Kun sana paini tulee mieleen, moni ei heti ajattele naispainijoita, mutta viimeisen kymmenen-viidentoista vuoden aikana painista on tullut paikka, jossa on esillä useita kauniita naisia ympäri maailmaa. Tässä on lista 10 parhaasta WWE:n kaikkien aikojen diiva-painijasta.

Tässä he ovat; Top 10 WWE Diva painijat. Nauti!

  10. Jacqueline Delois Moore

  Kaksinkertainen WWE:n naisten maailmanmestaruuden voittaja Jacqueline Delois Moore, joka tunnetaan yleisesti vain Jacqueline-nimellä, aloitti uransa vuonna 1989. Hän voitti tittelin vuosina 1998 ja 2000 ja hallitsi 117 päivää. Hän sai mainetta muodostamalla ryhmän Pretty Mean Girls yhdessä muiden painijoiden Terri Runnelsin ja Ryan Shamrockin kanssa. Hän on myös ensimmäinen nainen, joka on pitänyt WWE:n Cruiserweight-titteliä.Mestaruuskilpailut.

  9. Judy Grable

  Judy Grable, yksi naispainin varhaisimmista kasvoista, aloitti uransa vuonna 1953 ja jäi eläkkeelle vuonna 1966. Sen lisäksi, että hän oli yksi tunnetuimmista WWE:n diivapainijoista 1950- ja 1960-luvuilla, hän sai myös lempinimen "The Barefoor Contessa", koska hän paini paljain jaloin. Toinen hänelle annettu lempinimi oli "The Acrobatic Blonde With The Educated Flying Feet". Hänen allekirjoituksensaLiikkeet olivat Kangaroo Flip ja Dropkick. Hän voitti myös Georgian version NWA Southern Women's Championshipistä kahdesti.

  8. Chyna

  WWE:n historian kenties tunnetuin naispainija Chyna saattoi aiheuttaa kenelle tahansa kauhua androgyynisellä ulkonäöllään ja hurjilla liikkeillään. Häntä kutsuttiin lempinimellä "maailman yhdeksäs ihme" (toinen painija, André the Giant, oli jo kahdeksas). Chyna oli ensimmäinen naispainija, joka osallistui Royal Rumble- ja King of the Ring -tapahtumiin, ja hän voitti WWE:n naisten maailmanmestaruuden.Hän on myös ensimmäinen nainen, joka on pitänyt WWF:n mannertenvälistä mestaruutta kahdesti.

  7. The Fabulous Moolah

  Vaikka hän oli ensimmäinen ja alkuperäinen WWE:n naisten maailmanmestaruuden voittaja, hänellä on WWE:n historian pisin hallitsijakauden ennätys, yhteensä 10708 päivää. Hän voitti tittelin vuosina 1956, 1966, 1968 ja 1976. Vuonna 1995 hänet otettiin WWE Hall of Fameen. WWE tunnusti hänet kaikkien aikojen 27. parhaaksi painijaksi vuonna 2010. Hänen viimeistelyliikkeensä olivat Schoolgirl,Backbreaker ja Small Package.

  6. Alundra Blayze

  Alundra Blayze sai debyytistään vuonna 1984 lähtien kaikki ymmärtämään, että hän oli voima, johon oli varauduttava, minkä hän todisti voittamalla WWE:n naisten maailmanmestaruuden kolmesti vuonna 193 ja kahdesti vuonna 1995, jolloin hän hallitsi 539 päivää. Hänen oikea nimensä on Debrah Anne Miceli, ja sen lisäksi, että hän on painija, hän on myös amerikkalainen Monster truck -kuljettaja. Hänet tunnetaan myös siitä, että hän on käynnistänyt tulevien painijoiden uran, kutenTorrie Wilson, Stacy Kiebler ja Nora Greenwald kouluttamalla heitä.

  5. Molly Holly

  Yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista WWE Diva -painijoista, Molly Holy oli lämmin suosikki uransa aikana ja on sitä edelleen. Debyyttinsä jälkeen vuonna 1997 ja eläkkeelle siirtymisensä jälkeen vuonna 2005 hän voitti WWE:n naisten maailmanmestaruuden kahdesti vuosina 2002 ja 2003 ja hallitsi 301 päivää. Hänet tunnettiin myös siitä, että hän oli jäsenenä The Holly Cousins -ryhmässä yhdessä muiden painijakollegoiden Hardcore Hollyn ja Crashin kanssa.Holly.

  4. Norsunluu

  Kolminkertainen WWE:n naisten maailmanmestaruuden voittanut Ivory, oikealta nimeltään Lisa Mary Moretti, aloitti uransa vuonna 1986 ja teki menestyksekkään uran kahden vuosikymmenen ajan ennen kuin hän jäi eläkkeelle vuonna 2006. Hän voitti tittelin kahdesti vuonna 1999 ja kerran vuonna 200, joten hän hallitsi titteliä yhteensä 331 päivää. Hänen tunnusmerkkejään olivat seuraavat liikkeet: Giant Swing (jättiläissvingi), Small Package (pieni paketti), Scoop Slam (slammaus), Running Bulldog (juokseva bulldoggi), Hair Pull (hiusveto) Snapmare (snapmare), Roll-Up (rullaus), DDTja Snap Suplex.

  3. Stacy Keibler

  Yksi kaikkien aikojen suloisimmista ja viehättävimmistä WWE-painijoista, Stacy Keibler voitti kaikkien sydämet 'Good Girl' -imagollaan. Vuonna 1999 debytoinut ja vuonna 2006 eläkkeelle jäänyt Keibler tunnettiin pitkistä, pitkistä sääristään ja hän on kaikkien aikojen korkein WWWE-painija, sillä hän oli 180 cm pitkä. Hänet tunnettiin nimellä 'WWE:n sääret'. Hänet tunnettiin myös suhteestaan näyttelijä George Clooneyn kanssa. Hän sijoittui kolmannelle sijalle.paikka Tanssii tähtien kanssa -ohjelman amerikkalaisen version toisella kaudella vuonna 2006.

  Hänen tunnusmerkkejään olivat muun muassa Corner foot choke, Hair-pull snapmare, Handspring back elbow ja Mounted punches, kun taas hänen viimeistelyliikkeensä olivat Roundhouse kick ja Keibler kick (Spinning heel kick). Hänestä tuli kolmasosa kolmikosta supersankarin apurina lempinimeltään Super Stacy, jolla oli oma supersankaripukunsa.

  2. Lita

  Luultavasti yksi kaikkien aikojen puhutuimmista WWE Diva-painijoista, Lita on nelinkertainen WWE:n naisten maailmanmestaruuden voittaja, joka on voittanut vuonna 2001, 2004 ja kahdesti vuonna 2006 ja joka on voittanut yhteensä 160 päivää mestaruutta. Lita, jonka oikea nimi on Amy Christine Dumas, syntyi 14. huhtikuuta 1975 ja aloitti uransa vuonna 1999 liittoutumalla kollegansa painijan Essa Riosin kanssa, mutta se oliVasta kun hän liittyi Hardy Boysin pariksi, hän löysi suosiota ja menestystä. Painiareenan lisäksi hänen paljon dramatisoitu suhteensa Matt Hardyn ja Edgen kanssa sai myös merkittävää hypeä ja huomiota.

  1. Trish Stratus

  Trish Stratus on yksi painija, joka on saanut enemmän faneja kuin kukaan muu uransa aikana. Hän pitää maailmanennätystä eniten WWE:n naisten maailmanmestaruutta voittaneena, ja hän on kaikkien aikojen parhaiten palkittu naispainija. Hän voitti tittelin 7 kertaa: kerran vuonna 2001, kahdesti vuonna 2002, kerran vuonna 2003, kerran vuonna 2004, kerran vuonna 2005 ja kerran vuonna 2006, ja hänellä oli yhteensä 828 päivää hallitsijuutta.on myös WWE:n kertaluonteinen Hardcore-mestari, kolminkertainen "WWE Babe of the Year" ja hänet nimettiin vuosikymmenen diivaksi.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden