Terveys ja kunto ovat olleet pitkään suosittuja aiheita, mutta viime vuosina naiskuntomallien nousu on tuonut uudenlaista ihailua vahvoille ja hyväkuntoisille naisille. Esteettisesti miellyttävään vartaloon pyrkivät ovat ansainneet "fitnessmallin" tittelin, ja heitä näkee yhä useammin lehtien kansissa, mainoksissa ja sosiaalisessa mediassa. Kun katsomme eteenpäin vuoteen 2023,Tässä on 10 kuuminta naiskuntomallia, jotka inspiroivat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Heidän uskomattomasta vartalostaan ja omistautumisestaan alalleen nämä naiset ovat varmasti ensi vuoden suurimpia tähtiä fitness-maailmassa.

  Top 10 kuuminta naiskuntomallia vuodelle 2023:

  10. Candice Keene

  Candice Keene on yksi maailman johtavista naispuolisista fitness-malleista. Hän on koristanut Fitness Rx:n, Women's Healthin ja Muscle & Fitness Hersin kaltaisten lehtien kansia. Candice on myös esiintynyt suurten tuotemerkkien, kuten Niken, Adidaksen ja Under Armourin kampanjoissa.

  Candice tunnetaan upeasta vartalostaan ja omistautumisestaan terveydelle ja kuntoilulle. Hän on sertifioitu personal trainer ja ravitsemusvalmentaja, ja hän on myös luonut oman linjansa treenivälineitä ja lisäravinteita. Candice inspiroi naisia ympäri maailmaa, jotka haluavat olla kunnossa ja terveitä.

  Vuodesta 2022 Candice Keenen nettovarallisuudeksi on arvioitu 1 miljoona dollaria. Katso myös; Maailman 10 kauneinta naista 2023.

  9. Jamie Eason

  Jamie Eason on entinen fitness-malli ja tällä hetkellä terveys- ja hyvinvointivalmentaja. Hänet tunnetaan työstään fitness-mallina ja Bodybuilding.comin tiedottajana. Lisäksi hän on entinen NFL-huutosakin cheerleader ja World's Fittest Model -kilpailun voittaja....

  Eason syntyi Austinissa, Teksasissa. Hän aloitti mallintamisen voitettuaan teini-ikäisenä useita paikallisia kauneuskilpailuja. Hänen ensimmäinen suuri läpimurtonsa tuli, kun hänet valittiin yhdeksi malleista Playboy-lehden vuoden 2001 Playmate of the Year -kalenteriin. Kalenterissa esiintymisen jälkeen Eason alkoi saada lisää mallityötä ja pian hänestä tuli yksi alan kysytyimmistä fitness-malleista.

  Mallina toimimisen lisäksi Eason on myös ansioitunut kirjailija. Eason on kirjoittanut useita terveys- ja kuntoilukirjoja, muun muassa kirjan "Live Fit: 12 Weeks to Your Best Self." Hän on lanseerannut oman sarjan treenidvd:itä, joita on myyty maailmanlaajuisesti yli miljoona kappaletta.

  Eason asuu tällä hetkellä Austinissa, Texasissa miehensä ja kahden lapsensa kanssa. Seuraa häntä Instagramissa. Vuodesta 2022 lähtien Jamie Easonin nettovarallisuudeksi arvioidaan 15 miljoonaa dollaria.

  9. Katie Crewe

  Katie Crewe on kanadalainen fitness-malli, personal trainer ja ravitsemusvalmentaja. Hän on myös kirjailija, ja hän on ollut esillä useissa lehdissä ja verkkojulkaisuissa. Katie tunnetaan vahvasta työmoraalistaan, omistautumisestaan ja hämmästyttävistä tuloksistaan.

  Katso myös; Top 10 kauneinta kanadalaista naista.

  Katie aloitti kuntoilumatkansa oltuaan lapsena ylipainoinen. Hän kamppaili vuosikausia kehonkuvaan ja itsetuntoon liittyvien ongelmien kanssa. Kovalla työllä ja päättäväisyydellä Katie sai kuitenkin kehonsa ja elämänsä muuttumaan. Nykyään hän on menestyvä fitness-malli ja personal trainer, joka auttaa muita saavuttamaan terveys- ja kuntotavoitteensa.

  Jos etsit inspiraatiota kuntoiluun, katso Katie Creweä pidemmälle. Tämä kovanaama todistaa, että kaikki on mahdollista omistautumisella ja kovalla työllä. Tutustu hänen verkkosivuihinsa tai seuraa häntä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisätietoja hänen tarinastaan ja vinkkejä terveelliseen elämäntapaan.

  Vuodesta 2022 Katie Crewen nettovarallisuudeksi arvioidaan 5 miljoonaa dollaria.

  8. Jena Frumes

  Jena Frumes on suosittu fitnessmalli, jolla on Instagramissa yli 4,8 miljoonaa seuraajaa. Hänet tunnetaan kiinteästä vartalostaan ja hän julkaisee usein treenivideoita ja kuvia terveellisistä aterioistaan. Vuodesta 2022 lähtien Jena Frumesin nettovarallisuudeksi on arvioitu 3 miljoonaa dollaria.

  Jena on kotoisin San Diegosta, Kaliforniasta, ja asuu nykyään Los Angelesissa. Hän on työskennellyt muun muassa Niken, Lululemonin ja Adidaksen kanssa. Fitnessmallin lisäksi Jena on myös sertifioitu personal trainer.

  Katso myös; Top 10 kauneinta amerikkalaista naista.

  7. Anita Herbert

  Anita Herbert on unkarilainen fitness-malli, personal trainer ja verkkovalmentaja, joka tunnetaan parhaiten kiinteästä vartalostaan ja inspiroivasta läsnäolostaan sosiaalisessa mediassa.

  Herbert aloitti kuntoilumatkansa vuonna 2011 oltuaan tyytymätön painoonsa ja ulkonäköönsä. Hän laihdutti 30 kiloa (14 kg) ja muutti kehoaan ruokavalion ja liikunnan avulla. Nähtyään hämmästyttävät muutokset omassa kehossaan hän päätti ryhtyä henkilökohtaiseksi valmentajaksi ja auttaa muita saavuttamaan kuntotavoitteensa.

  Henkilökohtaisen valmentajan lisäksi Herbert on myös verkkovalmentaja. Hän tarjoaa räätälöityjä harjoitus- ja ravitsemussuunnitelmia, joiden avulla hänen asiakkaansa saavuttavat haluamansa tulokset. Hänen asiakkaansa vaihtelevat tavallisista ihmisistä, jotka haluavat päästä kuntoon, ammattiurheilijoihin, jotka tarvitsevat lisäetua voittaakseen kilpailuja.

  Riippumatta siitä, kenen kanssa hän työskentelee, Herbertin tavoite on aina sama: auttaa heitä saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja tuntemaan itsensä varmaksi omassa nahassaan. Vuonna 2022 Anita Herbertin nettovarallisuudeksi arvioidaan 1,5-10 miljoonaa dollaria.

  Katso myös; Top 10 kauneinta unkarilaista naista.

  6. Valentina Lequeux

  Valentine Lequeux on kuuma fitnessmalli ja sosiaalisen median tähti. Hänellä on yli 1,8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, jossa hän jakaa usein kuvia ja videoita treenirutiineistaan ja terveellisistä aterioistaan.

  Lequeux on myös suosittu YouTube-persoona, jolla on yli 300 000 tilaajaa. Hän lataa usein treenivideoita ja vlogeja arjestaan. Sen lisäksi, että Lequeux on fitnessmalli ja sosiaalisen median tähti, hän on myös pätevä personal trainer. Vuodesta 2022 Valentina Lequeux'n nettovarallisuudeksi on arvioitu miljoona dollaria.

  Katso myös; Top 20 kuuminta naista maailmassa.

  5. Krissy Cela

  Krissy Cela on albanialainen fitness-malli, Instagram-sensaatio ja personal trainer. Hän on yksi maailman suosituimmista fitness-malleista, jolla on yli 3,1 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Krissy on ollut esillä muun muassa Women's Health, Shape ja Muscle & Fitness Hers -lehdissä.

  Krissy on tunnettu mahtavista vatsalihaksistaan ja takamuksestaan. Hän julkaisee usein treenivideoita ja -kuvia Instagram-tilillään motivoidakseen seuraajiaan. Krissy on myös sertifioitu personal trainer ja ravitsemusvalmentaja. Fitnessmallina toimimisen lisäksi Krissy on myös yrittäjä. Hänellä on oma fitness-vaatemallisto nimeltä Tone It Up Apparel.

  Krissy on inspiraatio monille naisille, jotka haluavat olla kunnossa ja terveitä. Hän todistaa, että sinulla voi olla upea vartalo olematta laiha. Vuodesta 2022 Krissy Celan arvioitu nettovarallisuus on noin 5 miljoonaa dollaria.

  Katso myös; Top 10 kuuminta albanialaista naista.

  4. Stephanie Sanzo

  Stephanie Sanzo on ranskalainen fitnessmalli ja sosiaalisen median tähti. Hänellä on yli 2,6 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, jossa hän julkaisee säännöllisesti kuvia ja videoita treeneistään, terveellisistä aterioistaan ja matkoistaan.

  Sanzo on ollut mallina teini-ikäisestä lähtien, ja hän on ollut muun muassa Women's Health-, Muscle & Fitness Hers- ja Shape -lehtien kansissa. Menestyneen mallin lisäksi hän on myös sertifioitu personal trainer ja ravitsemusterapeutti.

  Jos etsit treeni-inspiraatiota tai vain silmänruokaa, muista seurata Stephanie Sanzoa Instagramissa! Vuonna 2022 Stephanie Sanzon nettovarallisuudeksi on arvioitu 5 miljoonaa dollaria.

  Katso myös; Top 10 kauneinta naista Ranskasta.

  3. Kayla Itsines

  Kayla Itsines on yksi maailman suosituimmista fitnessmalleista. Hänellä on Instagramissa yli 15,3 miljoonaa seuraajaa ja hänet tunnetaan Bikini Body Guide -ohjelmastaan. Kayla Itsines on kotoisin Australiasta ja on 31-vuotias. Kayla Itsinesin arvioitu nettovarallisuus vuoden 2022 lopussa on 70 miljoonaa dollaria.

  Kayla Itsines on australialainen personal trainer ja Bikini Body Guides (BBG) -ohjelman ja SWEAT-sovelluksen luoja. Itsines tunnetaan HIIT-harjoituksistaan (high-intensity interval training), jotka ovat saavuttaneet suosiota sosiaalisen median alustoillaan ja BBG-ohjelmassaan. Itsines on myös kirjoittanut useita kuntoilua ja terveyttä käsitteleviä kirjoja, muun muassa "The Bikini Body 28-Day Healthy Eating & Lifestyle Guide".ja "Sweat with Kayla".

  Katso myös; Top 20 kauneinta australialaista naista.

  2. Anllela Sagra

  Anllela Sagra on kolumbialainen fitness-malli, valmentaja ja sosiaalisen median tähti. Hänellä on yli 16 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja hän on yksi maailman seuratuimmista naispuolisista fitness-malleista. Hän on myös suosittu YouTuber, jolla on yli miljoona tilaajaa.

  Sagra aloitti uransa muotimallina, mutta hän siirtyi pian fitness-mallinnukseen tajuttuaan, että hän oli intohimoisempi terveyttä ja kuntoa kohtaan. Hän on sittemmin esiintynyt lukuisissa lehdissä ja verkkojulkaisuissa, kuten Women's Health, Shape ja Muscle & Fitness Hers.

  Mallin työnsä lisäksi Sagra on myös sertifioitu personal trainer ja ravitsemusvalmentaja. Hän on julkaissut useita harjoitusohjelmia ja e-kirjoja, ja hän jakaa usein vinkkejä ja neuvoja sosiaalisen median kanavissaan. Vuoden 2022 loppuun mennessä Anllela Sagran nettovarallisuudeksi arvioidaan 5 miljoonaa dollaria.

  Katso myös; Top 10 kauneinta kolumbialaista naista.

  1. Sommer Ray

  Sommer Ray on yksi maailman suosituimmista fitness-malleista. Hänellä on Instagramissa yli 26,3 miljoonaa seuraajaa ja hänet tunnetaan uskomattomasta vartalostaan. Vuoden 2022 loppuun mennessä Sommer Rayn nettovarallisuudeksi arvioidaan 8 miljoonaa dollaria.

  Sommer aloitti uransa bikinimallina ja nousi nopeasti kuuluisuuteen upean vartalonsa ansiosta. Sittemmin hän on siirtynyt fitness-maailmaan, ja hänestä on tullut inspiraatio monille naisille, jotka haluavat päästä kuntoon.

  Sommer suhtautuu erittäin intohimoisesti kuntoiluun ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja. Hän julkaisee säännöllisesti treenivideoita ja terveellisiä reseptejä sosiaalisen median kanavissaan, jotta hänen faninsa voivat pysyä motivoituneina ja seurata omia kuntoilutavoitteitaan.

  Etsitpä sitten treeni-ideoita tai haluat vain ihastella upeaa naista, Sommer Rayta kannattaa ehdottomasti seurata!

  Kuinka monta kaloria naispuoliset fitness-mallit syövät

  Naispuoliset fitness-mallit syövät tyypillisesti 1 200-1 500 kaloria päivässä, koska heidän on pidettävä kehon rasvaprosentti alhaisena, mutta heillä on silti oltava riittävästi energiaa intensiiviseen harjoitteluunsa. Tarkka kalorimäärä riippuu heidän yksilöllisistä tavoitteistaan ja aineenvaihdunnastaan.

  Useimmat naispuoliset fitness-mallit keskittyvät syömään puhdasta, täysravintoa sisältävää ruokaa, joka on täynnä ravintoaineita. He välttävät prosessoituja ruokia ja sokeripitoisia juomia, sillä ne voivat sabotoida laihdutuspyrkimyksiä. Heidän ateriansa sisältävät yleensä runsaasti proteiinia ja terveellisiä rasvoja, jotka auttavat pitämään heidät tyytyväisinä pitkin päivää. Heidän suosikkiruokiinsa kuuluu vähärasvaista lihaa, kalaa, vihanneksia, hedelmiä, pähkinöitä ja siemeniä.

  Katso myös; Top 10 kauneinta ja kuuluisinta muotimallia.

  Kuinka paljon naispuoliset fitness-mallit tekevät

  Maailman parhaat naiskuntomallit ansaitsevat hyvin tekemällä sitä, mitä he rakastavat. Kuntomallinnus on erittäin kilpailtu ala, ja eniten rahaa tienaavat naiset ovat yleensä niitä, jotka ovat omistautuneet ammattitaidolleen kaikkein eniten.

  Vaikka fitnessmalleille ei olekaan määriteltyä palkkaa, huipputyöläiset voivat ansaita reilusti yli kuusinumeroisia summia vuodessa. Tähän sisältyvät sponsoroinnista, henkilökohtaisista esiintymisistä ja tuotemyynnistä saadut rahat. Mitä menestyneempi fitnessmalli on, sitä enemmän mahdollisuuksia hänellä on ansaita rahaa.

  Kuntomallialalla vasta aloittaneiden on tärkeää muistaa, että menestyminen vaatii aikaa ja kovaa työtä. Hyvän toimeentulon saaminen kuntomallina vaatii omistautumista harjoittelulleen ja ruokavalio-ohjelmalleen sekä halua markkinoida itseään tehokkaasti. Sitkeydellä ja lahjakkuudella kuka tahansa nainen voi menestyä kuntomallina ja ansaita hyvät tulot.

  Katso myös; Maailman 10 parhaiten palkattua naismallia.

  Vuoden 2022 lopussa parhaiden huippukuntomallien nettovarallisuus.

  1. Sommer Rayn nettovarallisuudeksi arvioidaan 8 miljoonaa dollaria.
  2. Anllela Sagran nettovarallisuudeksi arvioidaan 5 miljoonaa dollaria.
  3. Kayla Itsinesin arvioitu nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria.
  4. Stephanie Sanzon nettovarallisuudeksi arvioidaan 5 miljoonaa dollaria.
  5. Krissy Celan arvioitu nettovarallisuus on noin 5 miljoonaa dollaria.
  6. Valentina Lequeux'n nettovarallisuudeksi arvioidaan 1 miljoona dollaria.
  7. Anita Herbertin nettovarallisuudeksi arvioidaan 1,5-10 miljoonaa dollaria.
  8. Jena Frumesin nettovarallisuudeksi arvioidaan 3 miljoonaa dollaria.
  9. Katie Crewen nettovarallisuudeksi arvioidaan 40 miljoonaa dollaria.
  10. Jamie Easonin nettovarallisuudeksi arvioidaan 15 miljoonaa dollaria.
  11. Candice Keenen nettovarallisuudeksi arvioidaan 1 miljoona dollaria.

  Kuinka paljon naispuoliset fitness-mallit painavat

  Kun on kyse siitä, kuinka paljon naispuoliset fitness-mallit painavat, lukujen vaihteluväli on suuri. Jotkut mallit ovat hyvin laihoja, kun taas toiset ovat lihaksikkaampia. Ja vaikka jotkut saattavat ajatella, että kaikki fitness-mallit ovat laihoja, näin ei aina ole.

  Jotkut hoikimmista fitness-malleista saattavat painaa vain 110 kiloa. Mutta toisessa ääripäässä on hyväkuntoisia naisia, jotka painavat 175 kiloa tai enemmän. Kun on kyse siitä, kuinka paljon naispuoliset fitness-mallit painavat, ei ole olemassa yhtä ja samaa vastausta.

  Tärkeintä on, että löydät painon, joka sopii sinulle ja auttaa sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi. Jos yrität laihtua, tavoittele painoa, joka on alemmalla alueella. Jos taas haluat lisätä lihaksia, tavoittele painoa, joka on ylemmällä alueella.

  Olipa tavoitteesi mikä tahansa, muista, että on tärkeää keskittyä siihen, että olet terve ja tyytyväinen kehoosi - ei siihen, mitä vaaka näyttää.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden