerys Targaryen Game of Thrones -sarjassa, jonkarooli ei ole ainoastaan antanut hänelle mainetta, vaan tehnyt hänestä myös hyvin rikkaan, sillä hänen 1,1 miljoonan dollarin episodipalkkansa mukaan. Hän on myös näytellyt useissa elokuvissa, kuten Terminator Genisys, Me Before You, Don Hemingway ja Broadway-näytelmä Breakfast at Tiffany's.

  6. Felicity Jones

  Kaunis ja rauhallisen näköinen Felicity Jones on kotoisin Birminghamista, Englannista. Hänet tunnetaan ennen kaikkea pääosasta elokuvassa The Theory of Everything, josta hän oli ehdolla Oscar-, Golden Globe- ja Bafta-palkinnon saajaksi. Hänen muita töitään ovat muun muassa kaupallinen menestys Star Wars -spinoff Rogue One, The Amazing Spider-Man 2, Like Crazy ja Chalet Girl. Kauneutensa ansiosta hän on työskennellyt muun muassa elokuvassa Thekasvot useita tuotteita, kuten Burberry ja Doice & Gabbana. Epäilemättä hän on yksi kuumimmista brittiläinen näyttelijätär Hollywoodissa.

  5. Emily Blunt

  Emily syntyi Wandsworthissa Lontoossa ja aloitti näyttelemisen jo kouluaikana. Hänet tunnetaan muun muassa elokuvista Nuori Victoria, jossa hän näyttelee kuningatar Victoriaa, The Huntsman: Talvisota, Lohen kalastus Jemenissä, Gideonin tytär ja Paholainen pukeutuu Pradaan. Hänen lahjakkuutensa ja kauneutensa valloitti Hollywoodin, ja nyt hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus avioliittonsa kautta näyttelijä John Krasinskin kanssa. Emily onei ole vain näyttelijä, vaan hän osaa myös laulaa hyvin, kuten nähtiin musikaalielokuvassa Into the woods.

  4. Keira Knightley

  Hänet tunnetaan "Elizabeth Swannin" roolista Karibian merirosvot -elokuvasarjassa, kauniina naisena, jonka kaikki haluavat. Niin kauniina, että edes Johnny Deppin esittämä "Jack Sparrow" ei voi saada häntä. Tässä Hollywood tekee oikein, kun se valitsee täydellisen näköisen henkilön täydelliseen rooliin. Eikä kyse ole vain ulkonäöstä, vaan myös lahjakkuudesta, sillä hän on ollut kaksi kertaa ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi.Hän on syntynyt Lontoossa englantilaisen isän ja skotlantilais-walesilaisen äidin lapsena. Hänet tunnetaan muun muassa elokuvista The Imitation Game, Pride & Prejudice, Anna Karenina, The Duchess ja monet muut.

  3. Thandie Newton

  Kun puhutaan siitä, että ei ikääntyisi tai ikääntyisi kauniisti, puhutaan Thandie Newtonista. 44-vuotiaana hänen kauneutensa ei lopu koskaan. Hän on syntynyt Lontoossa englantilaisen isän ja zimbabwelaisen äidin lapsena, ja hänen kohdallaan erilaiset geenit ovat kohdanneet ja synnyttäneet kauniin tuotteen. Hänet tunnetaan muun muassa elokuvista Mission: Impossible II, Crash, The Pursuit of Happyness, Norbit, Good Deeds ja tv-sarjoista Rogue jaHän on kolmannella sijalla kuumimpien brittinäyttelijöiden joukossa.

  2. Kate Beckinsale

  Tässä on nyt Britannian kaunis lahja Hollywoodille. 43-vuotiaan Kate Beckinsalen kauneus on näkynyt valkokankaillamme jo yli 20 vuoden ajan, emmekä koskaan kyllästy siihen. Lontoossa syntynyt ja kasvanut Kate Beckinsale aloitti kotimaassaan muutamissa suurissa tuotannoissa, mutta päätti valloittaa Hollywoodin 1990-luvun lopulla. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Pear Harbor, Underworld, Van Helsing, Whiteout, Contraband ja TotalRecall. Kauneudestaan huolimatta hän ei pelkää ottaa kovia rooleja, ja hän on nähnyt näyttelevänsä monia toimintahahmoja.

  Katso myös: Luettelo maailman kauneimmista naisista vuonna 2022.

  1. Emma Watson

  Emma Watson on näyttelijä, malli ja aktivisti. Hänet tunnetaan Harry Potter -elokuvasarjan Hermione Grangerin roolista. Vaikka hän on syntynyt Pariisissa, Ranskassa, hän on kasvanut ja asunut suurimman osan elämästään Britanniassa. Hänen vanhempansa ovat englantilaisia lakimiehiä. Emma ei ole vain kaunotar, vaan hänellä on myös älyä, sillä hän saavutti GCSE-tutkinnossaan As:n. Hän opiskelee tällä hetkellä Brownin yliopistossa ja Worcester Collegessa,Vuonna 2014 hänet nimitettiin YK:n naisten hyvän tahdon lähettilääksi edistämään sukupuolten tasa-arvoa. Watson on myös yksi maailman kauneimmista tytöistä.

  Harry Potterin lisäksi hän on näytellyt muun muassa elokuvissa The Perks of Being a Wallflowe ,The Bling RingI ja monissa muissa. 26-vuotiaana hänen kauneutensa tulee varmasti koristamaan valkokankaita vielä monta vuotta. Hän on "Hollywoodin kuumimpien brittinäyttelijöiden" listan kärjessä.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden