Hait, tiikerit, leijonat, käärmeet ja anakondat ovat hyvin vaarallisia, mutta ovatko ne kaikkein vaarallisimpia? Ei, maapallolla on vaarallisempia ja myrkyllisempiä lajeja, jotka voivat tappaa sinut muutamassa minuutissa. Ja ne tappavat satoja ja jopa tuhansia ihmisiä joka vuosi ympäri maailmaa. Seuraavassa on esitelty joitakin maailman vaarallisimpia eläimiä. Ja sinun pitäisi aina pitää mielessä, että pysyt kaukana näistä tappavimmista eläimistä.olentoja selviytymisesi vuoksi.

  Top 10 maailman tappavinta olentoa:

  10. Ruutumeduusa

  Tätä merieläintä pidetään National Oceanic and Atmospheric Administrationin mukaan maailman myrkyllisimpänä (meri)eläimenä. Laatikkomeduusaa tavataan yleensä kellumassa Indo-Tyynenmeren valtameressä. Ne kelluvat noin 5 mailin tuntinopeudella. Tämä merieläin on läpinäkyvä ja lähes näkymätön. Laatikkomeduusa sisältää 15 lonkeroa kuutiomaisen kehyksensä kulmissa jaKukin niistä kasvaa jopa 3,5 metriä pitkäksi. Ja niissä on tuhansia pistosoluja, mutta erittäin tappavia myrkkyjä, jotka hyökkäävät suoraan sydämeen, hermostoon ja ihosoluihin. Olento on niin tappava. Jos se ruiskuttaa myrkkyä kehoosi, kuolet todennäköisesti ennen sairaalaan pääsyä. Ja jos olet onnekas, kärsit kovista kivuista viikkoja.

  9. Intialainen sahalaitakyykäärme

  Tappavin olento nimeltään Intian kyy tai sahalaitainen kyy. Vaikka 10 käärmettä keräisi myrkkyä, ne eivät voi ylläpitää Intian sahalaitaisen kyykäärmeen tasoa. Intian kyy on yksi Intian käärmeenpurematapausten suurimmista tekijöistä, koska ne selviytyvät joillakin Intian tiheimmin asutuilla alueilla. Käärme on enimmäkseen aktiivinen yöllä, ja se tekee siitä vaarallisemman, koska se voi olla vaarallinen.Se piiloutuu helposti minne tahansa huomaamatta. Ainoa tapa löytää se on sen puolustava sirisevä ääni. Mutta jos jotenkin onnistuit pääsemään sairaalaan intialaisen kyykäärmeen pureman jälkeen, voit selvitä hengissä, koska myrkkyä vastaan on olemassa, ja se on hyvä asia.

  8. Puskurikala

  Tämä olento on toiseksi myrkyllisin elävä selkärankainen planeetalla kultaisen nuolistarttisammakon jälkeen. Puskurikala esiintyy pääasiassa trooppisissa merissä ympäri maailmaa ja se sisältää hermomyrkkyä tai tetrodotoksiinia ihossaan, maksassaan, munuaisissa, lihaskudoksessa, sukurauhasissa, mikä tekee olennosta vaarallisemman, vaikka koskettaisimmekin sitä. Tämä merieläin on kuuluisa japanilainen ruokalaji nimeltä fugu ja voi ollaVain koulutetut, luvan saaneet kokit voivat valmistaa sitä. Japanissa kirjataan vuosittain useita kuolemantapauksia, jotka johtuvat fugun syömisestä, vaikka ennaltaehkäiseviä toimia on toteutettu. Kimpurikalan sisältämä hermomyrkky on 1200 kertaa myrkyllisempi kuin syanidi.

  7. Musta Mamba

  Maailmassa on monia myrkyllisiä ja vaarallisia käärmelajeja, kuten Kuningaskobra ja Boomslang. Mutta Musta Mamba on kaikkein tappavin olento. Se on vaarallinen suuren nopeutensa ja tappavan myrkynsä vuoksi. Musta Mamba voi kasvaa jopa 14 jalan pituiseksi ja liikkua nopeudella 12,5 mailia tunnissa. Jos törmäät Mustaan Mambaan, mahdollisuutesi selvitä hengissä ovat hyvin heikot, sillä Musta Mamba voi tappaa kymmenen ihmistä.Jos Black Mamba puree sinua, jos et saa vastamyrkkyä seuraavien 20 minuutin aikana, selviytymismahdollisuutesi ovat alle 1 %.

  6. Sydney Funnel-Web Spider

  Näemme hämähäkkejä talossamme helposti tekemässä verkkoja nurkissa, varastoissa ja muissa paikoissa. Mutta jos näet Sydney Funnel-Web Spiderin missä tahansa, se on huolestuttavaa, koska jos ne purevat sinua, hermostosi huutaa ulos niiden myrkyn atrakotoksiinin vuoksi. Kuolema tapahtuu aikuisilla 30 minuutin kuluessa, mutta mielenkiintoista on, että nämä hämähäkit eivät vahingoita lemmikkejä kotonasi tai muissa paikoissa.nisäkkäitä, koska niiden myrkky osoittaa vahvoja vaikutuksia vain puhtaisiin nisäkkäisiin ja se on vain ihmisiä. Joten sinun pitäisi juosta pois aina kun Sydney Funnel-Web Spider seuraavan kerran.

  5. Kivikala

  Kivikala on myrkyllisin ihmisten tuntema kala, ja sen ulkonäkö on nimensä mukaisesti kivien kaltainen. Ulkonäkönsä vuoksi kenenkään on vaikea huomata kivikalaa, ja kun joku astuu sen päälle, se alkaa ruiskuttaa myrkkyä kehoon. Mitä kovempaa joku astuu, sitä enemmän myrkkyä ruiskutetaan kehoon. Kun astut kivikalan päälle, saatat laukaista sen toissijaisen myrkyn.Myrkky voi olla tappava 1 tunnin kuluessa, ja on tarkistettava, että myrkkyä vastaan on otettava välittömästi vastamyrkkyä ja että tartunnan saaneeseen kohtaan on levitettävä kuumaa, yli 45 °C:n vettä.

  4. Suolaisen veden krokotiili

  Krokotiileja tavataan yleensä makeassa vedessä, ja ne ovat hyvin pelottavia ja vaarallisia. Suolaisen veden krokotiilit ovat vaarallisin ja suurin ihmisten tuntema krokotiililaji. Nämä krokotiilit ovat erittäin voimakkaita. Ne kasvavat jopa 23 jalan pituisiksi ja painavat noin 1 tonnin. Ja ne ovat hyvin äkkipikaisia ja aggressiivisia kaikkea kohtaan, joka tulee niiden tielle. Jos näet niitä, niin juokse vain pois,koska ne purevat 3700 psi:llä, joka on aivan sama kuin T-rexillä, ja ihmisten psi on 200.

  3. Tsetse-kärpänen

  Pieni, vain noin 8-17 millimetrin kokoinen hyönteinen voi olla niin vaarallinen, ettei sitä voi edes ajatella. Tsetse-kärpästä pidetään usein maailman vaarallisimpana kärpäsenä. Ja myös yhtenä maapallon tappavimmista otuksista. Sitä tavataan yleensä Afrikassa ja mantereen keskiosassa sijaitsevissa maissa. Tsetse-kärpäset levittävät trypanosomeiksi kutsuttuja alkueläinloisia, jotka aiheuttavat ärsytystä, unihäiriöitäValitettavasti hoitoa varten ei ole saatavilla rokotteita. On kuitenkin olemassa joitakin pieniä varotoimia, kuten neutraalinväristen vaatteiden käyttäminen, koska ne vetävät puoleensa kirkkaanvärisiä vaatteita, ja pensaisiin menemisen välttäminen.

  2. Hyttynen

  Hyttyset, joita näet kaikkialla kotonasi, voivat olla myös vaarallisia. Vaarallisia hyttyslajeja on yli 3000. Vaarallisimpia ovat suvut Aedes, Anopheles ja Culex. Nämä hyttyslajit aiheuttavat monia vakavia tauteja, kuten denguekuumetta, malariaa, chikungunya-virusta, enkefaliittia, elefantiittia, keltakuumetta, Länsi-Niilin virusta ja Zika-virusta. Yli 700 miljoonaa ihmistäsaa tartunnan joka vuosi, ja yli 725 000 ihmistä kuolee vuosittain. Onneksi Intiassa on rokote, ja tartunnan saanut henkilö voidaan pelastaa, jos hänet rokotetaan ajoissa.

  1. Ihmiset

  Luulette varmasti, että puhun roskaa, mutta se on totta! Mekin olemme eläimiä, ja yksi maailman tappavimmista olennoista. Olemme tappaneet toisiamme tuhansia vuosia, ja olemme tappaneet yli miljardi ihmistä. Ihmiset ovat listan kärjessä, ja olemme vaaraksi myös muille eläimille ja lajeille. Ihmisen kehityksellä on monia sivuvaikutuksia, kuten ilmaston lämpeneminen, laajamittaisetluonnonvarojen kulutus ja paljon muuta.

  Tiedemiehet sanovat, että ihmiset tuhoavat maapallon jonain päivänä keksinnöillään ja vaarallisilla keksinnöillään aivan kuten "ydinaseilla". Ajattele ja älä levitä ilmaston lämpenemistä ja kaikki eläimet, joita näet ympärilläsi, ovat kumppaneitasi. Koska sadat eläinlajit ovat kuolleet sukupuuttoon huonon toimintamme vuoksi. Lopettakaa kaikki tämä, koska ei ole liian myöhäistä, jos yritämme, voimme pelastaa maapallomme.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden